לכל החדשות

לכל החדשות

ולכל הישנות, שלא שרשרו ימי הולדת, ימי נישואין, ימי הולדת של הילדים. אנא, שרשרו כל מה שאתן רוצות... הנה הרשימה שיש לי: ינואר 1/1 - סובלנית 24/1/02 - ניתאי של פנינה ושלושת הדובים 24/1/04 - יומולדת לנתנאל הבן של נטלי 28/1 - putzi היחידה פברואר 2/2 - אדית האחת 3/2/61 - הפלאות של עליזה 5/2/2004 - חתונה לבת של קול העם 11 מרץ 11/3 - יומולדת לבת של מנופית אפריל 21/4 - מרין מאי 4/5 - אמא של מוריה 4/5 - אנילה1 - ניני 24/5/75 - יפעת jif יוני יולי אוגוסט עציון ספטמבר 3/9/74 - סיגי המקורית 9/9/01 - שחר, הבת של יפעת jif אוקטובר 21/10/69 - ענתי 12אניהיא 21/10 - סיגליהיא 26/10 - מנופית נובמבר 3/11 - פנינה ושלושת הדובים 6/11 - אמא של שתי שבלולות 6/11 - אליצור.ד. 6/11 - מאור, הבן של מנופית 9/11 - ריפלקטור 17/1/97 - יום נישואין למירב, אמא של מוריה 18/11 - יום נישואין למנופית ותמיר דצמבר 2/12 - hilti 4/12/69 - נויה של 4 4/12/72 - תמיר, הבעל של מנופית 19/12 - דיתוש 28/12 - snowhite1064

ימי הולדת

אצל הילדים שלי יש רצף רק האחרון קצת הרס לי אותו לפי סדר רץ ירדן 28/3 דור 29/4 שניר 30/11 כאילו 28 , 29, 30 וגם אחרי זה יש לי סיפור קטן ורק ליטן הקטן 8/5 בהריון הראשון שלי סבתא שלי שתהיה בריא עד 120 האיתה לה דאגה אחת שהיה לה כסף לקנות לי מתנה כאשר אלד על זה היא ניגנה לי תישע חודשים אז אמרתי לה סבתא אל תדאגי אני אלד בדיוק ביום שאת צריכה לקבל פנסיה בטוח היה לך כסף לקנות מתנה מה אגיד לכם אני ניכנסתי לחדר לידה ביום 27/3 בשעה 8:00 בבוקר וילדתי 28/3 00:15 בדיוק לא הפרתי את ההבתחה שלי רבע שעה תוך ה28 ומה אותו יום זה הבדיחה של המשפחה כל הריון היא היתה משביע אותי שאני אלד אחרי שהיא היה לה את הכסף של הפנסיה בליטן האחרון זה קצת התפקשש לידה מוקדמת שבוע 39 מוקדם מהרגיל עם כולם הגעתי ל42 שבועות מלאים אבל העיקר שהוא נולד בשלום ויצא בריא ושלם היה לו את חבל התבור כרוך סביב הצוואר אז לעזזל הפנסיה העיקר הבריאות וכדי שמשהוא לא ירגיש מקופח יום הולדת של יורם אהובי 13/8 ויום נישואין 4/11/87 טוב כל דבר אצלי זה סיפור ארוךךךךךךךך מאודדדדדדד ביי אדית ויורם אוהבת אותך

TJSBZ

New member
גמני נולדתי ב 17 ביוני

ובנזוגי שיחיה ב 15 באוקטובר. שנינו בשנה ההיא - 1973... אני לפני המלחמה, והוא תוך כדי.

גליתrt

New member
מקווה שלא פיספסתי ת'רכבת...

31/7/00 יום הולדת של הצ'וצ'
. 29/5 יום הולדת של החצי
. 18/2 יום הולדת שלי
. 13/6 יום נישואין
.

איזה צחוקים...

היומולדת של בעלי היא ב-18/2 גם כן ושלי ב- 14/5 (במאי, כמו בעלך...) יום נישואין- 21/10 חגיגות השלוש שנים להיווסדנו- 11/2 (וואי, איך הזמן רץ!...)

נויצ'ו

הנה עוד לרשימה: 22.12 יומולדת לשחר 8.6 יומולדת לתומר שתי הבננות שלי וכשתסיימי לעדכן תשלחי לי כדי שאכניס למאמרים וללוח אירועים

Galit29

New member
אפשר להוסיף??????

אני 19/08 החצי הבלונדיני 13/04 יום נישואין 11/06 ילדים: מתי שיבואו, נקבל כל תאריך בברכה

חצי תוספת.........

היומולדת כבר רשום אז יום הנישואים הוא 26/03/2003 אכן כן בקרוב שנה

נויה - אני רואה שרשמת אותי -אז

בעלי - אוטוטו - 20/2 - הוא יהיה בן 60 ועדיין לא תיכננתי לו כלום. בגיל 40 תיכננתי לו מסיבת אפתעה - היה מאד מוצלח בגיל 50 תיכננו - בעלי ואני מסיבת הפתעה - אבל ההפתעה היתה לכל החברים. הזמנתי כ-60 איש למסיבה - אמרתי שזה הפתעה, כולם חשבו שזו הפתעה לבעלי. אבל זאת היתה הפתעה לאורחים. בעלי ישב כשעתיים מאחורי הפסנתר בסלון, עם סגריות וכמה בקבוקי בירה - מוסתר מעיני כולם וחיכה עד שכל האוחרים יגיעו. אני הודעתי לכולם שהוא יצא עם חבר לפאב והוא צריך להגיע כל רגע. וברגע הקריטי, שכביכול הוא הגיע הדלקנו את האורות והוא קפץ מאחורי הפסנתר וכולם היו מופתעים..............ובכל זאת הפתעתי את בעלי עם חשפנית שהזמנתי - הוא ידע רק על מישהי שארגנה שירה בצבור עם שקופיות ומשחקי חברה. באחד המשחקים כשעיניו היו מכוסות בצעיף, החשפנית נכנסה והתיישבה עליו - והוא לא הבין מאיפה זה בא לו. טוב, עכשיו הוא הזדקן ב-10 שנים ואני לא יודעת מה לתכנן לו - אולי למישהי יש איזה רעיון מדליק? פתוחה להצעות.

אנילה1

New member
פוצי, הגיע הזמן לעשות לבעלך חיים

שכאלה. להביא את סוניה הגננת, ואת האחות המיילדת. את בטח תכעסי עלי. אבל אני לא צוחקת. הייתי ביום הולדת 60 של חברה, היא אירגנה מסיבת ענק וחיים שכאלה לעצמה בקומה ה48 של עזריאלי. היה אוכל טוב. משקאות מעולים. וחיים שכאלה משעממים, עם הרבה טפיחות עצמיות על השכם. אני הייתי שולחת את בעלך לחופשה באיזה אשרם בפונה שבהודו. בעלי שונא מסיבות יום הולדת וגם אני, אז אין לנו בעיות כאלה. אנחנו מציינים את היום במסעדה, מבקשים זיקוק דינור על הקינוח וזהו. פעם עשינו שינוי, הלכנו ל3 סרטים באותו יום במקום מסעדה, אני לא זוכרת את הסרטים, כי הכל נעשה מישמש במוח. אבל זאת הייתה חוויה.

אנילה - תודה על הרעיון. חלק ממנו

יישמתי במסיבת ההפתעה בגיל 40. את האמת - אין לי כוחות להתחיל לארגן מסיבות - אני לא כל כך בריאה. חשבתי דווקא על נסיעה להודו או סין - וזה חלום שלי ולא שלו. לפני כמה שנים בכח סחבתי אותו לטיול בתאילנד - אבל הוא מאד נהנה. אבל מאחר והבעיות הבריאותיות שלי הן במעיים דווקא. נראה לי, ולכל מי שמכיר את הודו - שאסור לי לשהות במדינות העולם השלישי. אבל אני לא מוותרת. אני אתחשל ואסע - וכמובן אקח את בעלי איתי.

אנילה1

New member
שמחה שהודו מצאה חן בעיניך, אולי

דיאטה מתאימה תעזור למערכת העיכול. יש גם אוכל מערבי בהודו

למעלה