לכל ההריוניות

מאיהד1

New member
לכל ההריוניות

לדעתי אין לכן הרבה מה לדאוג לגבי בגדים בהריון יש לנו ממש מזל שכל הטוניקות ממש באופנה ככה שאפשר לשלב כל דבר בהריון הראשון שלי הייתי ממש בדיכאון בגלל שלא היה לי מה ללבוש אבל התקופה הזאת ממש נהדרת למצוא בגדים ולפי כל הכתבות גם בקיץ הקרב אלינו הטוניקות ישארו איתנו שתפו....

אני תמיד אהבתי טוניקות גם לא בהריון

בכלל, אי אפשר להשוות את בגדי ההריון שהיו בשוק בהריון הראשון שלי למה שניתן למצוא היום...

מאיהד1

New member
נכון מאוד

כתבתי בגלל שאני קוראת המון בנות שמתלוננות על "אין מה ללבוש" אז זה ממש לא נכון יש המון והמלצה במקום ללכת למותגים ולחפש שם יש המון בזארים וחנויות רגילות שניתן למצוא שם דברים מדהימים למתגוררות באזור המרכז יש כמה חניות ברחוב סוקולוב בחולון, בשנקין וכו' דרך אגב קניתי טוניקה מהממת בלוצ'י בשנקין שעלתה לי 130 ש"ח ממש פצצה

sexy nine

New member
מסכימה איתכן

לא יודעת איך בנות עדין טוענות שאין להן מה ללבוש בהריון. בכל חנות שניה יש טוניקות ומכנסיים עם חגורת לייקרה. הבדים הנמתחים למיניהם חוגגים באופנה כבר כמה שנים וימשיכו ככה, רק צריך לחפש.

pitzi35

New member
אבל לא נעים לי למדוד

ממש לא נעים לי להכנס לחנות רגילה (חוץ מלנו ניים) ולמדוד בגדים שמיועדים לנשים "רגילות", כאילו אני יכולה להרחיב להם את הבגדים או משהוא כזה. זאת הפרעה שלי או שאתן מבינות אותי? אז קניתי מלא חולצות בלוצי בסוף עונה אבל מדדתי רק בתוך התא והייתי עם מעיל שעוד מסתיר לי את ההריון אבל חם כבר מידי למעיל.

sexy nine

New member
עזבי לא נעים

את הרי מודדת דברים נמתחים, ארוכים. מדידה אחת לא יכולה למתוח בגד לתמיד. בטח שלא צריך להסתתר בתא הלבשה, תמדדי ותיהני.

ביגוד

אתן ממש צודקות בהריון הראשון שזה כולה לפני שלוש וקצת שנים , בשבילי האופציות היו רמי לי , פור טו וכמה פריטים שקנו לי בארה"ב ... בתור אחת שבחיי היום יום הלא הריוניים שלה אוהבת גם בגדים קצת יותר מיוחגים ופחות סטנדטיים (כבודם של פור טו ורמי לי במקומם מונח אבל זה לא זה..), היה לי די קשה למצוא את עצמי במקומות הללו... עכשיו אני בתחילתו של הריון שני (שבוע 12) עדיין לובשת בגדים מההריון הראשון (גדלה לי הכרס ..) וטעמי חוסר זמן עדיין לא התפניתי לקנות לעצמי בגדים לרמי לי ופור טו בטוח אני לא נכנסת אחרי שביקרתי שם בקטנה ... אני פשוט נהנית ממגוון המקומות וההיצע שיש ... מחר אני הולכת ל"דגום" את אבישג ארבל , שבוע הבא את אקספקטינג ברמה"ש ואם לא נמצא נעבור הלאה .... למרות שאני מעדיפה קודם כל למצוא בגדים טובים נוחים ולא יקרית מידיי.. שלכן בהשתפכות מיקמיק

חצאים

New member
בגדים נוחים ומענינים להריון

היי אני ממליצה בחום על הבגדים של "דרך" אם את מחפשת משהו מיוחד ונוח. יש חנות בתל אביב דיזינגוף 310 חנות מקסימה ויש מבצעים ממש טובים לכי לראות

למעלה