לכל החברות של הסיני

ג^סיקה

New member
לכל החברות של הסיני

שבת שלום לכן חברות יקרות שלי אוהבת אתכן ומאחלת לכם אחלה שבת שלום שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהבת ג`סיקה

ליאתוש

New member
לג`סי היקרה שלי

מאחלת לך שבת שלום ושתהיה לכם אחלה שבת שבעולם לך למג`יק והילדים אוהבת אותכם מליבי ונשמתי שלכם לעד ליאתוש

חגית...36

New member
ולך ליאתוש אישה מדהימה שלי

היי נשמההההההה אני עוד מחכה, שתהיה לך שבת שלום, אוהבת אותך ומתגעגעת אלייך החוןןןןןןןןןן נווווו תבואי כבר. שלך ובשבילך בכל זמן ובכל שעה חגית...36

ליאתוש

New member
ולך צוללת יקרה שלי

אני עוד אטביע לך את הצוללת את תראי אפתח לך את השסתומים כך שאו שתעלי לפני המים מייד או ששששששששששששלא תקבלי את המיקרופון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:) את מה זה מלעונית רק נכנסת לצאט והופ צוללת נכנסתי לך לפרטי ולא ענית סחטייןןןןןןןןןןןן למה לאאאאאאאאא? אבל אני אוהבת אותך לא חשוב שיהיה לך שבת שלום מתוקה שלי ואחלה שבת שבעולם לך לאיציק והילדים אוהבת המון ליאתוש

ג^סיקה

New member
כן כן צוללת יקרה

נימאס לי ממך ימלעונה ממש בלתי נסבלת אם כל הצלילות האלה קצת אוויר לא יעזור וחוץ מזה יש אי סי גם לענות בזה יש לך בעיה יתולעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שבת שלום ממי לך לאיציק ולילדים אוהבת ג`סיקה

חגית...36

New member
לליאתוש וג`סיקה היקרותתתתת

אני צוללתתתתתתתת ????? אני???????????? איך אתן מעיזות להגיד דבר כזה, כבר שבועות שאני לא צוללת, ואם כבר תאשימו את הצוללנים לא אותי, ואני כן עונה לכן ימלעוניות, (אוףףףףף קרציות כל הזמן מפריעות) אבל בכל זאת אוהבת אותכן המוןןןןןןן חגית המלעונית,

חגית...36

New member
לג`סיקה היקרה שלי

היי נשמה איך היה אתמול? איפה הייתן ימלעוניות? יאללה מחכה לסיפורים, שתהיה לכם אחלה שבת שבעולם, אוהבת אותכם המוןןןןן נשיקות למג`יק והילדים אחותך חגית...36

ליאתוש

New member
חגיתוש לא מגלים ולא מגלים

אל תגלי לה ג`סיייייייייייייייייי

ליאתוש

New member
ואללאקקקקקקקקקקק

מאיימת הילדהההההההההההההההההההההההה חכי חכייייייייייייייי לא סיני לא פרפר לא מיקרופון לא טבעת כלוםםםםםםםםם נדהההההההההההההה נטינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אפילו לא רולסרויס שחשבתי לקנות גם לך מצארום זהו צילבההההההההההההההה עד שתתנצלייייייייי מואהההההה ליאתוש

חגית...36

New member
לליאתוששששששששששששששש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחותי היקרה נשמה שלייייייייייי כורעת ברך ומתנצלתתתתת (אלק מתנצלת רק תביאי תציוד ואני אראה לך ) חולההההההההההההההה עלייך מתגעגעתתתתתתתתתתתת אלייך נשמההההההההההההההההההההה שלך חגית...36

למעלה