לכל הבליידרים...---->

sk8er

New member
לכל הבליידרים...---->

כל הסקייטרים אל תדאגו אני לא עוזב, אני פשוט "מרחיב את אופקיי" רולר נראה לי גם כיף.....(אפשר לנסוע גם על זה וגם על זה...) אז אני הולך לקנות לעצמי איזה רולרבליידס נחמדים להתחלה אני לא מתכוון להשקיע 900-1200 שקל על רולר.... אני חושב על משהו כמו עד 400.... הלכתי לאתר רולרנט וראיתי שם איזה רולר שנראה נחמד וטוב הוא של roces והוא בקטגוריה של recreation ...(אין לי מושג מזה..) והדגם של הרולר עצמו הוא : Roces Recreation - Miami. אז אני מצרף קישור שתגידו לי אם הרולר הזה שווה משהו בתור התחלה..(אני יודע לנסוע, פשוט אני לא הולך להיות ממש חזק בזה אז אני לא צריך רולר ב1000 שקל ..) בקיצור תסתכלו ותגידו מה דעתכם, או שאולי מישהו ימליץ לי על איזה רולר טוב עד 400 שקל...

sk8 man

New member
הוא בסדר גמור...

רק חבל להשקיע כסף ברולר כזה... תקנה משהו יותר רציני... אם לא בא לך אז הדגם הזה הוא בסדר גמור...

תקשיב אחי

אני קונה במגה ספורט רולר של סאלומון...מקווה שיש להם... אם לא יש כמה חברות טובות...אני אקנה ואני אגיד לך...אולי אפילו אשלח תמונה... והנה תמונה חמודה של רולר

sk8er

New member
אחי שאתה הולך למגה ספורט---->

(בנשר, לא?) בקיצור תגיד לי מה יש שם ובאיזה מחירים, או אולי כמה עולה שם הדגם שאני הראיתי למעלה. טוב אחי???

ממש לא!!!

גם אם אתה קונה את הרולר סתם זה ממש לא שווה!!!!! יש לרורל הזה abec 1 שזה הכי גרוע!!!!!!! אחי זה לא רולר זה צעצוע....

למעלה