לכל החדר

eliela

New member
לכל החדר

החלטתי אחרי התלבטות קשה לפרסם ספר עם כל השירים השירים שנכתבו כאן, לצערי אין לי עותקים מהם. אין לי מדפסת צמודה למחשב איך אני מורידה כקובץ??? ניסיתי להוריד אבל יוצא לי הפוך! אנא עזרה בבקשה !!!!! תודה !!!!

אפרת.א

New member
יקירתי - אל דאגה:)

יקרה שלי שמחה שסוף סוף הגעת להחלטה!!! החלטה נבונה מאין כמוה!!! מוכנה לעזור, אוריד לך את הכל ואשלח לך באי סי קיו כקובץ שלך באהבה - איריס

יפעת*

New member
איך עושים את זה

אז ככה: את מעתיקה את הקבצים לword ממך הבנתי שאת יודעת איך לעשות את זה. אחרי שהעתקת וקיבלת את זה הפוך את נכנסת ל``כלים`` למעלה. את בוחרת ``התאמה אישית`` ומשם ``פקודות`` בפקודות את בוחרת `` כל הפקודות`` אז מופיעה לך רשימה מצד שמאל את הולכת עם החצים עד לאות L ובוחרת ``Ltrun`` כשאת מגיעה אליו את גוררת אותו לשורת המשימות למעלה ונוצר לך כפתור חדש כך שבכל פעם שאת רוצה להפוך עברית את יכולה להשתמש בו. לאחר שהכפתור נוצר את פשוט מסמנת את כל הטקסט ולוחצת עליו. בהצלחה יפעת

מימי 51

New member
יפעת תודה

תודה - שבמקום דגים נתת לי חכה ולימדת את המלאכה אז להפוך המסמך כבר עברתי בהצלחה רק עוד בקשה- איך מעתיקים המסמך ל-WORD אגב מציעה- שבדף הפורומים יהיו דפי הסבר לשמירת קובץ ולהפיכת הכיתוב במדת הצורך. שנה טובה

מומי.

New member
קודם כל ליפעת וגם למימי

יויויו אני מאושר - איש מחשבים ולא יודע זאת ולמה קודם כל לך? כי נתת פתרון יפה ומוצלח ולמימי - גם בלעדיה הייתי - כלא קיים דחיפה ועידוד וסיוע ללא סייג ביום חול ולאורך כל החג אז תודה מקרב לב לשתיכן

007-LIHI

New member
ELIELA זהירות עם הרעיון

היי חברה, הרעיון הוא נהדר אבל..... שימי לב יש עניין של זכויות יוצרים אסור לעשות דבר כזה אל תשכחי לא כל מה שנכתב פה הוא מקורי לא תמיד צויין המקור מציעה לך להתייעץ באופן אישי עם כל אחד גם מי שכתב חומר מקורי משלו - לא בטוח שיסכים לפירסום בספר יש לאנשים יוצרים תוכניות צריך להתחשב ולקבל הסכמתם אני יודעת שזה נשמע יומרני אבל עדיפה הזהירות מראש מאשר להסתבך משפטית עם יוצרים מקוריים ששמם לא הוזכר כבר פעם אחת כאשר נכתב החומר כאן ועל אחת כמה וכמה בפעם השנייה - כשאת תהיי זו אשר מפרסמת מקווה שלא הורדתי לך את הרוח מהמפרשים אני מצטערת פשוט חשבתי להאיר את עינייך בבעייה שהיא משפטית נטו ולהזהיר אותך ממצבים לא נעימים. 007 ליהי

007-LIHI

New member
ELIELA

אחלה!!!!! סליחה לא הבנתי אותך בכל אופן אם את צריכה עזרה כלשהי אשמח לעזור לך חג שמח ושנה טובה 007 - ליהי

בופאלו

New member
אליאלה זהירות

אכן כן 007 צודקת יש זכוית יוצרים בספרים תמיד יש מיליון אזהרות עליך להתיעץ עם עורך דין או לבקש מחברי הפורום את הסכמתם בכתב עם וכאשר יסקימו לפרסם לפעמים מבטאים את הכאב או כל הלך רוח כאן ורק לחברי הפורום מבלי רצון להתפרסם חישבי שאלו שכותבים כבר חשבו על כך שיש באפשרותם לכתוב בספר את אשר כתבו כאן שנה טובה

בופאלו

New member
לאליאלה

עם את זוכרת את כל מה שאת כתבת והיכן אני מוכן להדפיס לך ולשלוח לך אבל רק מה ששלך

eliela

New member
בופאלו!!!!!!!

לרגע, אבל לרגע, לא עבר לי בראש לקחת משהו של מישהו אחר. אני יודעת שמה שאני כותבת שווה והוא חומר טוב. אנא ממך... תודה בכל אופן

בופאלו

New member
לאליאלה

אליאלה היקרה אנה סלחי לי אם פגעתי בך זו לא היתה הכוונה מאחר ומכיר אני משהוא ממקום עבודתי שבתום לב כתב מה שכתב אבל זה כבר נכתב והוא הסתבך מזלו שבעבודה הוא מוכר כאדם ישר שוב סלחי לי ושנה טובה

למעלה