לכל הגברים בפורום!

is this love

New member
לכל הגברים בפורום!

באיזה ג'ל לגילוח אתם משתמשים? הידעתם כי הג'ל לגילוח היחידי שלא נוסה על בעלי חיים בעל הארנב הנחמד הוא של חברת "life" ומשווק רק בסופר פארם!

לא מדוייק...

הסוגיה עלתה כבר פעם, הג'ל לגילוח הוא בעייתי פחות מאשר סכיני גילוח (אם אנו סבורים כי ג'ילט היא חברה פסולה) אשר באמת לא ניתן למצוא תחליף אמיתי להם. אבל כבר וידאתי את זה כמה פעמים עם מספר גורמים: ג'ילט ערכה ניסויים בבעלי חיים, ובעקבות לחץ צרכני ג'ילט הפסיקה לעשות ניסויים בבע"ח, הסיבה אשר היא ממשיכה להופיע ברשימות השחורות של אגודות האנטי-ניסויים בבעלי חיים ברחבי העולם היא משום שג'ילט לא הייתה מוכנה להתחייב כי לעולם לא תקיים ניסויים שכאלו. לטעמי דווקא לקנות ג'ילט ולהראות לה כמה אנו מעריכים את הצעד המשמעותי שהיא עשתה לקראת זה צעד נכון.

is this love

New member
oh my god...

בשביל הפרוטוקול: דיברתי עם הנציגות שלהם בארץ והם מודים שהם עורכים ניסויים בחו"ל נכנסתי לאתר שלהם וגם שם יש אזכור לניסויים שהם עושים תוך כדי "חיפוש תחלופות" לטענתם. כן! ג'ילט היא חברה פסולה! היא לא הפסיקה לעשות ניסויים!! היא כן "צימצמה" (ספק אם להאמין גם לזה-מי מאמין לתאגידים?!) בעקבות לחץ של אגודות למען זכויות בעלי חיים. ולטעמי צריך לעשות חרם צרכנים כדי להוכיח להם שעד שהעניין לא יסודר בצורה רשמית את הכסף שלנו הם לא יקבלו!

מוזר, שמעתי אחרת....

אם כך, אכן הדבר בעייתי... ג'ל גילוח חלופי אין בעיה למצוא, סכיני גילוח זה מאוד בעייתי. בכל אופן, כמו שאני לא מפסיק לצלם (יש ג'לטין בפילם) וכמו שאני לא אתחיל להימנע מסקס מוגן עכשיו (בתהליך הייצור של קונדומים יש קזאין) אני משער שאני לא אפסיק להתגלח... כל עוד אין תחליף, אז אין תחליף... (וכשאני אומר שאין תחליף, אני מתכוון גם שהתחליף הוא יקר כל כך שהוא לא מציאותי, כמו למשל מצלמה דיגטלית, מכונת גילוח או קונדומים לא מלייטקס)

is this love

New member
ממ..

אחי אל תפסיק לצלם זה באמת לא ריאלי... אל תפסיק לזיין גם זה לא ריאלי
אבל תפסיק לקנות ג'ל גילוח של ג'ילט המנוולים זה כן ריאלי! תקנה ג'ל של "life" התחלתי להשתמש בו לא מזמן וזה אחלה!

אני לא חושבת שיש גם.

יש כל מיני סכינים חד פעמיים, וכאלה, שאני לא בטוחה אם הם של ג'ילט או לא, אבל ניתן להפצע מהם מאוד בקלות, והם ממש לא טובים, וגם ככה עדיין יש לי סימנים מפעם אחת שגילחתי את הרגל ולא הייתיח זהירה במיוחד, שהיתה לפני כמה חודשים. כך שבעקרון ג'ילט זה הפתרון היחיד במקרה הזה. או לעשות שעווה כמובן, אם יש שעווה שהיא לא מדבש דבורים. אבל זה כבר פתרון מאוד כואב....

Neta558

New member
לא, אני מגדלת זקן

אותי לימדו שעל שאלות מטומטמות עונים תשובות מטומטמות. ומה לימדו אותך בגן?

yaeltal

New member
נראה לי שאותו לימדו

שהשאלות שלו מטומטמות נקודה. וחבל, כי אחרת אולי הוא לא היה מסיק שהוא צריך למצוא דרך אחרת כדי לקבל בה תשומת לב..

dylan

New member
אממממממ..

בקשר לג'ל, אני משתמש באדג', משום מה היה זכור לי שהם לא עושים ניסויים בבע"ח אבל אדג' ג'ל (johnson and son) לא מוזכר במדריך הקוסמטיקה הישן או בחדש של האגודה נגד ניסויים בבע"ח (בכלל משום מה אין שם קטגוריה של גילוח..). מישהו יודע משהו בקשר לאדג'? בקשר לסכינים, פעם היה שיק FX גמיש (
משנה את פני הגילוח
) אבל הוא נעלם די מהר.. לא מזמן (אחרי כמה שנים של היעדרות) שוב חזר ה'שיק' הפעם עם דגם אחר (עם כל מיני סורגים וכאלה שאמורים למנוע חתכים) אבל אין לי מושג אם זה עדיין נמכר ואם הם לא עושים ניסויים בבע"ח.. אני מתגלח עם ג'ילט כי חשבתי שהם הפסיקו עם הניסויים (זה היה הפרסום של האגודה נגד ניסויים בבע"ח)
.

is this love

New member
suprise

אדג' עושים ניסויים! חדשות טובות היתי היום בסופר פארם והשיק חזר! נפתרה בעיית הסכינים!

אוף!

כבר שקלתי לא להתגלח, להימנע מצילום ומסקס... אתה יודע, שלב הבא היה פשוט ללבוש גלימה ולהצטרף למנזר
(כן, אפשר להוסיף שמן זית אם ממש רוצים...
)

אני משתמש במכונה ../images/Emo13.gif

אבל... ממה שאני יודע ג'ילט כבר לא עושים ניסויים, בעקבות לחץ ציבורי. או שהם חזרו ולא הודיעו לי?

למעלה