לכל הבנות...

ThE pEt RoCk

New member
לכל הבנות...

בלהט ה "לא וויכוח" על ג'וני והאוסקר, נתתי שאלה לדיון כדי לסטות מהנושא, אם בא לכן לסטות מנושא ה"לא ויכוח" אז בואו נתחיל ויכוח חדש: שאלה לדיון: בשה"ק, נכון שאבא של וויל נזרק למצולות? הוא לא יכל למות כי הם לא מתים אפילו בלי חמצן (הפירטים שלקחו את המטבעות), זה אומר שבמשך 10 שנים הוא חי מתחת למים עד שוויל החזיר את המטבע. אבל מצד שני, היו לו 10 שנים לצאת משם... בכל מקרה, המחשבה שמפחידה אותי הכי, זה: האם בשה"ק 2 מצפה לנו איחוד מרגש?

chompi2

New member
אממ

לא הכי הבנתי תשאלה.. למה את מתכוונת איחוד מרגש?

chompi2

New member
אהה.. אביו לא מת?

אני כבר לא הכי זוכרת תסרט.... אבל אם אני לא טועה אמרו שהוא מת לא?

ThE pEt RoCk

New member
הסבר קטן

אוקיי, עד שמחזירים את המטבע שאבא שלו לקח, הוא לא מת בשום אופן, אבל למרות שהטביעו אותו, היו לו 10 שנים שלמות לחשוב על איך לצאת משם ורוב הסיכויים שהוא גם הצליח.....עכשיו, אני יודעת שקית' ריצ'ארדס (רולינג סטונס, שעליו גם מבוססת הדמות של ג'ק ספארו) יהיה בסרט השני...אולי הוא יהיה האבא...מי יודע? אבל ברצינות, אולי הנורא מכל יקרה וויל ימצא את אבא שלו בסרט השני?

chompi2

New member
אהה

לא ידעתי שג'ק מבוסס על קית' ריצ'ארדס... זה בקושי מזכיר אותו... חח.

Johnnit

New member
הוא גם מבוסס על הבואש "לה-פו"

זה שתמיד מאוהב מלוני טונס....

chompi2

New member
איך זה קשור אליו? חח.

אתן בטוחות שג'ק מבוסס עליהם?

Dwarf and Giant

New member
לא בדיוק../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

הוא לא מבוסס על הבואש, אבל ג'וני השתמש בו כהשראה

chompi2

New member
אהה

לא ידעתי שג'ק מבוסס על קית' ריצ'ארדס... זה בקושי מזכיר אותו... חח.

וואלה.........

לא חשבתי על זה בכלל........... אני מקווה ששה"ק 2 יהיה סרט פצצות לגבות..................... ------------------------------------> איזה גוף........

לי דווקא נראה

שאבא של וויל לא הצליח לצאת והוא פשוט מת שם בים ברגע שהקללה הוסרה. חוץ מזה לדעתי קית' ריצ'רדס ישחק איזשהו פיראט אחר ולא את אבא של.

moran14h

New member
אני מקווה שלא

אני גם חושבת שהוא מת -ומקווה כך. אוף זה יתן יותר זמן מסך לסיפור "קורע הלב" של וויל ואביו.. לא רוצה. אני דיי שונאת וויל..

moran14h

New member
לא אמרתי כלום על אורלנדו

את אורלנדו אני דווקא דיי מחבבת. אני פשוט חושבת שוויל הוא דמות גרוע! אז על תדברי אליי ככה, חוץ מזה זכותי לכתוב מה שבא לי.

ThE pEt RoCk

New member
חזרה הפוסטמה...

סליחה על השפה בכותרת, אבל גברת לואיסנה מספר 1 שלא אוהבת המורדים, למה את מרגישה צורך לבוא לפה ולהביע את חוות דעתך המקצועית כל כמה זמן? לא הובהר לך כבר שאם את רוצה להעריץ את אורלנדו, את יכולה להעשות את זה בפורום שמיועד לכך? את יודעת, אחד שקוראים לו פורום אולנדו בלום ומילא חוות דעת, אבל לבוא לפורום אחר ולפקוד-לא לבקש- מחברה בפורום לא להגיד את מה שהיא חושבת? את לא חושבת שאת קצת (אבל רק טיפה) מגזימה?

למעלה