לכל החרמנים

לכל החרמנים../images/Emo18.gif

נוי בן שושן ולינוי=טיפטיפונט משדרות עכשיו במבוגרים בחדר סטלה תעשה לך טוב אוננות נעימה בעעע

man from inside

New member
כנס י'נעל

תגיד מה כואב לאמא שלך? מה הקנאה שלך לשדרנים פה? מה מציק לך, מגרד לך בידיים שאתה רושם את כל השטויות האלה....אתה בסה"כ עוד אחר חסר חיים תאמין לי קח הפסקה סע להרים תתבודד עם עצמי....ותבדוק עם השם שלך פנוי...

כבר אמרתי לך על תיתרגש!

אחי תן לו מתלהב חרמן !גבר זה לא מיקנאות אני קראתי מה שהוא כתב אין שם אפילו רמז של קינאה! פשוט הבן אדם חרמנוציק קטן !אז היתה לו התלהבות יתר !וזה מה שרשם ואני לא אומר את זה רק לך אלה לכולם לא להסיק מסקנות סתם ליקרוא ,לחשוב להבין ואחרי זה להגיב עם צריך !גבר על תתרגש. בחורות זה כמו מים השאלה עם מי אתה שותה לחיים!אתה אחלה בן אדם יש לך לב טוב !אבל גבר לבחורות יש פה ועם נוי לא רצתה להגיב זה מהסיבות שלה !ובחורות הן עם מאוד חריף וקטלני עם צריך! אני כאן כמו שאתה רואה לא באתי להתחיל עם אף בחורה !אני גבר יש לי מישהי בדרך. אני פה רק בשביל לאלחם במערכת תפוז להפוך את הבלוגים למקום יותר טוב לעזור לי שצריך ולעוף מי כאן!אני לא רוצה כאן קשר עם שום בחורה !פרט לדיבורים בכיף בחדרים ולעביר זמן ביגלל זה אין לי מצלמה ולא חושף את עצמי ! עוד משהו קבל משהו חמוד מימני שתיצחק כל היום ותהנה זה מה שאני מבקש כך הכול בקלות ! ואמן ותימצע אחת כזאת !שיהיה לך אחלה שבת מימני נינגה!

שאלה חשובה

זו באמת הייתה לינוי ? לינוי תכתבי בבקשה אם את שידרת אתמול במבוגרים או לא אני מת לדעת כי את אחת המדהימות כאן

אויששש תנוחחח

תרשה לא להגיב אפילו.. המשך יום טוב ושבת מדהימה לכולנו :) אוהבת נויה

בבקשה תגיבי

אם כן תגידי כן זה לא שעשיתי משהו שאת צריכה להתבייש בו ואם לא אז לא כאילו תגידי

אז אני מצטרפת ..

לתגובתה של נויה.. תרשו לי לא להגיב.. ןקנאים אל תמותו.. תחיו ותסבלו..
שבת שלוםםםם לכולנווו

תגידו משעמם לכם בחיים!

מה זה מי משנה מי שידר מה .ועם זרובבללה היתה משדרת גם הייתם קופצים !כל מה שאמרת לכל החרמנים.מי שקופץ בראש זה אתה כבר אמרתי שאתה חרמן קטן !ועם זאת לא היתה נוי או לינוי !נו אז מה לא מבין הן היחדות בבלוג כאן שמראות ציצים! ועל שתי הבחורות האלה אני לא הייתי מאמין כל כך !בסדר אז היו בחדר מבוגרים השאלה היא מה אתה עשית שם אה ?ואת זה צריך ליבדוק במילה אחד חשוד מאוד .אז חרמונציק קטן לפני שאתה מגיעה לסמקנה תיבדוק בציציות שלך !כי ניראה מי שמחפש כאן ציצקלך זה אתה !אז נוי ולינוי למרות שאנו לא מכירים כל הכבוד על התעוזה !אז ילדון חמודון וקטון לך תשחק קצת בפעמון!ותגיד לאמא פיפי ולישון !אז שלא תפסיק לא ילד אז יהיו עוד הרבה תגובות מי סוג זה! המשך שבת שלום .

למעלה