לכל החברים בפורום

דוד בל

New member
לכל החברים בפורום

חשבתם פעם ,שבמקום לשבת מול המחשב ולהתלונן על אי"ל. להתגבש כקבוצה שתעזור לאי"ל? אה,אה,אה,אה......

ענת71

New member
איך אנחנו יכולים לעזור?

תן לי דוגמא איך אתה רוצה שנעזור לך???

דוד בל

אי"ל עושים עבודת קודש משלהם. לנו יש את הפורום שלנו ואין לנו שום קשר עם אי"ל, אנחנו מפנים אל אי"ל אנשים כשיש בכך צורך או כשאנשים שואלים על עמותה. אי"ל מפנים אלינו עובדים סוציאלים כאשר נעשים מחקרים ולעיתים גם אנשים לדבריהם. לאי"ל חולצות עם לוגו משלהם, לנו משלנו, לנו סטיקרים משלנו, לנו פורום משלנו, לנו ד"ר משלנו... לאי"ל שבוע מודעות באפילפסיה- לנו: יום מודעות שיערך בעתיד. אתה מבין את ההבדלים?,מי שרוצה לעזור לאי"ל - בבקשה! ומי שרוצה לעזור גם לאי"ל וגם לפורום- בבקשה!
יום נעים מחוייך ואופטימי...

דוד בל

New member
דוגמא לעזרא

לאי"ל אין מספיק כסף כדי לתת הודעה לתרומות. אני חושב שע"י שליחת הודעה בכל הפורומים זה יכול לעזור.

ענת71

New member
תארגנו שבוע התרמה בכל רחבי הארץ.

במקום לבוא אל כולם בתירוצים. אתם יכולים לפעול ולארגן שבוע התרמה בכל רחבי הארץ. כמו שעושים כל העמותות. נ.ב אתם בכלל לא מתאמצים!!!

דוד בל

New member
אני לא מאי"ל .אני רק עוזר להם קצת

כי אני יודע שאם הם יצליחו במטרה שלהם , אני אצליח בחיים שלי !

דוד בל ../images/Emo24.gif

אל תפרסם כאן בבקשה את האתר של אי"ל, אנחנו מפרסמים אותו כאשר אנחנו מתבקשים לכך או רואים צורך בכך. אתה תצטרך למצוא דרכים אחרות לפרסם את אי"ל. ככלל! אין להעלות שום פרסום לפורום ללא אישור המנהלים...(לאף פורום)

דוד בל

New member
אני לא התכוונתי לעשות שום פרסום,

אם ההודעה ששלחתי יצאה כפירסום ,אז אני מתנצל.

שי מאיל

New member
לתשומת לבכם

אני פשוט חושב שיש משהו שבפורום כאן לא מבינים. כשאנשים מאי"ל עובדים מצאת החמה עד צאת הנשמה למען חולי האפילפסיה בארץ, כציבור וכבודדים, ואח"כ מסתכלים על הפורום הזה ורואים בו הערות כמו "נ.ב אתם בכלל לא מתאמצים!!!" זה פשוט מוציא את כל הרוח מהמפרשים של הקשר עם הפורום כאן (גם מהנסיון שלי להשתתף בפורום הזה באופן אישי). פשוט לתשומת לבכם. לגבי שבוע התרמה, ימי התרמה ארציים וכד'. אני מאמין שענו לגביהם יותר מפעם אחת. לא כל העמותות עושות את זה. למעשה תתפלאו לדעת כמה עמותות יש בארץ שלא עושות את זה. מי שיכול, עושה. מי שלא, מקווה שיום אחד יתנו גם לו לעשות.

א68

New member
שי מאיל

בן כמה אתה אני לא יודע ואין לי מושג. מושג יש לי שאי"ל עוזרת בד"כ לצעירים ביותר ולא או שפחות למבוגרים. את אפי(אתה מכיר?), וא"יל הכרתי, נעים היה לשמוע אותם ואת דבריהם, אך לי הם לא הועילו. אם לצעירים הם עוזרים, מה טוב ויישר כח. כך או כך, את התסכול שלך אל תוציא על הפורום הזה, כי כאן יש הרבה אפילפטים עם הרבה ניסיון רב בשנים ממך(כשאני מתאר לעצמי שאומנם אכן אתה צעיר ולא בגיל מבוגר). אם אתה בעד ימי התרמה ארציים וחושב ככה בוא ותהיה שגריר האפילפטים, תסביר מה זה בפני האומה ושכנע את כולם, שגם לנו מגיע ימי התרמה, לא רק לחולי הסרטן וכו' וכו'... . אם לא תן למנהלי הפורום ומי שמסביבם יודע ומבין קצת יותר לבצע את המלאכה בשקט.

rosmarin

New member
פוליטיקה פוליטיקה חבר יקר

לצערינו כל האירגונים האפילפטים בארץ אינם מאוחדים משיקולים זרים ביותר כל גוף מנסה לזכות בנתחי מימון והשפעה ויוקרה לעצמו ולא תמיד שיקול החולה מקבל את העדיפות העליונה די להזכיר את מספר הגופים הפועלים בנושא חילוקי הדעות בינהם הביזבוז של המשאבים אי שיתוף פעולה פורה לדעתי צריך לאחד כוחות בין האיגונים ולא לעזור לאף אחד אחד מהם....בניפרד. וזה מאוד לא מוצא חן אצל הרבה מנהלים כיוון שיאבדו את כוחם והשפעתם דיבור בהמון קולות לא יוצר הסברה יעילה ביותר!!!!!!!!!!!!! הבעיה שהגופים עצמם יוצרים את הסטיגמה בזה שמראים את הנכשלות בבעיה ולא תמיד את ההצלחות ובפתרונות לבעיה תמיד" רצוי לראות נקודת אור מאשר אופל למדרון תלול"

למעלה