לכל החברה הטובים

skyline10

New member
לכל החברה הטובים

עם יש מישהו או מישהי שניפגע מדברי אני מיתנצל מעומק ליבי, זו לא היתה כוונתי, בימיוחד לא עם הבוחרת הנאמנה שלנו, אותה אני מכיר מפה, והיא היחידה שאני מכיר[ אפילו רק בשם] היחידה שאולי יכולתי להוציא דרכה את כעסי ובטח זו לא הדרך, תודה לכל מי שטרח ליכתוב לי כמה מילים חמות, ניכנסתי לאתר במצב או להישתמש או לעצבן ולהיתנגח עם המי ומי,, אני שומר אמונים לחברה באתר כי פה התחלת
י את הימים הראשונים של הניקיון, ואני לא שוכח, אז לכל החברה מיצטער ובהצלחה לכולם מכל הלב

שטול1

New member
סקייליין ../images/Emo24.gif

ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד תמשיך לבוא אח יקר כאן אוהבים, סולחים ולא שופטים

skyline10

New member
לבוחרת

לבוא אני לא בטוח.. אבל להיכנס מידי פעם וליכתוב מילה נעימה זה אחלה,, בוחרת אני לא יודע מי את או שום כלום לגבייך אבל אני חייב לך פה היתנצלות כנה ועמוקה, זה לא היה פייר מיצידי לישפוט את מחשבתיך או בכלל, את דיברת איתי כשהיתי נקי אולי שבוע,, והיתי ליפני מרכז יום בש,, תודה על העצות ועל היחס המלבב שלך כלפי כל מי שרק פונה לעזרה, שוב פעם בוחרת ,, מ י צ ט ע ר. ותמשיכי בדרך בהצלחה

רואים ת'תוצאות של הטיפול

מחמם את הלב לראות אותך לוקח אחריות ומכפר במישרין בכנות אוהבים אותך סקייליין מכיר את האימרה.? לוקח לנו שניות לפגוע באדם שיקר לנו, ושנים לתקן זאת...? הנה עשית זאת בהודעה אחת, ותגובה אחת..[
תמשיך לבוא

למעלה