לכל החב´רה הנהדרים

לכל החב´רה הנהדרים

רציתי לציין שעושים כאן חיים הרבה מיילים והודעות מלא שמחות ימי הולדת בריתות
מלא הפתעות
אשמח לשמוע גם בחיים מה אתם עושים איך אחד את השני אתם מפנקים
או פשוט דברים ביחד עושים איפה הייתם לאחרונה סרט טוב או מסעדה
בישלתם משהו ייחודי או עשיתם משהו הכי הכי
אחד לשני איך אתם מבלים בחוג המשפחה או האם זה מול המחשב או הטלוויזיה האם יש לכם תחביבים מיוחדים
ובכלל אשמח לשמוע איך החיים עזבו פוליטיקה וחדשות החיים היפים לא בפרסומות
הם כאן ועכשיו מול המחשב אז תנו מעצמכם והרבה מהלב
אשמח אם זה יהיה אפילו בחרוזים זה יהיה נחמד ואפילו נעים שולחת לכם מיטב ברכות ואיחולים
להמשך שבוע מוצלח ונעים
נית

חתולון*

New member
לשבלולית הזריזה

אכן הפורום שלנו ער ופורה כל עוד יש מי שאותנו קורא בחיים כל אחד עסוק מעל הראש, ומעבר וכאן בפורום, הכל וירטואלי, מתנהג כגבר יש כמובן חיים אחרי, בזמן ולפני הפורום ולפעמים זה קשור למשהו, למשהו בעירום לא מצפה שמישהו כאן יספר על תחביבים אפילו שרוב האנשים כאן מאד חביבים אין לנו זמן לצפות בפרסומות כי גם ככה , זה נראה כמו מהומות בזמן שהם מפרסמים את האינטרנט המהיר האוטו עם המקלחת מסתובב בכל העיר ואנחנו כאן משרשרים, כותבים ונהנים ועכשיו נלך לחטוף, עוד מקלחת צוננים ערב טוב ונעים חתולון

לחתולון תודה על ההצטרפות

וח´ברה יקרים גם אתם מוזמנים לתחרות לא התכוונתי ממש לפרט פרטים אישים או להסתכל איך המים של האינטרנט זורמים הכי טוב שיהיה אחלה ושלא ניהיה בשוק או המומים אלה עם הרבה שימחת חיים מצטרפים לפורום ונהנים החיים כל כך יפים שנהנים אז על מה כותבים על מה שבא מקסימום זה ממוצא טוב שיש גם אגדה אשמח אם עוד ח´ברה יצטרפו בחינם למשחק החריזה שיהיה פשוט מושלם לספר על שיגעון או איזה מעשה בדיחה חידה או משהו כזה אפשר גם על תחביבים או איסוף של דברים פשוט מוזרים לי יש מלא תאמינו לי אבל אני מחכה לכם ואז ארשום את שלי שיהיה לכם ערב נעים אפשר גם לצרף מה סמיילים נחמדים ממני שבלולנית

חתולון*

New member
את הולכת? באה או נשארת?

שבלולנית יקרה, תישארי כאן איתנו נעבור את הנחל הזורם, בסירה או קאנו... האינטרנט המהיר, כבר לא כפי שהבטיחו ואת ההאשמות, על כולנו הם הטיחו אמרו שהחרוזים, מקלקלים את הברזים, ועולים והמים של "הדוש" בפרסומת, בקושי נוזלים... אין לי זמן להוסיף כאן סמיילים אחרת נעשה מיסדר, כמו חיילים

למעלה