לכל החסרי קליטה פה

sublimilay

New member
לכל החסרי קליטה פה

הניק שילי פועל ככה... קוראים לי עילי....ואני שרוף על סאב...אז סאבלימ-עילי...יש הבנה?!

GGOODD

New member
נא לא לפתוח

כל כך הרבה הודעות חדשות ולשרשר בבקשה
זו הצפה של הפורום והודעות כאלו פשוט יימחקו

S h A b i T

New member
חחח גדי ....

ההודעה הזאת באמת מיותרת .. עדיף שתמחק חח .. עילי... אתה שרוף על סאבלמינל ? ואתה מודה בזה בפורום ששי כסה (האגדית!!!!!) כותבת בו ? חחחח בזה הרגע ירית לעצמך כדור בראש שי אני אוהבת אותך רוסיה קטנה שלי :) חחחח

sublimilay

New member
מוגי!!! מה המצב?! חזרת?!

וואלה?! שיהיה...אני רק רוצה לראות שמישו יקום מול הניק שילי... ושי כסה האגדית הבלתי מעורערת...מלכת הלא יודע מה כותבת פה?! שמחת זקנתי...חיחי....סאבקרימינל שולט!! אין עליו! ואנשים...רק שתפנימו את זה.....אנ'לא מוכן להשתנות בשביל אפחד מכם...תרדו עליי, על הניק שלי, על השם שלי, אבל אנ'לא מוכן להחליף אותו רק בגלל ששי כסה האגדית כותבת פה...ממש לא.....מי שיש לו בעיה עם זה...שיבוא וידבר...אבל אנ'לא ישתנה..וגם אתם לא אמורים להשתנות בשביל מישו אחר...

בעיה???? בחיים לא

די זהו גמרתי להעמיד פנים ואני לא משתנה בשביל אף אחדדדדדדד אני שרופה על סאב המלךךךךךךךך הוא שולט הוא זה שגורם לי להמשיך בחיי סאב אי לאב יוווווווווווו

S h A b i T

New member
אמממ...

מוגי
סאבעיליוש מותק, מוגי זה שם בלעדי ליבינה
אתה מוזמן לקרוא לי בכל שם חיבה שתחפוץ בו רק לא "מוגי".. צר לי לאכזב
חח דרך אגב, לא ביקשנו ממך להשתנות, תאהב את סאבלימינעל בכיף.. כל אחד ומה שהוא אוהב.. פשוט זה די מצחיק לראות חבורה של ילדים בכתה ג' שרים "תרדי לי תמצצי לי תשבי לי בלה בלה בלה" (או שפיספסתי עוד מסר חשוב מפיו של סאבלמינעל?) עזוב.. אין לי כוח להכנס לויכוח מיותר, קיצור -- תעשה מה בראש שלך

למעלה