לכל החברות

S.Riddle

New member
לכל החברות

אני שמתי לב שאף אחת לא מדברת פה על סקס לכן אני החלטתי לקחת את הענינים לידיים ולהגיד לכן בנות שתתחילו לדבר על העניינים הרציניים. בואו נתחיל בזה שהיום כולן נדברנה על מה עשינ אתמול בלילה. אני הזדיינתי מה אתן??

פלג^ר

New member
אז ככה גם אני הזדיינתי עם אהובתי

פעם ראשונה שהיא חדרה אליי וזה כל כך כיפי איתה חולה עלייך רוניתי.

קרן^

New member
חחחחחח פז../images/Emo41.gif קרעת אותי!

ובקשר להודעה המהממת הזו..... חוץ ממה שפז אמרה... חחחחחחחחחחח, אין לי מה להוסיף רק שאני מקווה שהכל יהיה טוב.... יום טוב, הלכתי להביא את .......
קרן^

פלג^ר

New member
קרנינה שובבה קטנה ומה עשית את...

אתמול בלילה חוץ מלקשקש בצאט.נו ספרי לנו מתוקתי

קרן^

New member
וואו! לא ציפיתי לזה!!!!!!!!! חחחחחח

לא מגלה........
חוצמזה אתן תקיאו כשתשמעו! טוב נו.... אני אספר....... אמממ..... אני לא יודעת מאיפה להתחיל... אה, כן.... נרדמתי לי בסלון, אני חושבת (שזה לא חדש) אח"כ אני לא זוכרת.... בעלי מספר שאני מדברת שטויות. בזמן שהוא מעביר אותי מהסלון למיטה... הוא אומר שזו משימה בלתי אפשרית כמעט... אז אמרתי לו שאם הוא היה יותר רומנטי, (או שרירי/חזק...) היה יכול לשאת אותי למיטה בזרועותיו.... אבל מאחר ואני שוקלת קצת יותר ממה שהוא מסוגל להרים (או מעוניין) הוא עומל קשות... (בעייה שלו) אני בכל אופן לא זוכרת כלום מאז שאני נרדמת ועד הבוקר.... ובלי קשר.... רק שתדעו..... אני לא חושבת שזה המקום בו אני אמורה לשוחח על חיי ה.. שלי, תודה!
עכשיו באמת לילה טוב
..... אני שוב הולכת לישון בסלון.. ואח"כ לא לזכור... (זה די פוטר אותי מדיווחים למיניהם, כמו חדירות וכאלה... סתם סתם, ממש ממש אבל ממש סתם!...
) אוף, אני יוצאת לפני שאני אתחרט..... לילה!
קרן^

פז*

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifגדולה!!!

מתה על הבחורה הזאת.אוהב
אותך| לא יאומן , התעוררתי היום בכוחות עצמי בשעה 6:20, לא ברור... נו טוב, שיהיה לנו יום נפלא, בלי יותר מידי בלאגנים , והרבה
שמש|
שמש|
שמש|
שמש|

קרן^

New member
מתה ../images/Emo23.gif עלייך.... וגם...

אוהב אותך!
וגם.. אני חושבת שזה יצא מעניין יותר.... כמו שזה
מה קורה חוץ? אני עוד מעט נכנסת לצ´אט קצת.. יכול להיות, לא הייתי היום....
לכולן קרן^

plus

New member
חחחחחחחחחח... פז, קרנינה...

קרעתם אותי...
מתגעגעת בהחלט..

מנדרינה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא חולה

סגול29

New member
יוןןן, את גם כאן ?

זה משתפר מרגע לרגע...
תגידי (סתם סקרן), כשאת אומרת "היא חדרה אליי" למה את מתכוונת ? כלומר בעצם ... איך ?

פלג^ר

New member
יווו סגול יקירי מה מעשיך במקום זה?

פורום סקס כבר לא מעניין.תיכף אבוא אעשה סדר בבלאגן.אוהבת מוני

סגול29

New member
קפצתי לבקר ....

מה רע באורחים ? כמה שיותר, יותר טוב, לא ? ומתוקה שמתי לב שיש כאן כמה שהפירגון זה לא הצד החזק שלהן. סתם עצה מאחד שלא מבין כלום מהחיים שלו ושונא לתת עצות ... פשוט מתעלמים

פלג^ר

New member
מתוקי אורחים כמוך יום יום.אי הפרגון

נובע מקנאה ומשנאה עצמית וזה ידוע.כך שבנות כאלה לא רואה מסנטימטר$

סגול29

New member
תגידי,

השאלה עם המשרד ...? זה אומר שניסית או שאת שואלת סתם מתוך .... סקרנות כללית ?

למעלה