לכל החצוצרנים!!

Jazzy Roy

New member
לכל החצוצרנים!!

היי, בימים הקרובים אני הולך לקנות באך סטרנדיבריוס חדשה. יש לי התלבטות שאני אשמח אם תעזור לי בה.. אני מתלבט בין ה 43 (קוטר הפעמון) לבין ה 72. אני קונה את החצוצרה בחו"ל, ושם אמרו לי ש37 זה הכי מקצועי, למרות שרוב החברים שלי במנגנים יש להם 43 והם אומרים שהיא מעולה. בקיצור, לא שמעתי הרבה על ה 72, חוץ מזה שהמורה שלי אמר שיש לה את הסאונד הכי מגניב לג'אז. אם מישהו יודע על כל העניין של הקוטר, מה מביא את סאונד טוב לג'אז שיגיב בבקשה.. 43, 37 או 72 ! תודה רבה לכולם, רועי חרמון. [email protected]

pincasbk

New member
אז ככה.. לי יש 72

לא יודע אם זה סאונד לג'אז או מה שזה לא יהיה... את האמת להגיד לך - זה כמעט ולא תלוי בחצוצרה. יכול מאוד להיות שב37 יהיה סאונד יותר טוב מב72 (אפילו שזה אותו מחיר לא?) ואת האמת שאין לי מושג... אבל אני אספר לך סיפור קצרצר... אין לי מושג כמה זמן אתה מנגן או מה הנסיון שלך.. אבל אני כבר על החצוצרה 8 שנים ואני אגיד לך ככה: יש חצוצרן אחד שאני מכיר.. עד לפני חודשיים ניגן על סטרדיבריוס (נראה לי 37 לא יודע), הוא חצוצרן ג'אז יחסית מוכר בארץ (אני אמנע מלהגיד את השם) והוא אחד שנחשבים אחד מהטובים בארץ (אפילו שאני לא מת עליו). לפני חודש משהו כזה הוא קנה חצוצרה של 12000 שקל משהו כזה... חצוצרה חבלז מזמז... אבל את האמת - אני לא שומע הבדל. היה לו ונשאר לו סאונד סגור ומסריח. להגיד לך שחצוצרה עושה את ההבדל? ממש לא.. הדברים החשובים באמת בסטרדיבריוס זה השסתומים המדהימים והסאונד שלה. הבדל בין הסאונדים של הקטרים לא נראה לי יש רציני - שוב - הכל הכל תלוי בנגן. ושיהיה לך בהצלחה! אני בטוח שתהנה לנגן עליה. רק אל תעשה את הטעות שלי - תנקה אותה ותשמור עליה כמו שצריך.. שלי נראת כמו הצרות שלי.... בהצלחה!

למעלה