לכל החברים

MoRoSH11

New member
אני רק מקווה שהאחים לא ינצחו.

אני מעדיפה כבר שטום ואדל ינצחו מאשר הם.

MoRoSH11

New member
אני באמת לא יכולה לשים בדיוק את האצבע על

הסיבה. זה כל מה שהם משדרים בתכנית שהוא לא לרוחי. לא קרה לך אף פעם שלא אהבת מישהו בלי שום סיבה?

moshavnikit

New member
לי קרה מלאא פעמים

אני אלופה בזה! אבל בד"כ אני יודעת להסביר מה בבן אדם יוצר אצלי את האנטגוניזם

MoRoSH11

New member
בהזדמנות

יש לי דברים יותר חשובים לחשוב עליהם (נגיד תרגילים בססטיסטיקה)

MoRoSH11

New member
מקסימים

תכלס מצד אחד כן מגיע להם איכשהו לנצח (מבחינת המשחק עצמו, כי הם בסה"כ חזקים ודומיננטים) , אבל אני אהיה מאוכזבת אם זה יקרה.

moshavnikit

New member
אני לא מבינה למה לא אוהבים אותם, באמת!

הייתי בטוחה בתחילת העונה שבטח כולם מתים עליהם ואיכשהו גיליתי שאני בין היחידים
האמת היא שאהבתי אותם עוד לפני שהתחילה העונה, ל-VOD עלה "הכר את הזוגות" או משהו כזה.. והם כאלו מהממים, בעיקר אלון מן הסתם.. חופר כזה

X יו יו S

New member
אני גם רוצה שהם יזכו

ואלון רולזזזז וסיבה שבגללה אני חושבת שלא אוהבים אותם (בגלל זה אני משרשרת להודעה הזאת שלך) זה כמו הקטע שבר ואינה הגיעו למקום להראשון לפניהם אז היה להם כל מיני הערות לא במקום וזה קצת שחצני מצדם ואני מאמינה שגם כל הקטע שהם מחושבים כאלה (כמו הקטע שהם השתגעו לחפש מקום שיש בו האינטנרט למשל) בכל אופן לי זה בכלל לא מפריע (או שדברים אצל זוגות אחרים יותר מפריעים ) ואני אשמח אם הם יזכו

אורישקי

New member
אבל יותר אני אוהב את בר ואינה/

וגם את עקיבא וענאהל אני מאד אוהב. הצחיק אותי שענאהל אמרה "השם יישמור" במשימת חרסינה ואלון כזה עושה לה "השם צריך לשמור אותך מדברים אחרים"

Just Neta1

New member
אבל כולם שם שמים על דברים כאלה

זה לא שאנשים שם באמת שונאים אחד את השני- אז זה בדיוק מסוג הדברים שגורמים לאנשים לשים לך סיבוב פרסה, במיוחד שזה לא שיש משהו לא הגיוני בלשים לאחים סיבוב פרסה, הם הזוג הכי חזק כרגע. מעבר לזה, אני אמביוולנטית לגבי האחים, לפעמים אני ממש מחבבת אותם והם קורעים אותי מצחוק, ואז יש מצבים שבהם הם הופכים פתאום למתנשאים ומגעילים (כמו אז, כשהם לא עזרו לעקיבא וענהאל- אני דווקא מאוד מבינה את עקיבא, זה לא שהאחים חייבים לעזור לכולם, אבל הם לא צריכים לעשות את זה בצורה כזו של להתנהג כאילו הם הרגע קיבלו על עצמם את הנהגת העולם והם בוחרים מי ייהנה מחסדם, ועוד איך שהוא ממש העיף משם את עקיבא כדי שחס וחלילה לא יישמע. גם אותי מעצבן שהרבה פעמים עקיבא וענהאל נהנים מההפקר- כמו עם בר ואינה שראו את הסיני ומיד אחריהם הגיעו ענהאל ועקיבא, אבל זה לא מצדיק את ההתנהגות של האחים). זה כרגע דירוג הזוגות שלי: 1. בר ואינה 2. עקיבא וענהאל 3. האחים 4. מוטי ופונדק 5. התימניות

Just Neta1

New member
אה, ולגבי עניין "עקיבא ואשתו"

את לא מכירה שאת פשוט קוראת לאנשים על פי מאפיין ספציפי? כמו שלפעמים כשאני מדברת על אנשים שלומדים איתי, אני אומרת- "זה עם התלתלים", "זאת עם הקול המעצבן", "אח של...", פשוט כי ככה אנשים נתפסים בהתחלה ואז כבר יותר נוח להמשיך עם זה.

MoRoSH11

New member
לא יודעת, זה לא בדיוק אותו הדבר לדעתי.

אני מבינה את הכיוון של מה שאת אומרת, אבל זה עדיין ממש צורם לי שהוא לא קורא לה בשם, אלא "אשתו".

למעלה