לכל הדוברי אמת החתימה יפה או לא ?
H HaDaRoSh New member 3/11/03 #5 ../images/Emo14.gifאני אומרת שזה סתם מפגר אבל אם בא לך אז.. בקיצור את צריכה לרשום את השם שלך באנגלית בדיוק כמו הכינוי שלך
../images/Emo14.gifאני אומרת שזה סתם מפגר אבל אם בא לך אז.. בקיצור את צריכה לרשום את השם שלך באנגלית בדיוק כמו הכינוי שלך
M MrJacKasS New member 3/11/03 #3 כמה הערות.. השם משתמש שלך צריך להיות מדוייק כמו שהוא מופיע alona angel תדגישי שוב.. לא יצא לך טוב את צריכה לתאר את החיות שרשמת בצבע האייקון שימי חולם ושורוק בכל הו'וים במשפט ההזוי
כמה הערות.. השם משתמש שלך צריך להיות מדוייק כמו שהוא מופיע alona angel תדגישי שוב.. לא יצא לך טוב את צריכה לתאר את החיות שרשמת בצבע האייקון שימי חולם ושורוק בכל הו'וים במשפט ההזוי
A alona angel New member 3/11/03 #7 אוופ../images/Emo46.gif דיי אני לא יודעת איך לשים ת'ו' עם החולם החסר אני יעשה איך שבא לי
H HaDaRoSh New member 3/11/03 #8 ../images/Emo14.gifתרשמי את מה שתרצי ואז את לוחצת על caps lock הולכת לו' שאת רוצה לנקד לוחצת על שיפט ועל - או =
../images/Emo14.gifתרשמי את מה שתרצי ואז את לוחצת על caps lock הולכת לו' שאת רוצה לנקד לוחצת על שיפט ועל - או =