לכל החרדים שפה

תנאית

New member
לכל החרדים שפה

אני (כפי שראיתי , בניגוד לשאר הפורום )מכירה את עולם היהדות ואם הייתם ב א מ ת חלק ממנה אין שום סיכוי שבעולם שהייתם משוטטים ללא סוף באנטרנט . וזה שאתם מוצאים לנכון לומר את כל הצטדקויותכם דוקא כאן רק מוכיח עד כמה השכנוע שלכם הוא עצמי בלבד לכן:הפסיקו לאחוז בשני הסעיפים ! חדלו מ"דו-פרצופיות" ומצאו סוף-סוף את מקומכם!

alond

New member
LOL

1. אנחנו לא כל הזמן פה. יש פה אנשים לומדים ועובדים. 2. מה את בדיוק עושה פה?

תנאית

New member
דיברתי על החרדים

ובמיוחד על אלו שאלי זרק, לא אמרתי שיש רע בשיטוט באנטרנט רק שבעולם החרדי לא מקובל לשרוף זמן על"הבלי העולם הזה "(כלשונם ). ולכן כל אלו שלא מפסיקים לזבל את השכל ב פילוסופיה בגרוש שלהם (במקרה הטוב )ובירידות חסרות טקט (במקרה הרע )זה רק מעיד על כמה -מושרש מקומם (בלשון סגי נהור) שם . המשיכו לחפש את הזנב של עצמכם!

taro

New member
אני לא ראיתי כאן חרד

לכל היותר חוזר בתשובה או דתי ציוני.

answers2

New member
זה שאת חותמת

איננה ראיה לכלום . בדרך כלל אין פה חרדים .

taro

New member
אגב אנסרס, בקשר לדיון אחר -

לא טעתי, אחרי הכל. הרמב"ם אכן טען, במקום אחר, כי "מלקות" הכוונה למעשה סמלי ולא חמור, וגם אז יש למסור את המולקה לבית דין מוסלמי, כדי שהוא יחליט אם יש טעם במלקות או לא, והוא יוציא אותן לפועל.

answers2

New member
איזה "מקום אחר"?

ולא דיברנו על "מלקות" סתם . דיברנו על כך שהרמב"ם סובר שכאשר מגיע לאישה גט ובעלה מסרב לתת לה , מכין אותו עד שיאמר רוצה אני. נקודה. אין אף רב אורתודוקסי עלי אדמות (חרדי או לא) , שחולק על כך .

taro

New member
כשם שאין איש שחולק על כך שלאדם

שחטא בחטא שדינו מוות לפי התנ"ך, מגיע למות. עדיין המגמה השלטת באורתודוכסיה היא כי לסנהדרין אין סמכות לעשות זאת.

answers2

New member
עדיין לא ציטטת לי את "המקום האחר"

אנא הואל בטובך לעשות זאת , ולא לשנות נושא.

liat18

New member
BIG LOL!:)

לalmond ,נכון! תנאית:את ממש מגזימה! מה הקשר בכלל!

uuuaaa

New member
אויש נו, עוד אחת

גם את יוצאת בשאלה, שמנסה לשכנע את עצמך ואת חברייך החדשים ש"איזה כיף שעזבתי את הגהנום, וכמה כיף לי עכשיו ומותר לי הכל". אני מכיר הרבה כמוך. משתמשות בטיעונים של "אני הייתי שם, אני יודעת מה זה, אני הכרתי אותם מקרוב, ואני אישית אומרת לכם שהכל שטויות". אז יאללה. לכי תבלי. גם כן הדתיות האלה. גמרא למדת בחיים שלך ? כוזרי פתחת ? מסילת ישרים ? מה בדיוק את "כן" יודעת על היהדות? חוץ מלהכפיש ולהקיא עליה ?

למעלה