לכל הבנות......

Dan7a

New member
לכל הבנות......

הי מעונינת בקרבות פול קונקט עם לוחמות מנוסות אחרות (נמאס לי לכסח בנים) !!! לכל המעונינות אנא צרו קשר עם כמה שיותר פרטים נסיון,סוג האומנות,גיל ,מבטיחה תשובה........ דנה ....

haha22

New member
בואי נגדי ....

בבבקקקשששההההה.... אבל אני בן... אבל בואי בכל זאת טוב...?? איפה את גרה? גיל? ...

נמאס מהבנים האלה!

חוץ מזה, כדאי שתשנה את השם שלך משי לדנה (בכרטיס האישי)...

rowshi2

New member
מעניין, גם המין שצויין שם היה זכר..

אני חושב שמשהו פה חשוד. בחור שמציג את עצמו כבחורה, ומחפש פרטנרית לקרבות... אם אני טועה את/ה מוזמנ/ת לתקן אותי...

התחלתם עוד פעם?

יא מאותגרים נשית! זאת בחורה, היא כותבת בפורום אופנה, ולא בא לה עליכם, כנראה בשום צורה. אז לפחות אל תאשימו אותה בגבריות.

הגר

לפני שאת מתחילה להאדים, אולי תסתכלי בכרטיס האישי שלה... (זה מה שאני עשיתי). ואחרי זה, תכיני קפה

Erunaamo

New member
זה פשוט מעניין,

איך זה שאת כותבת כאן רק הודעות פרובוקטיביות ומתעקשות? למה להכנס לפורום אם גם ככה לא תגיבי להודעות המעניינות בהודעות מעניינות, אלא רק תתגרי? "מאותגרים נשית"?
האם יורשה לי? (תזכרו: טולקין זה לא |off| לשום דבר!)

שי רגב

New member
לדנה ולכולם

(דנה, מקווה שתסלחי לי על ה-"אאוטינג" שאני עושה. זה רק מכוונה טובה). אז ככה, דנה פנתה אלי (במסרים) לפני כמה זמן, לברר על מורָה מסויימת, מאיזור חיפה (אם תפשפשו בשירשורי העבר תמצאו את הדיונים שהתנהלו גם בפורום, באותו עניין). משיחותי/התכתבויותי איתה וגם מהדברים שהיא העלתה בפורום, התרשמתי שכן מדובר בבחורה (אגב, אני מבין למה זה חשוב כ"כ "מה המין שלה"), אבל מה? בחורה ש-"מחפשת ללכת מכות" (אתם יודעים, יש גם בנים כאלו. בעיקר!!). וואלה, הבנתי במה מדובר (את אופי/סוג הטיפוס) ועניתי בהתאם. ועכשיו לעניין: אני לא חושב שצריך לשפוט אותה עפ"י המין שלה. כדאי ורצוי לשפוט ולנתח את התופעה! בקשר לנושא זה ("התופעה") - קטונתי! גם אני הייתי (ועודני, לצערי הרב, למרות הנסיונות ל-"תיקון"
) אגרסיבי כזה (ותעיד בודוקאן, שאמרה לי: "פני הכלב כפני הבעלים". וצדקה!). אני אישית חושב שזה לא נכון ולא טוב, אבל כל עוד לא הצלחתי לתקן את עצמי - לא אוכל לשפוט אחרים/ות. דנה, לתשומת ליבך.

שי רגב

New member
טעות סופר: התכוונתי - "איני מבין"..

(איני מבין למה זה כ"כ חשוב "מה המין שלה...)

rowshi2

New member
לא ניראה לי שהבנתה

אין לאנשים פה בעיה עם בחורה שמחפשת ללכת מכות בשביל הכיף... זה פשוט קצת תמוה שמישהי שכותבת בתור בחורה, תרשום בכרטיס האישי שהיא זכר בשם שי.

לי רשום בכרטיס שלי שאני צועני

ולגקל והקל רשום שהם עורבים. כנראה יש משהו שאני לא מבין.

gafni

New member
אתה רומז שאתה לא ?

חוצמיזה שאני קראתי בכלל "צנעני" גוטמן "האפור" צנעני מה יש פה לא להבין ?

בודוקאן

New member
טעות!!

דיברתי על הבעלים של הכלב הגדול שתקף את הכלב הקטן שלך! הכלב שלי, למשל, (הזכר מביניהם), אידיוט. הוא תוקף רק גדולים ממנו... לך תבין אותו. אני באמת חושבת שעם הזמן, כלב מאמץ לעצמו תכונות אופי של בעליו. אצלי הם חילקו ביניהם את התכונות: הוא אידיוט והיא פחדנית.
ולגבי הבקשה של הבחורה או whatever: תודה. לא רוצה. לא מכות, ובמקרה הזה גם לא רנדורי.

שי רגב

New member
../images/Emo45.gif את צודקת (לגבי הבקשה שלה)

לכן, ומכיוון שאני מכיר "לא רע" את נילי ברל (עליה המליץ אוריארד), לא המלצתי ולא ניסיתי לקשר את "דנה" עם נילי. אני חושב שכל "בר-דעת" יתפוס מרחק מטיפוסים כמו ה-"דנה" הזו (בעיקר לאור "ההזמנה לקרב" הנוכחית).

שמוצקין

New member
ה"מאותגרים נשית"

מזכיר לי פרק מסאות' פארק שבו לטימי יש תרנגול הודו מאותגר גופניתfisically chalenged turkey.

למעלה