לכל הגולשים שלום

taz512

New member
לכל הגולשים שלום

מחקתי את כל הריבים שראיתי פה. תאמת לא קראתי אותם לעומק יותר מידי למרות שהם כמובן היו מלאים בפנינות חוכמה מדהימות. אני פה, אין לי זמן בכלל, אבל אני פה. מחקתי הכל כי זה עשה לי כאב ראש לקרוא את ההודעות בשרשור הזה... מטי שרוצה לדעת למה אין לי זמן לחיות יכול להיכנס לכאן ולראות מה אני עושה בזמן האחרון. כמו כל פעם שמתחילות צעקות הן יסתימו בסופו של דבר והכל ישאר כרגיל לפה או לשם... אז במקום לגרור את זה עכשיו שבוע כשאין לי זמן, ואין לי חיים זה באמת מיותר. אז בבקשה תפסיקו אם הריבים, אני אחזור עוד שבוע וחצי ואז נדבר.... טאז, השד העסוק

shaililo

New member
../images/Emo28.gif

יופי שמחקת את הריבים
מה עם השרשורים שכן קשורים? למה הם נמחקו?

אמממ כל הכבוד שמחקת את......

הריבים... אבל אני מצטערת להגיד לך ששבוע וחצי זה יותר מדי זמן! מנהל פורום צריך להיות פעיל בפורום כל יום!!! ואפילו פעם ביומיים!!!! ואם אתה יותר מדי עסוק ואין לך זמן בשביל הפורום אז תוותר על הפורום ותתן את התפקיד למישהו אחר שכן יכול להיכנס לפורום כל יום ושהוא יכול לתרום לפורום יותר ממך..

taz512

New member
שכחתי משהו

אמרתי שיש סיבה ללמה אני לא פה. אז הנה הסיבה... שכחתי להוסיף את הקישור קושם... טאז, השד השוכח

taz512

New member
אני נורא מתנצל

אני מבטיח לחזור ישר מכנס של שלושה ימים ללא שינה, כנס של 24 שעות ביום כמעט. וישר אני אחזור לפורום ולשטויות שלכם. תגידי לי את בסדר?! אני חייב לך דין וחשבון?! אני רוצה ללכת לנוח ולהירגע מטירוף של חצי שנה, ואם יש לך בעיה עם זה אז.... לא יודע למה אבל השלוש מילים שלך פשוט הביאו לי את הסעיף... טאז, השד העצבני

shaililo

New member
סליחה באמת....../images/Emo28.gif

לא הייתה לי שום כוונה להרגיז אותך...

חח נשמע שווה../images/Emo9.gif תהנה!! אה, שאלה

תמיד שאני נוסעת לת"א אז יש איזה פארק איפשהו ותמיד יש שם קבוצה של אנשים, שאין לי מושג מה הם עושים שם, אבל יש להם חרבות כאלה, והם נלחמים או משו...אז אם אתה יודע מה זה אני אשמח אם תגיד לי...

taz512

New member
תפני אלי במסרים

אין יותר פשוט מזה... טאז, השד והמסר

עשית בשכל...../images/Emo3.gif

אני נכנסת לפורום ורואה פה סערות ורוחות משתוללות, וזה נותן חשק של לעוף מפה ולא לקרוא את כל השטויות... להמשך פורום נעים ומשמח יותר... הנה עכשיו פסח , אפשר לעשות נקיון אביבי ולפתוח דפים חדשים ונקיים!
חג שמייח!

דווקא...........

זה היה נחמד...(בצחוק!) זה היה נורא כל המריבות האלה בין ..(אני לא יגיד שמות) אבל זה עזר לי להבין מי היא ילדה אחת! (שאני שוב לא ייצין את שמה!) אבל זה היה נחמד סוף כל סוף להבין מי היא ! תודה שמחקת(ורוב מה שאמרתי היה בצחוק חוץ משמחקת ועל הילדה שאני שוב לא יצין את שמה!) אז תודה וזהו! אני לא ימשיך לכתוב כי אני לא יהיה פה חודש אני טסה מחר! אז צ'או

למעלה