לכל החברייה פה

לכל החברייה פה

חשבתי להתחיל להתעסק בסוג של אומנות לחימה, הבעייה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל ובמה לבחור. אם יש מצב שתיתנו לי איזה אתר בעברית עם מידע על סוגי אומניות לחימה שונים והיתרונות והחרונות שלהם, אשמח.... ד"א למה כל מי שמתעסק ב "shit" הזה חייב להיות כזה מתנשא ???? זאת תכונה עיקרית אצלכם ???

יכולנו להיות "מזיין פרות בכיר"

ולפתח תחביבים כמו "להשפיך על השכנים" אבל בחרנו לעשות דברים אחרים ויצאנו קצת ככה. go figure, סדרי עדיפויות.

RoyceGracie

New member
ההתנשאות נותנת ביטחון עצמי

זה דבר שנדרש בזירה, אני מדבר כרגע על איגרוף תאילנדי... אתה תראה הרבה אנשים באיגרוף תאילנדי שמתנשאים... אני חושב שזה נובע מזה שהם גאים בעצמם על ההשיגים. וגם המאמנים מכניסים לנו לראש שאנחנו "טובים ! וחזקים ! ונהרוג את היריב שלנו" אז זה גורם לזה באופן טבעי.

Dragon Roar

New member
נכון..

שאתה הולך ברחוב אתה הולך עם גב זקוף אתה מרגיש שאתה יותר טוב מאחרים. ככה זה.. כמובן שבקרב אסור לזלזל וגם אסור לפחד.

RoyceGracie

New member
התנשאות מכוונת היא דבר בונה ביטחון

עצמי.... אני לא אומר שאתה צריך להרגיש יותר טוב מאחרים. אבל אם תגרום לעצמך להרגיש שאתה יותר טוב מאחרים בתחום שאתה עוסק בו. אז זה י]יחת לך חששות בזירות, וזה יוסיף לך אומץ לבצע תרגילים שצריך אומץ בשבילהם (למשל לבצע התחמקות קדימה בזמן אגרוף של היריב)

לא מסכים אתכם../images/Emo70.gif

בטחון מופרז אף פעם לא הרג אף אחד!!! ההפך.... מי שיש לו ביטחון מופרז בזירה יש לו יתרון לנצח!!! כי קרב בזירה זה גם הרבה פסיכולוגיה!! של מי שובר את רוחו של מי יותר מהר! יניב

bizhar

New member
בטחון מופרז הורג כל יום!

לגבי זירה, אני לא יודע.. בעיקרון אם בטחון עצמי גבוה עוזר אז הוא לא מופרז נכון?

יזהר על זה אפשר להתווכח...

אתה רוצה להכיר בחורה שווה בפאב.... אם תשב ותסתכל עליה ותתבייש אז בסוף תלך הביתה ותביא ביד (תסלח לי על השפה...) אבל אם תפנה אליה בביטחון עצמי תרים את נוצותיך כמו תרנגול ותקרא קווקוווורייקווווו.... מי יודע... אולי היא תטיל ביצה....... שלך יניב

bizhar

New member
אתה קצת מערבב בין בטחון עצמי

לביטחון מופרז לא? ובחורות שנמשכות לתרנגולים הן ממילא לא הטעם שלי.. אני מעדיף בחורות שנמשכות לגברים

zappon

New member
יניב ביטחון מופרז ואגו רק יפיל אותך

למטה וכמה שיותר מהר.(לא אותך באופן כללי) אני לא מדבר על לחימה משולבת בזירות וכו" שם עושים דברים לפי חוקים ומכות ידועות ואין הרבה הפתעות,שם אגו זה משהו אחר ההופעה קובעת הרבה.

אותי אישית דווקא זה רק הרים...

לא בזירה.... הרבה פעמים הלכתי לראיונות עבודה ... ואמרתי להם בראיון שאני יודע הרים וגבהות... שאין חכם ממני, והנני מושלם שבאדם... (מה שנקרה ביטחון מופרז) כי למעשה הייתי בלי ניסיון עבודתי..., אחד שלא מבין מהחיים שלו, וסתם חוצפן..... אבל בפועל היה לי את החוכמה לדעת שאני אלמד תוך כדי העבודה, והיתה לי החוכמה לא לעשות טעויות שיגרמו לי לעוף מהעבודה... וזה עבד..... מה שנקרה ביטחון מופרז לא? יניב

ובכביש?

אדם צריך להכיר את כשרונותיו, ואת מגבלותיו. לא תמיד חייבים להראות את החולשות והמגבלות, אבל כדאי להיות מודעים אליהם. גם אם היו, ישנן, יהיו סיטואציות שבהן הפגנת המון בטחון וזה עבד, ואולי גם יעבוד שוב בעתיד, יהיו סיטואציות אחרות שהתנהגות כזו עלולה להביא אותך למצב לא רצוי, ולתוצאות לא נעימות. מספיק לשמוע חדשות לגבי תאונות דרכים, ולקרוא שרשורים על אלימות בפורום.

למעלה