לכל הבנות......

zoti

New member
הפעם אני חושב שהגר צודקת

לדעתי זו מישהי שמשתמשת במחשב של אח שלה או משהו כזה.

3 אפשרויות

1. או שזה אמיתי
2. או שמדובר בסאדו-מזוכיזם
3. או שפשוט לא הולך בצ'אטים

את לא שאלת על נילי ברל ../images/Emo26.gif

לפני כמה חודשים? מצאת אותה? היא נראית לי כמו אחת שלא תסרב לכל הזמנה לרנדורי (זהירות! היא שורטת כשמרגיזים אותה!!). נשמה טהורה - יש לה קבוצת בקריית ביאליק. חוצמזה - נסי בקבוצות של "ארגון קבוצות"... אם כבר - אז כבר...

שי רגב

New member
אוריארד: זה לא מתאים.

נראה ש-"לא קלטת" את דנה ואת מה שהיא מחפשת. לפי מה שאני הבנתי - דנה מחפשת "כסח טהור" (יענו" טאי-בוקס, קרב-מגע, קרטה קיוקושינקאי. דברים כאלה.. מלאי "פירוטכניקה", זיעה, שואו, מגע של "בשר בעצם", "רסק עצמות" וכו'), היא לא מחפשת רנדורי (!), זה בטוח. וגם נראה לי שהיא לא מחפשת "קרבות נוסח נינג'יטסו" (יענו, כאלו שאין בהם "פירוטכניקה"...). אבל מה אני מבין בעצם...

ואולי כן... ../images/Emo13.gif

הזכרתי את נילי בגלל זה. ולא ראיתי אותה ברנדורי - אבל לפחות מבחינת רוח הלחימה שלה (ושל התלמידים שלה יש לציין) נראה לי שלא תהיה בעיה...
ואם כבר היא מחפשת "כסח טהור" אז גם בנינג'יצו היא תמצא - תלוי בקבוצה (זאת הסיבה שחשבתי על ארגון קבוצות). אבל מה אני מבין בעצם...

hajy

New member
שאלת ../images/Emo32.gif

אם כבר מדברים על רנדורי מישהו יכול להסביר לי מה זה? אני תמיד רואה שאתם מדברים על זה ולא מבין מה זה.

שי רגב

New member
רנדורי = "דימוי קרב"/"אימון קרבות"

כחלק מן האימון. להבדיל מ-"קאטות", או- "תרגילים", כוללים חלק מהאימונים גם "קרבות". מובן שאין מדובר בעוצמה וחוקים של "קרבות אמת". בד"כ הרנדורי הנו "רך", אולם זה משתנה משיטה לשיטה, ממאמן למאמן וכן בהתאם למטרות שקבע לעצמו המאמן (יתכן שבאימון אחד יעשה "רנדורי רך" ובאימון אחר יעשה, אותו מאמן, "רנדורי קרבי")

Dan7a

New member
הי

הי אני בחורה ואוהבת רנדורי וקרבות מגע מלא מכל הסוגים ,אני לא מבינה מה כל השובניסטים קופצים !!! כבר קרה שהשכבתי כמה שובניסטים !!!

ואת מתפלאת למה קופצים?

כי רובנו (אני מניח, לא בדקתי עם כולם) רוצים להתאמן כדי ללמוד, לא כדי "להשכיב" מישהו. את רוצה ללכת מכות? לא איתי, תודה...

rowshi2

New member
אני מבטחי לך

(או לך, עם קמץ, אני עדיין לא סגור בנושא), שברגע שהפייט קלאב הבא יוצא לדרך, את תהיי הראשונה שתקבלי הודעה...

למעלה