לכל החכמולוגים ששוכחים לפעמים

שרוף

New member
לכל החכמולוגים ששוכחים לפעמים

שאנו נמצאים במצב של מלחמה. יש הבדל בין צלף שמכוון נשק לראשה של תינוקת ולוחץ על ההדק או מתאבד שנכנס למקום הומה אדם נשים וטף ומתפוצץ בכוונה כדי לחסל יהודים לבין חייל שמשיב אש למקורות ירי של רוצחים שמסתתרים בתוך בתים ששם חיים אנשים נשים וטף. נכון אין שום צידוק להרג בכלל ובמיוחד להרג עוללים אבל רב המרחק להרג בשוגג ורצח מתוכנן מראש. התוכחה המוסרית שלכם מגעילה משום שהיא חד וחלק צביעות. צביעות הנובעת מחולשת הרוח מחוסר הכבוד לצה"ל ומחוסר הכבוד שלכם כלפי עצמכם. אנא אם יש לכם בעיות נפשיות קחו חבל ותתאבדו אל תפיצו את המגיפה שלכם ותדביקו אחרים חפים מפשע.

שרוף

New member
אני לא טועה

יש הבדל בין ילד מת שרצחו אותו כך סתם בגלל שהוא יהודי לבין ילד מת שרוצחים נאלחים השתמשו בו כמגן חי.

המוסד

New member
ילד מת זה ילד מת...

נכון מאוד אבל השאלה היא האם האשמה היא אותה אשמה? נער שיכור שנכנס במכונית נוסעת ונהרג ונער שנרצח, האם כבוד השופט/ת neilush תגזור עונש דומה בשני המקרים?

neilush

New member
קודם כל

נער שיכור שנכנס למכונית נוסעת ונהרג - לדעתי הוא כבר קיבל את העונש שלו ולא צריך אותי שאגזור לו עונש, אבל אני משערת שהתכוונת שהוא נכנס שיכור למכונית ודרס מישהו... שאלה קשה, ולכן אני לא בחרתי להיות עורכת דין וגם לא שופטת כמקצועות בחיי
אבל בתור אמא, אם הילד שלי נהרג בגלל נהג שיכור (או סתם נהג לא זהיר) או שהוא נרצח בכוונה תחילה ע"י מישהו, אני חושבת שהייתי רוצה להעניש את שני הרוצחים בדיוק באותה מידה, כן. אני מבינה לחלוטין למה את מתכוון - הם שמו תינוקת על הכוונת שלהם ואנחנו לא עושים את זה, מה שאכן עושה אותנו ל"יותר טובים" אני משערת, אם אנחנו דנים בערכי מוסר, אבל זה לא משנה שום כלום בתחלס - הילדים מתים. אני מצטערת שאני לא מסבירה את עצמי טוב...

אתה קופץ מפורום לפורוס

אתה מפיץ את רעל השינאה בכל הפורומים האפשריים. אי אפשר להגיב בכולם. ראה תגובתי בפורום אחר.

shosh200

New member
שרוף--תפסיק לצטט את דובר צה"ל,,,,

ותתחיל לספר לנו סיפורים חדשים. אתם הימין לא מפסיק לדקלם את השלטונות. כשניגמר לכם המילים, אתם מתחילים לקלל ולגדף.

שרוף

New member
קודם כל אני לא ימין.

ב לא ידעתי שדובר צה"ל מצטט אותי. בסך הכל אני שמח שאנחנו על אותו הגל. ולי לעולם לא ניגמרים המילים ואני מקלל ומגדף רק את מי שמקלל או מגדף אותי.

ראובן1

New member
שוש בכל הפורומים בהם היא נוטלת חלק

מבטאת שנאתה בכל עת לימין על ידי הדבקת סטיגמות ולה נאמר:סייג לחכמה שתיקה אך שתיקה בלבד אינה חוכמה, וכן ששיא החכמה שלה היתה אמורה להסוות את טיפשותה אך כשלה בכך

שרוף

New member
הפוסל במומו פוסל.

זאת לא טפשות. זה סוג של בהמיות שמאלנית שאינה יודעת מנוח. הבהמה הזאת מדברת על שנאה ואינה שמה לב לשנאתה שלה.

למעלה