לכל ההורים היקרים

varda47

New member
לכל ההורים היקרים

אני רק רוצה שתדעו כל העמותת אלו"ט זאת אשליה שנותנים להורים ואמרים להם תכנסו לעמותה יש לילדים יותר שעות של תרפיה במוזיקה,תרפיה בתנועה,תרפיה באומנות הם אוספים אנשים לו מקצועים לו מנוסים בתחום ונותנים להם הרבה שעות של כלום וזה כל כך כאב לעשות לילדים שצרכים אנשים הכי מקצועים בעולם אם לקוי קשה אני מדברת מהלב כאב סייעת פתגוגית

varda47

New member
אבא של סער אז מי כאן מארגן אתם ????

יש לי חדשות בשבילך לצערי אלוט שולחת לגנים את אנשי המקצוע שאין להם שום מושג מה זה ילד אם צרכים מיוחדים חושב קודם לשלוח אותם להשתלמות ולדעת קצת מהם הילדים שלנו כמה חשב שידים מקצועיות ולו חפיפניקים סליחה על הביטוי .

היא מדברת על תגבור טיפול רגשי דרכם

תודה לך ורדה, זה מאד מצער שהורים משלמים סל זה (נדמה לי שסביב 554 שח לחודש או משהו דומה), כדי לאפשר לילדיהם טיפול רגשי ובסוף לוקחים אנשים לא מקצועיים. הבעייה טמונה לדעתי, בעובדה שהתשלום לאנשי המקצוע הוא נמוך יחסית לטיפולים פרטיים, ואז כנראה שאנשים שמוכנים לקבל תשלום זה, חלקם בתחילת דרכם, או חסרי הכשרה מלאה וחבל מאד. אצלנו במודיעין הסל הזה מגיע רק לילדים הנמצאים בגני התקשורת ובגן שבו משולבים 4 ילדים, אך בני, הנמצא בשילוב בגן אחר, אינו מקבל כלל. חבל. אך עוד יותר חבל, אם שוכרים אנשי מקצוע חסרי הכשרה בעבודה עם ילדינו.

varda47

New member
תלמה את כל כך צודקת

זה בדיוק הסכום שהם משלמים אם כל כך תמימים הם חושבים שהילדים שלהם מקבלים בסכום הזה הרבה שעות של אנשי מקצועה בושה לקחים אנשים להיות אחרים על שילובים שאין להם מושג מזה ילד אוטיסט ומה זה שילוב זה הרגשה קשה שאין למי לפנות אני מקווה שהרבה הורים הקראו מה שאני כתבתי אני עובדת בגן וכל יום אני מתבישת לראות את האנשים שאלו"ט שולחת לנו אני לו רוצה לפגועה באף אחד אבל זה יושב לי כמו אבן בלב הילדים בגן אם כמו הילדים שלי .

אם אלוט אירגנה

טיפולים במחירים זולים יותר אני מברך על היוזמה ,כמובן שחשוב שהמטפלים היו מיקצועיים . אשמח לשמוע יותר פרטים הילד שלי משולב בגן רגיל . ולא מקבל שום תרפיה ,לא מקופת חולים ולא דרך העיריה

דן להב

New member
ורדה יקרה

תודה רבה שהערת את עינינו. אני חושב שהדבר שהיה הכי תורם לנו ההורים זהו מכתב שמדבר על גנים ספציפיים עם שמות אנשי המקצוע הלא מיומנים שנשלחו לגנים, ללא השמות והגנים המפורשים זה עוד משהו שלא ממש יכולים להתייחס אליו. תכתבי מכתב לאביבה, מנהלת אלו"ט לטף שהיא האחראית על הגנים. היא תקרא ותתיחס בכל הרצינות למכתבך. כולנו רוצים שלילדים יהיו אנשי המקצוע המתאימים ביותר. דני

varda47

New member
דני ערב טוב אביבה ידעת הכל

היא מביאה אנשים לגנים ואחר לו שומעים עליה לו הכל ידע להורים איזה בלגן יש במסגרת הזו גם אני חשבתי שהדבר הכי חשוב זה הרבה שעות טיפול אבל אכשיו אני ידעת שלו הכמות חשובה האיכות

למעלה