לכל ההאקרים כולל המנהל

• פותח הנושא hr666
  • פורסם בתאריך

hr666

New member
לכל ההאקרים כולל המנהל

יש לכם (ההאקרים) גישה בעננים אתם חושבים שאם אתם האקרים , ומישהו שואל שאלה אז אתם יכולים לצחוק עליו ולרדת עליו כי הוא לא מבין משהו. אני לא מכיר אף אחד בפורום הזה ואני יודע שאני פחות אידיוט מחצי ההאקרים שבפורום הזה תפסיקו לתת לעצמכם יותר מידי קרדיט, אני בטוח שאתם גם הייתם פעם במצב שלי וכשאני הלוואי יגיע למצב שלכם אתם כבר תגדלו יותר ותהיו יותר מנוסים, אבל זה לא קשור. אם הייתם מכירים אותי הייתם רואה שאני לא אידיוט בכלל: אני גם בנאדם... אם אתם רוצים להרגיש כיף אני יתן לך את האיסיקיו שלי, האימייל, האתר וכל מה שאתם רוצים ותעשו עם זה מה שאתם רוצים... אם זה גורם לכם להרגיש טוב חשבתי שפורום נועד לתמיכה אחד בשני, שבמקרה הזה , זה האקריות וכל זה. אסור להגיד כאן מילה כי אחרי זה כולם קופצים עלייך: אידיוט, טיפש, מטומטם: מה הקשר בכלל? זה רק מראה כמה שהפורומים לא שווים כלום כי הם לא ממלאים בסוף את המטרה שלהם. מי שלא רוצה לענות ל על השאלות שלא יענה ושלא ישאיר הערות דפוקות מה שרציתי להגיד בכל ההודעה הזאת זה: ``לא רק האקרים הם בני אדם נורמאלים``... נשמח לשמוע תגובות: לא דפוקות בבקשה hr666

N0

New member
אוי תפסיק להתבכיין.

אז קטלו אותך קצת. אז מה אתה ישר מתחיל לקטר. אם לא שמת לב גם קצת עזרו לך. ומי שקטל אותך לא ידוע בנחמדות שלו יותר מידי (בלי להעליב SGT :) ) . תכלס קיבלת יותר ממה שאתה צריך. אם הייתה טורח לבדוק בפורום כמה הודעות אחורה, הייתה רואה שמישהו בשם די ארוך שלN0 לא היה כח לקרוא עד הסוף אבל הוא מתחיל באות n (נו מה אתם רוצים לא מספיק הניק של M ? ) פירסם הודעה די מפורטת, על מה זה פורטים. בקשר לUIN וIP יש כל כך הרבה מידע על זה ברשת שבחיפוש אחד במנוע חיפוש האהוב הייתה מוצא חומר קריא לשנתיים. אבל במקום זה בחרת בדרך הקלה, הלכתה ושאלת בפורום, ציפית ש``האקרים הגדולים`` יעשו בשבילך את העבודה השחורה ויאכילו אותך במידע. עכשיו מה אנחנו אמורים להבין מזה ? אתה אומר שאתה רוצה ללמוד ולהשקיע, אבל אתה לא מוכן להשקיע שתי שניות בלבדוק הודעות קודמות בפורום. אתה בא ומתחיל לצעוק עלינו, כאילו אנחנו חייבים לך משהו שאתה לא מוכן להתחייב לעצמך. למה אני צריך עכשיו להסביר לך מה זה פורטים שמישהו עשה את זה פה בפורום יומיים לפני ? אתה חושב שזה ישנה למי שיבוא אחריך וגם יטען אותו דבר ? אתה חושב שלא תיהיה עוד שבוע שאלה מה זה פורטים ? מה זה IP ? אתה לא חושב שלחלקנו כבר נמאס ? אם הייתה טורח לחפש קצת לבד הייתה מוצא תשובה הרבה יותר מפורטט והרבה יותר מהר, והמנוע חיפוש שלך לא היה קוטל אותך. אני לא אומר שאנחנו לא כאן כדי לעזור, אנחנו בשימחה נעזור, אל בתחומים קצת יותר מאתגרים מזה. עכשיו במקום להתחיל להתבכיין על העלבון שספגת. תיכנס למנוע חיפוש אתה הכי אוהב (מצידי שיהיה של MSN... איכס) ותרשום שם את אחד הדברים שחיפשת עליהם מידע תבדוק את התוצאות שאתה מקבל ותראה אם זה עד כדי כך מסובך, שהייתה צריך לפנות לפורום. הפורום בא כדי לענות על נושאים כללים מאוד או ספציפים מאוד, וכדי לתת כיוון, דברים שאפשרי אבל קצת יותר קשה למצוא ברשת. N0

hr666

New member
את צודקת קצת, אז אני פשוט ישתוק

חשבתי על זה ואת או אתה צודק hr666

dbzb

New member
The way I see it

I think that the forums are here for people to exchange information. But it doesn`t mean we should just log on to a forum and pop a question. first read the messages, try to learn from them, try to help people who are asking questions. you can search for the keywod you`re interested in inside the forum. If you don`t find it you can ask about it (in a respectable way, not with a title that says `read and answer!`). That`s at least the way i am acting in the forums. About not asking simple questions, and reading on your own, well I don`t entirely agree. It was fine for me before I enrolled to the University, but now that I am studying and working and have so many things to read about, I find that participating in forums is sometimes the best way to get information on things that interest you but you can`t allow yourself to study deeply.

S-G-T

New member
to : dbzb

bravo!!!! that`s the spirit - keep on , and u just might have a pretty good skill after a year - sight`s i`m joking probably 2-3 yrs :) - keep on learning - and remember - ther`s always some1 better

S-G-T

New member
שוב ...

n0 בן לא בת :) ןבחייך - > - > - > לך תחפש יש מנועי חיפוש - שמעת אל כאלה ? -----> ול n0 אעוץ !!! ניפגעתי !!! ממש !!!! ---> לא סתם אני לא :) - אני ליפעמים גם נחמד (למי שמגיע ) פשוט כשרואים שאלות כאלה שרואים שיש כוונה רעה או שלא נעשה מחקר מקדים לי פשוט קופצים הפיוזים ...

למעלה