לכל החכמים..

i love MJ

New member
לכל החכמים..

שחושבים שמייקל עשה ניתוח להחליף צבע עור, יש לי שאלה... למה מייקל מסתובב עם מטריה בשמש? התשובה שלי, זה בגלל המחלה שיש לו... מה התשובה שלכם? והנה הכנתי לכם מין סדרת צבעו עורו של מייקל מכל מיני שנים... זאת אומרת מ-thriller, bad, black or white, you are not alone שזה סך הכל ארבע גווני עור... שזה אומר שהוא עשה 4 ניתוחים להחלפת עור, מה שנראה לי לא הגיוני

pulpula

New member
אהמ..

מה זה ניתוח להחלפת צבע עור.. בחיים לא שמעתי על דבר כזה

לא שום 4 ניתוחים

הוא עשה ניתוח אחד לשינוי צבע עור או שהדביק את עצמו במשהו כידי לשנות את צבע עורו ופשוט זה לא הצליח כפי שהוא רצה ועם השנים צבע העור של מייקל השתנה דרסטית. זה לא ויטולוגיו כי אין אדם שחלה במחלה שכזאת ונהיה לבן כזה כמו מייקל ג´קסון.

אתה לא הבנת...

הראתי לך את צבע העור מארבעה קליפים שונים! שבכל קליפ זה צבע אחר... thriller, bad, black or white, you are not alone שאם זה ככה, זה אומר שהוא עשה ארבעה ניתוחים!!!!!! ועלק ניסה להדביק את עצמו במחלה, זה שטויות במיץ. חחח זה כמו שאני אלך לי עכשיו לשמש ערומה <not!> וארצה לקבל סרטן! תאמין לי אף אחד לא רוצה להיות חולה! גם לא מייקל!

Marty McFly

New member
ההוכחות שלך לאו דווקא נכונות...

כי אין כזה דבר ניתוח להחלפת צבע עור. לא פשוט מוציאים את כל העור ומחליפים בעור לבן. אם כבר, הוא עשה הבהרה, שזה דבר מתמשך ולכן לקח לו 10 שנים לשנות את צבע העור בצורה כל כך דרסטית. זה לא ניתוח אחד, זה תהליך... כמו שאומרים בפרסומת ההיא: 3 טיפולים והשיער נעלם... משהו כזה... יעני זה תהליך. (אני לא אומר שהוא עשה ניתוח, אבל אני כן מתנגד לעמדה שלך כמו שהייתי מתנגד לעמדה של מישהו אחר שהביא טענה לא נכונה והוא מאמין שמייקל עשה ניתוח)

אז לא הבנת נכון

אני מאמינה שמייקל חולה במחלה. ולא עשה ניתוח, אני מנסה להגיד לאלה שחושבים שזה ניתוח, שזה לא נכון. כי גם אני יודעת שאין ניתוח כזה! אני סך הכל מנסה להסביר משהו!

Marty McFly

New member
אני יודע שלזה את התכוונת...

ואני הבהרתי לך שהניתוח (אם יש כזה) נעשה בשלבים, ולא בבת אחת. אז הקטע של המרקמי צבע במהלך השנים - זו לא טענה נכונה ואי אפשר להתבסס עליה אם את מנסה לנגוד את הרעיון של ניתוח... והנה, יפית אמרה שיש כזה דבר, קרם, שהורס את תאי הפגימנטים. ככה שזה ניתן להעשות...

rita 1

New member
זה לא חייב להיות רק קרמים

זה יכול להיות הרבה דברים אבל העיקרון המשותף לכולם שבסוף הם הופכים אותו ללבן ומשלימים את המחלה.

eranmc

New member
יש טיפול מסויים

ואם הוא עשה את כל ניתחוים באף ופנים אני בספק בעניין המחלה. והיה פעם ב VH1 קטע שאחים שלו כעסו עליו על זה. אבל כמו שאמרתי אם הוא אוהב ככה אז סבבה לו. אבל למה לבן? הכי יפה זה לטיני.

rita 1

New member
זה כן ויטליגו

אבל המחלה לא גרמה לו להיות כולה לבן הוא השלים את זה עם קרינת לייזר שכאילו עשתה שהמחלה תהיה בכל הגוף ואז הוא כולו יהיה לבן. בגלל זה גם העור שלו ניהיה בהיר יותר כל הזמן- בגלל הפיגמנטים (הם שומרים על הצבע) ואם אין אותם אין צבע. בגלל זה הוא שם איפור.

מייקל כן חולה!!!

מייקל ג´קסון כן חולה בויטיליגו! קודם כל: הוא התחתן עם האחות שטיפלה בו והעניקה לו שני ילדים (דבי ראו). דבר שני, אם ראית את ספיישל 30 שנה למייקל עורו של מייקי לא נראה כאילו הוא "הדביק את עצמו במשהו"! מייקל הוא האדם האחרון שישקר למעריציו ובייחוד על מצבו הבריאותי או הנפשי. מייקל כמו שאומרים כולם הוא סופר סטאר! הוא האדם הכי רגיש ונהדר עלי אדמות! וכן, הוא כמה ניתוחים פלסטיים, והוא גם הודה בזה, לכן אני בטוחה ב1000% שאפשר להאמין לו ולו להשמיץ אותו!!!! מחלה היא לא דבר שצריך להתבייש בו לכן אני לא מבינה למה כן להשמיץ אותו!

הדר טסה

New member
דפנוווווווווו´ש!!!

כל הכבוד לך!!!!!!!!!! אני גאה בך!!! מקווה לראות אותך במפגש .........

rita 1

New member
הוא מסתובב עם מיטריה

כי העור שלו לא מוגן מפני קרינת השמש. המחלה פוגעת בפיגמנטים והם גם שומרים על העור מפני השמש וכאלה ולכן אסור לו להיחשף לשמש כי אז יהיה לו סרטן עור (חס וחליליה- אני לא מאמינה שאמרתי את זה).

נו נכון, זה מה שאני מנסה להגיד...

לכן אני שואלת את מי שחושב שהוא עשה ניתוח, למה הוא מסתובב עם מטריה...

Art Of Madness

New member
למי אכפת?! תאמינו במה שאתם רוצים..

אבל אל תגידו לי במה להאמין.. אם אני רוצה להאמין שהוא עשה ניתוח, מה לעשות, זה מה שאני מאמינה כמו שאתם מאמינים ההפך... שאלה לא נמאס לכם לדבר על הנושא הספציפי הזה...?

עדיין לא עניתם לי על השאלה...

אם אתם חושבים שמייקל עשה ניתוח, אז למה הוא מסתובב עם מטריה בשמש?

Marty McFly

New member
הסיבה:

כי הניתוח, כמו שאמרו פה, כולל בתוכו את הריסת הפיגמנטים: יעני - סממני המחלה בלי המחלה עצמה... אז עדיין הוא לא יכול להיות בשמש, כי אין לו ת´פיגמנטים... תשובה...

למעלה