לכל החדשים בפורום.

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
לכל החדשים בפורום.

ובמיוחד לאוהב ישראל - אנא ממך, אמור כל דבר, אך זכור, לא מקללים פה ולא "מזהירים" פה. קרא את התקנון, זה עסוי לעזור לך להמשיך לומר כאן כל דעה אפשרית!

ה-ת-ק-נ-ו-ן!!!??? זכרונו לברכה ../images/Emo16.gif

התקנון הזה הלך עם האיש שהקים הפורום הזה על שתי רגליים חזקות, ואוליי אול כדאי לך ללמוד עברית.

אבו-דני

New member
יאסמינא והגוי! אם בעברית עסקינאן

-- הבחור הצהיר שאיננו יכול לאיית כראוי ברם לו התברכתם בבדל משכלו הייתם היום מאושרים מאוד אנא התמקדו בנפשכם המיוסרות ולעניין השפה, אדאג עכשו לפשפש לכם (בעברית) בציציות

מצטער לא שמתי לב לכך...........

ודבר שני נפשי לא מיוסרת , אבל צרובה היא קשות מהמצב בארצי האהובה , וחבל שאתה מתבטא כך , כי הערכתי הרבה מן הדברים שכתבת...אל נא תהרוס זאת הגוי.

all

New member
ובכן העברית שלי

על הפנים וערבית אינני יודע בכלל. אנשים מתעקשות לתקן את השגיים שלי כל הזמן ואני מתעלם. רוצה לדעת למה? אז אספר לךסיפור שהיה באמת: יום אחד אינשטיין, נשא הרצאה בפני פורום מדענים מאוד חשוב ושחך את החוק השני של ניוטון (חוק בסיסי ביותר בפיסיקה) לעט, לעת הוא פתח את תיקו הישן והבלוי הוציא משם ספר פיסיקה לכיתה ח´ ורשם את החוק על הלוח. הדים של צחוק כבוש עברו בקהל, אינשטיין עצר, הביט בקהל ואמר - "רבותי, מוח זה לא פח אשפה ואין צורך לשמור בו הכל, במיוחד לא דברים שניתן לשמור בתיק ישן ובלוי זה. אנא ממכם, השתדלו להישתמש בו למטרות נשגבות יותר מאשר לזכור בעל פה את מה שלמדנו בבית-ספר.

היום מרצה אחד אמר לי בדיוק את זה

ואח"כ הוסיף: "אתם אמנם לא חייבים לזכור את הנוסחאות האלה, אבל אל תתאמצו לשכוח אותן..."

all

New member
והאיש צדק

גם הישתדלות לשכוח אותן הוא בזבוז מיותר של אנרגיה!

all

New member
אנא ממך יסמינה

בעברית כשאומרים משפט כמו - "התקנון הלך עם האיש שהקים..." הכוונה כי התקנון נעלם כי האיש שיסד אותו מת. ואני מקווה שזות לא הייתה הכוונה שלך. בכל מקרה, זו היא שגיית ביטוי והיא חמורה פי כמה משגיות כתב/כתיב.

למעלה