לכל הגולשים

לכל הגולשים

חשבתי על רעיון, לארגן קבוצה של שולחי רייקי ואנרגיות ריפוי אחרות מרחוק למי שצריך. 1. בוגרי רייקי 2 ואנרגיות ריפוי אחרות המעונינים להצטרף לשליחת אנרגיית ריפוי לנזקקים מתבקשים ליצור עימי קשר בפורום רייקי 2. אנשים המעונינים בטיפולים מרחוק כנ``ל אני אישית מתכוון לשלוח רייקי מרחוק כל יום שלישי בין שבע לשמונה בערב. אור וטוב אוריאל מעוז מנהל פורום רייקי

יום שלישי בערב הוא כבר יום רביעי

היי דרייה מה שלומך? סליחה על שאני מתקנת אותך. אוריאל סיפר שהוא יטפל ביום שלישי בערב. לעניות דעתי היום עם השקיעה הופך להיות יום רביעי כך שאין כאן פעמיים כי טוב. לעניני דיוקים: יום רביעי בעיניי מתחבר עם משה רבנו. המנהיג שכל חייו חי למען האנושות. הקהילה. למען הזולת. לכן יום שלישי בערב בהחלט מתחבר לי עם בקשתו של אוריאל לשלוח אור למען האנושות ביום זה. הרבה אור ואהבה לכולם. מיכל

שקיעת החמה הינה אחרי השעה 8

ואני התחייבתי לשלוח את הרייקי בין שבע לשמונה בערב לכן עדיין פעמיים כי טוב. אור וטוב אוריאל מעוז

יופיאל

New member
בין ערביים

היי אוריאל בין שבע לשמונה היא שעת בין ערביים , שאינה מומלצת לעבודה אנרגתית. לדעתי רצוי מאוד שתקדים... באור ואהבה , יופיאל המלאך

בין הערביים

זאת בדיוק השעה שדינים קשים בה ולפיכך נאמר כי תפילת מנחה (שתיקן יצחק אבינו - ממידת החסד) היא החשובה והקשה שבתפילות ובכוחה לשנות סידרי עולם. ולא סתם בחרתי בבין הערביים על מנת לשבור את הדינים היוצאים ממנה ולהביא קצת חסדים לעולם אור וטוב אוריאל מעוז

יופיאל

New member
יצחק = דין

עד כמה שידוע לי , אברהם הוא החסד -רחמים , ואילו יצחק הוא ממידת הגבורה - דין. ממה שאני הבנתי זו השעה היחידה שבה לא טוב ללמוד תורה או לעסוק בדברים אנרגתיים. אני לא בקיא לגמרי בנושא , אבל לדעתי צריך לבדוק את זה לעומק לפני שעושים משהו. יש משפט שאומר - הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות... לכן אני חושב שצריך לבחון את הנושא לעומק. אני בטוח שאתה בא ממקום טהור ומלא כוונות טובות , אני לא רוצה שכל האור הזה יתבזבז.. :) באור ואהבה , יופיאל המלאך

יופיאל

New member
גיהנום וגן עדן

שניהם נמצאים ממש כאן , אתה בוחר באיזה מהם אתה רוצה לחיות... הכל תלוי במעשים שלנו אם חיינו נראים כמו גיהנום או גן עדן...

אלדד-ב

New member
אבל מה הקשר לפתגם :)

אמרת שאנו בוחרים אם חיינו יהיו עבורנו גן עדן או גהינום... זה נכון מאד (בעיני לפחות) ,אבל איך העניין מתקשר לפתגם ``הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות`` ?! אם תמיד תתן את ``הטוב`` שבך - ברגש, בשכל ובמעשה (תמיד תתכוונן ל``טוב``), למה שתחווה גהינום ? מדוע בכלל תגיע לשם אם בחרת בטוב ? לדעתי, הדרך לגיהנום היא בלהיות מי שאתה לא, לא להגשים את עצמך, להתכחש לאני הפנימי (שמשליך כמובן על החיצוני) שלך. מכאן, שאם אדם מגשים עצמו, הוא בחר בגן עדן, גם אם הוא ``הרשע שברשעים`` או ה``רוצח שברוצחים``. נקודה למחשבה אלדד

יופיאל

New member
קשור גם קשור..

לפעמים צריך לדעת מתי להיות ``טוב`` ומתי להיות ``רע`` ומה הכוונה - אם לא תדע איך באמת לעזור לבן אדם , אתה יכול להזיק לו , למרות שהתכוונת לעזור לו... דוגמא - לאדם נמאס לחיות והוא מחליט להתאבד. הוא מבקש ממך עזרה - לתת לו כדורי שינה. אם אתה עוזר לו - אתה פוגע בו... וזו דוגמא קיצונית כדי להמחיש את זה בצורה ברורה , אך בחיים יש הרבה מצבים שבהם אתה לא ממש יודע אם העזרה שלך תועיל או תזיק... דוגמא נוספת: קבצן שיכור שוכב ברחוב - המחשבה הראשונה אומרת - ניתן לו כמה שקלים , נעזור לו... אבל אם בעזרת הכסף שניתן לו הוא רק ילך לקנות עוד שתיה , אז איך עזרנו לו??? אולי אם תצעק עליו ותבעט בו הוא יחליט שנמאס לו להיות קבצן עלוב , ואולי זה מה שיגרום לו להחליט לעשות שינוי בחייו?? בגלל זה אתה צריך שתהיה לך את החוכמה , לדעת האם המעשה הטוב שאתה עושה הוא באמת יוצר משהו טוב , או שהוא יוצר את ההפך - ``הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות...`` בנוסף לכך , הפתגם גם אומר שזה לא מספיק כוונה , אתה צריך לעזור את הדבר הנכון , ולא רק להתכוון לעשות את הדבר הנכון... באור ואהבה , יופיאל המלאך.

אלדד-ב

New member
מושגי הטוב והרע...

יופיאל יקר, ראשית, טוב ורע לא קיימים, מה שטוב בעיני הוא רע בעיני האחר וההיפך. מה שנכון עבורי , אינו נכון עבור האחר. טוב ורע הם מושגים סובייקטיביים, ומשתנים מאדם לאדם , מחברה לחברה בהתאם לערכים, מסורות, השקפות, אמונות וכו... אתן לך דוגמא על עניין ``כבוד המשפחה`` : בעינך יתכן כי זה נורא (רע) שנערה נרצחת בגלל שהתנתה אהבים עם אהבת חייה, כי ערך קדושת החיים בעיניך הוא בראש סדר העדיפויות אולם בחברות אחרות ערך כבוד המשפחה הוא החשוב ביותר ולכן יהיה זה נכון (טוב) להרוג את אותה נערה משום שחיללה את כבוד המשפחה. בקשר לדוגמא שלך על השיכור, אינך יכול לשפוט אותו ואת אופן חוויתו את החיים. אין לשפוט ואין לגנות דבר. החיים הם מושלמים כפי שהם. בעיניו זה דבר ``טוב`` שהוא יכול לשתות עוד בקבוק, או להזריק עוד מנת סם. אפשר לנסות לחשוף בפניו את העולם האחר, אך אם הוא יחליט שחייו כרגע זה מה שטוב בשבילו ?! איננו יכולים להבין מה יעודה של נשמת אדם בעולם החומר, אילו חוויות ישרתו אותה בדרך להתפתחות ובאילו אירועים היא בוחרת לשם כך (בחירה תת מודעת של ה``אני העליון``). זה לא אומר שאין עלינו לחתור לשינוי, יתכן שבאמת אתה או אני נהיה הטריגר, הניצוץ שיביא לשינוי אצל אחרים, אבל בהחלט אין כאן שחור ולבן (``טוב`` או ``רע``). השינוי יהיה שינוי ולא שינוי טוב או שינוי רע. שפיטה של אירועים ואנשים , גינויים הביאו את העולם למצבו היום. כדי לרפא אותו נדרשת כמות אינסופית של חמלה מכל אחד אחת מאיתנו. אין קורבנות ואין אשמים. אין מקריות בחיים, והעולם הגשמי הוא אשליה. אשליה מתוקה (טובה) או מרירה (רעה) ?! התשובה נמצאת בכל אחד ואחת מאיתנו. בחמלה ובאהבה אלדד

אלדד-ב

New member
תודה ולסיום...

תודה, לעונג הוא לי... תוספת קצרה לסיום: ניל דונלד וולש, מחבר טרילוגיית ``שיחות עם אלוהים`` ו``ידידות עם אלוהים`` (ספרים שהם פשוט חוויה עילאית) נוגע בכל המושגים שאותם העלינו בשני מישורים : במישור של עולם החומר ובמישור עולם הרוח. הוא טוען שברגע המוות הוויתנו עוברת מממציאות הפירוד, האשליה למציאות שבה כולנו אחד. נשמת האדם חווה את החיים ש``חלפו`` זה עתה מנקודת מבט של אחרים, כלומר, חווה את כל אשר חוו אחרים אשר היו קשורים אליך בדרך זו או אחרת (שלב שנקרא האיחוד עם הכל, נשמתנו מתאחדת עם האנרגיה האלוהית). החוויה הזו יכולה להיות ``גן-עדן`` והיא יכולה להיות כואבת מאד. אם בחייך בחרת בחמלה ובאהבה לזולת תחווה ``גן-עדן`` ואם היית ``רע`` (רצחת, גנבת, ``הכאבת`` לאחרים) אז תחווה את כאב האחרים , תחווה ``גיהנום``. כאבים אלה הם כאבי גדילה,כאבי צמיחה. מכאן הנשמה\ההוויה שלנו רוצה להתפתח. לי הטיעון נשמע אמיתי... ושוב תודה על ההערכה אלדד

puzik

New member
אין גהנום ואין גן עדן

בכלל אין גהנום וגן עדן שנמצאים כאן ממש כי אין דבר כזה.. אני מאמינה שכאשר אנחנו מתים אנחנו הולכים למקום שאנחנו מאמינים בו. אים למשל אנחנו מאמינים בגנהום אז אנחנו יוצרים את המקום הזה ולא הגהנום שנשאר שם ומחכה לכל החוטאים... אפילו רוצחים יכולים ללכת למקום נורא יפה ומדהים וזאת משום שאולי כמה מהם האמינו כי יש מקום יפה מעבר לעולם הזה ולשם הם הלכו כשמתו.... וזה כלל לא קשור לאיך שנראו חיינו בעולם הזה.. קראתי ספר בנושא זה ``לחלום עליך`` אפילו עשו עליו סרט עם רובין ויליאמס. ולדעתי זה ספר ממש מדהים שמבטא במיוחד את המחשבה האם יש חיים מעבר למוות והשאלה לאן אנחנו הולכים. כדאי לך לקרוא את הספר הזה. זה ישנה לגמרי את התפיסה שלך כלפי מה שיש מעבר למוות, כמו שזה שינה אותי..

יופיאל

New member
מכיר את הסרט

לא נראה לי שהבנת למה התכוונתי. העולם הבא , יכול להראות בדיוק כמו העולם הזה , את שניהם אנחנו יוצרים במחשבותינו. אבן בין להגיד - ``אפילו רוצחים יכולים ללכת למקום נורא יפה ומדהים וזאת משום שאולי כמה מהם האמינו כי יש מקום יפה מעבר לעולם הזה ולשם הם הלכו כשמתו.... וזה כלל לא קשור לאיך שנראו חיינו בעולם הזה..`` זה לא בדיוק נכון. חוק שימור אנרגיה - מה שאת נותנת את מקבלת. אם אדם רצח מישהו והאמין שהוא יגיע לגן עדן ולמקום יפייפה , מחכה לו הפתעה גדולה. אין כאן עניין של עונש. בשביל הדוגמא - לדעתי אותו רוצח יגיע למקום מלא באנשים שמנסים לפגוע בו , והוא צריך לרצוח אותם בשביל שהעולם שלו יהיה טוב. אבל כל עוד הוא יאמין באשליה הזאת , היא תשאר אותו הדבר , בחיים האלה או הבאים. ברגע שהוא יבחר לצאת מהאשליה , הוא יבין את טעותו , ואז יקבל צ`אנס נוסף , לרדת לכדור הארץ ולתקן... אם קראת את הספר אז את מבינה שאת קובעת איך יראו החיים אחרי המוות (וגם החיים האלה) אבל אנחנו לרוב לא מודעים להכל , ולכן חלק גדול מהמציאות נוצר מתוך התת מודע שלנו. גם אם תחשבי שאת רוצה לחיות בעולם שאין בו פשע , אך בתוכך את מלאה פחד משודדים , פורצים , אנסים ורוצחים - זה בדיוק מה שאת תביאי לעולם שלך. ההבדל היחיד בין החיים עכשיו לחיים אחרי המוות זה שאין לנו גוף פיזי. וברגע שאנחנו מתים ומבינים את זה , אנחנו יכולים להתחבר אל הנשמה הגבוהה ולהתאחד איתה. ברגע שאנחנו יוצאים מתוך האשלייה , זה קורה מהר מאוד. ואז את מודעת ומבינה כל מה שעשית בחיים האלה , ואת רואה בצורה ברורה את כל ההשלכות לכל פעולה שלך. כל עוד אנחנו לא מודעים במאה אחוז לעצמינו , תמיד יהיה איזשהו הבדל בין הרצוי למצוי. המוות הוא בסך הכל עוד שלב בחיים . באור ואהבה , יופיאל המלאך

davyav

New member
זמן הכי טוב לעבודה אנרגטית

אחרי חצות הלילה. אבל,כמובן יש דברים שכדי לעשות אותם בכל השעות. פשות העוצמה תהיה שונה. אור ואהבה דוד

מיטב

New member
אנרגיה ובין הערביים

קודם כל עד כמה שידוע לי תמיד ממליצים לעשות מדיטציה ותירגולים של צ`י. כמו טאי צ`י, צ`י קונג וכו` בשעת הזריחה וגם בין הערביים. דבר שני, ידוע הוא שאליהו הנביא נענה דווקא בתפילת מנחה. ודבר שלישי, אני לא מאמינה שאנרגיה שבאה ממקום טהור ומלאה כוונות טובות יכולה להתבזבז באיזושהי שעה ביממה. אז כל מי שמעביר אנרגית ריפוי למען ועבור אחרים שתבוא עליו הברכה. שפע אור ורפואה שלמה לכל, מיטב

דרייה

New member
היי מיכל..ושוב תלוי איך מסתכלים

שלישי בערב עבורי הוא יום שלישי עד חצות...לך,לאחרים הוא הרביעי,לאחר שקיעת החמה...כל אחד ותפיסתו את ה...זמן? יום? שבוע? חודש? שנה? מי יודע אה......חחחחחחחחח הכל ידוע..רק צריך לראות.. אור לך מיכל

למעלה