לכל הגולשים

יופיאל

New member
יש דברים שהם לא תלויים

זה כמו להגיד שבשבילי השמש היא בעצם ירח... :) מבחינה אנרגתית - היממה מתחילה בערב , כלומר לאחר השקיעה. לכן כניסת השבת היא מערב שישי... באור ואהבה , יופיאל המלאך

לשלוח אנרגיות ריפוי לנזקקים

א. גם אני הייתי מעוניין להצטרף באותו יום ובאותה שעה שתקבע. אך היות ואינני בוגר רייקי ולא כיוצא בזה, הייתי מעוניין להצטרף בתפלה חרישית שנאמרת מכל הלב. אם אין איזשהו התנגדות עקרונית לכך, אני מאמין שעוד משתתפים יצטרפו בוודאי, כל אחד על פי יכולתו: בתפילה, בברכה, באיחולים, בהתחלקות בהרגשות, בדמיון מודרך, במחשבה טובה, או בדומיה הזדהותית וכדומה... ב. מאחר ו``עניי עירך קודמים`` אני מציע שנדפדף בדפי הפורום, ונתמקד קודם כל במשתתפים שבקשו עזרה, או הביעו מצוקה והביעו בכך ציפיה לעזרה ממשתתפי הפורום. ואגב כך גם לא יזיק אם נשאל אותם מה שלומם ואיפוא הם עומדים היום. כי קל לאהוב את האנושות, אך האתגר האנושי הוא לאהוב את רעך ! ולעזור לאלה הקרובים אליך ``מבשרך על תתעלם``! מה דעתך אריאל (הוגה הרעיון)? מה דעתך מיכל (מנהלת הפורום)? ומה דעת כולם ? אור ואהבה, פרי מגדים.

המשך :

מבחינה טכנית: א. כל מי שהביע בקשה לעזרה והוא איתנו כיום, מן הראוי לשאול אותו האם עדיין הוא נושא את בעייתו והאם הוא מעוניין שנתמקד בו ביום שלישי. ב. מי שהביע בקשה לעזרה והוא מזה זמן איננו משתתף בפורום, הייתי יוזם פניה אליו מעל דפי הפורום ואולי גם דרך האימל שלו. ג, לעבור על ההסטוריה של הפרום ולהוציא את הרשימה, זאת משימה טכנית לא נורא קשה ואפשר להתחלק ביננו, ד. הדיון על כל הנ``ל יעשה על דפי הפורום בזמן נתון, נניח יומיים שלשה, בדיון הזה יתנדבו מי שרוצים להתנדב לעבור על דף או שניים, כאשר מיכל תרכז את הפרוייקט. או אם את מיכל (הי מיכל !) לא יכולה, אז תקבעי מישהו אחר מבין המתנדבים שיהיה מוכן לרכז אותו. ה. זה גם יכול להיות נסיון מעניין לשיתוף פעולה בינאישי בתוככי הפורום. אור ואהבה לכולם, פרי מגדים.

דרייה

New member
בתכלס.........יש לנו .........אממ..

חושבת...חושבת... ו...אומרת שאין בי יכולת לעזור ברייקי כי,לא למדתי את זו הטכניקה... יש בי יכולת לעזור בדרכים אחרות ככל שניתן....הקשבה...הבנה...שיתוף.... ועוד.... אומנם מדטציות היו במגרש ביתי...היו..כרגע לא....אך ,אשמח להיות לעזר.... פרי...מתוך הכרות את עצמי(כל יום מחדש...)שייכת לצד המקשיב.... אז...

מיטב

New member
מוכנה להצטרף

אוריאל ופרי מגדים היקרים, גם אני לא למדתי רייקי (עדיין) אך מוכנה להצטרף לשולחים אנרגיה ואצלי, כמו שנאמר ע``י פרי מגדים, זה יכול להיות בצורת תפילה, איחולים, ברכות, דימיון מודרך, מחשבה טובה וכו`. שתזכו למצוות. מיטב הברכות ממיטב

שליחת אור ריפוי יוזמה יפה :cool:

היי פרימגדים!!! שמחתי לקרוא את תגובתך. לראות את האור והחום הבוקע ממך. לחוש את האהבה האמיתית ללא גבול שיוצאת ממך. אני חושבת שלא צריך להיות מרפא רייקי כדי לשלוח אור ואהבה. כמו שאמרת מספיקה ההתכוננות. בתפילה עצמית במחשבה טהורה. אנחנו נמצאים היום בחודש תמוז. בחודש זה אנו מצווים על חשיבה חיובית במיוחד. כל מה שנחשוב זה מה שיקרה. סמל חודש תמוז הוא מזל סרטן. לעניננו זרע מחלת הסרטן נזרע בחודש זה. בחודש תמוז ניתן להחלים בצורה מוחלטת ממחלת הסרטן. איך הגעתי לזה? המילה סרטן מורכבת לדעתי מהמילים: ``הסר טינה``. ומכאן שמחלת הסרטן נוצרת בין היתר מכעסים אגורים ומטינה שנאספו עם השנים. מדוע העלתי את הנושא: מחלת הסרטן נחשבת כמחלה כרונית ובהחלט יכול להיות שבחשיבה משותפת של כמה ראשים ניתן בהחלט לשלוח את אור הריפוי לזקוקים. חשוב לזכור שגם האדם עצמו צריך לרצות לעזור לעצמו. כאן בא המחשבה העוצרת בעדי: האם להגיש עזרה לאדם שלא ביקש? עד כמה שידוע לי מנסיוני המועט אסור לעשות זאת מכוון שאז האנרגיה שהייתה צריכה להשלח כריפוי הופכת פנייה וחוזרת כבומרנג לאדם ששלח ולא אחת פוגעת בו. אין להגיש עזרה לאדם שלא ביקש, לדעתי האישית כמובן. מחשבה נוספת שעלתה בראשי היא: לא הצלחנו להגיע להסכמה באיזה יום ובאיזו שעה נאסוף את כוחותנו ונשדר את אנרגית הריפוי יחד. אני טוענת שלכל שעה יש את המשמעות שלה. לכל מחלה יש את השעה המדויקת ואת הדקה המדויקת שבה אפשר לטפל באדם. למי שמתעניין אפשר לבדוק זאת לפי הטיפול הסיני בו כל שעה ביום מתאימה לאיבר דומיננטי אחר בגוף. מה שאני מנסה לומר שהכוונות טובות, אך יחד עם זאת יש כאן אחריות גדולה ולא בטוח שאני זאת שהיתי רוצה לקחת אותה. אני בעד שאנשים ילמדו את האסטרולוגיה היהודית קודם כל. ילמדו את משמעות הזמן ותפקוד הגוף שלנו לפני שנרוץ להגיש עזרה לאחרים. חוץ מזה אני טוענת שאדם שלא גמר לרפא את עצמו לא יכול להעביר אנרגיה בצורה חלקה. החשש הוא שהוא עלול להעביר גם `` פסולת`` מתןך גופו. מצטערת ששברתי למשהוא את המיתוס ואת הכוונה הטובה. שבת שלום לכולם. הרבה אור ואהבה אין סופיים. מיכל

למעלה