לכל החוכמולוגים

מצב
הנושא נעול.
לכל החוכמולוגים

לכל החוכמולוגים היום נדהמתי לשמוע מאנשים שציפו שהשוק יזנק ``למה?`` שאלתי ``כי יש ממשלת אחדות`` טענו לכו תבינו,בכל אופן היה אפשר שהלחץ מתחיל להתנקז לרמות ה 468 כי שטענתי ומשם גל יורד ל453 וחוזר חלילה(?) לגבי הנסדאק איפוא אתם רואים אותו עולה (נצחון הקונים על המוכרים) שתיהיו לי בריאים אבל זכותו של כל אחד לחשוב ולהביע דיעה בגלל זה יש שוק. כריש

א-ר

New member
כריש

לכל החוכמולוגים היום נדהמתי לשמוע מאנשים שציפו שהשוק יזנק ``למה?`` שאלתי ``כי יש ממשלת אחדות`` טענו לכו תבינו,בכל אופן היה אפשר שהלחץ מתחיל להתנקז לרמות ה 468 כי שטענתי ומשם גל יורד ל453 וחוזר חלילה(?) לגבי הנסדאק איפוא אתם רואים אותו עולה (נצחון הקונים על המוכרים) שתיהיו לי בריאים אבל זכותו של כל אחד לחשוב ולהביע דיעה בגלל זה יש שוק. כריש
כריש כל שאיפה להסביר התנהגות של שוק בממשלת אחדות כזאת או אחרת היא פשוט קישקןש אחד גדול. אני בכלל מציע לעזוב את המנהג של לנסות להסביר למה השוק עלה או ירד על בסיס יומי לאור אירועים כאלו או אחרים, זה טוב רק לעיתונאים שצרכים להכניס X מילים ביום על מנת לסקור את שוק המניות בעיתון. רק אירועים משמעותיים ובילתי צפויים עשויים להשפיע ברמה יומית, אך לא על המגמה עצמה. ולגבי הנאסד``ק, ברגע שגם אתה תפסיק לשלם לספקי מידע באינטרנט, גם אתה תראה שוק עולה מלפני X ימים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה