לכל החכמים..

Marty McFly

New member
שוב, אני לא אומר שזה ניתוח.

אני רק אומר שאם רוצה לטעון נגד ניתוח, זו לא טענה להתבסס עליה...

gabi16

New member
בוא אני יגיד לך על מה אפשר להתבסס!

שזה פרימיטיבי מעצבן ושטות להגיד שזה ניתוח. ולכל הסתומים שחושבים שזה ניתוח. סליחה-הגזמתי עם המילה סתומים. לכל החולרות האידיוטים והאפסים שחושבים שהוא עשה ניתוח-איין דבר כזה! ובמקום לזיין את המוח בפורום לכו תשאלו רופא עור ותגמרו עם הסיפור הזה וככה גם תפסיקו לעשות ממכם אידיוטים! חוץ מזה, אתם יודעים שאם היה אפשר לעשות ניתוח עור, כמה שחורים היו הולכים לעשות את זה כדיי בגלל כל הסיפור של הפליית שחורים בכל העולם?... עוד פעם: איין כזה דבר ניתוח צבע עור!!!!

slish

New member
אין דבר כזה ניתוח לשינוי צבע עור!!!

תבינו ותקבלו!!! עובדה קיימת!!!! תישאלו רופאים!!!!!!!!!!!!!!!!!! תלכו לקוסמטיקאית ותגידו שאתם ילד של אבא מפוצץ כסף... ושאתם רוצים תמורת כסף להפוך את צבע העור שלכם... מעניין איזו תשובה תקבלו... אאאאםםם.... א-י-ן ד-ב-ר כ-ז-ה!!!! תראו לי עוד אנשים (לא חסרים אנשים מבוססים.. גם עשירים...) שהיו כהים והפכו ללבנים באמתעות כסף... ל-א ק-י-י-ם!!! *תפסיקו להינעל על משהו (במיוחד שעיתונאים מפגרים כותבים) תבינו "אין דבר כזה" תודו בטעות... (זה בסדר....)

slish

New member
ותשכילו לחיים

זה אחד הדברים שליכוד המעריצים בפורום במפגש במועדון יעזור הסברה והבנה בעיקר בנוגע לשמועות... כשאנשים ישאלו אתכם בתור מעריצי/אוהבי מייקל ג´קסון תדעו לענות את התשובה האמיתית!!!!! (לא פנטזיה של מישהו!) אמיתית!!! תוכלו לשלוח אותו לרופא שילך ויבדוק ויבין גם הוא ש... א-י-ן ד-ב-ר כ-ז-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נתן אחד לשני את התשובות האמיתיות וכלים להתמודד עם אנשים שיבואו וישאלו אותכם שאלות... כדי שתדעו לענות את הדבר האמיתי הנכון בנוגע למייקל *תבואו למפגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

למעלה