לכל הביולוגים

the mutt

New member
לכל הביולוגים

כל מי שמתכנן להרחיב ביולוגיה הינה "פרי וויו" לביוטופ !

the mutt

New member
והנה

החלטנו להפוך את זה ל: EXTREME BIOTOP אני וחברים מתפראים על הדיונות

Gevakumon

New member
עשיתי היום מתכונת בביולוגיה

כמה פאקינג חומרר@#$^@#$^ סעמק

the mutt

New member
כיף לך!

יום חמישי יש לי גם מתכונת!! כמה חומר!!!!!!!!!!!!!! למה?!?!?!? הינה תמונה של תרגיל שלא הלך כל כך טוב....

Gevakumon

New member
לא נראה לי שאתה עושה כמוני

אתה עושה מדעי החיים או ביולוגיה? לומד גם על צמחים וכו?

rodney

New member
חחח

הי בדיוק היה לנו עבודה על רביה אצל צבי נינג´ה מצויים איזה יום חלומי כמעט היה היום ... הבית ספר התחיל לעלות באש (טוב נו זה רק היה שני עצים שאיזה מעשנים בכיתה א בטעות הציתו) אבל בכל זאת האלמנט של אש בתוך בית ספר זה עניין ענק!

Gevakumon

New member
תהיה קטנה בקשר לבית הספר שלך

מעשנים בכיתה א? האם הכוונה היא למעשנים בכיתה י"א? כי אם לא...חחח, מעשנים בכיתה א, מחשבה מצחיקה

rodney

New member
לאאאא

זאת הקצנה אבל זה לא רחוק מהאמת זה ככה כיתות ז - ט אבל רובם נראים כמו ילדים בכיתה א

the mutt

New member
אתם סוטים מהנושא

רוצים את התמונה עם הפצעים מהנפילה?

the mutt

New member
כיף לי

היום הצלחתי לעשות סוויץ´ פרונט סייד פופ שאוואיט וגם אוסי אחרי 10 דקות של אימון! וגם שברתי את הקרש שלי של בלק לייבל יש לי אותו איזה חודשיים שלושה

rodney

New member
בבדאי

מצידי שים אותם בשרשור של ה bails שמתם לב לתופעת השרשורים הארוכים בזמןם האחרון תופעה ברוכה לדעתי

manic_subsidal

New member
כן זה דיי מעצבן

שהצעיר הזה bazooka joe עשה משהוא מועיל ואילו השירשור דו"ח פציעות שלי הגיע לאיזה 10 אנשי םמקסימום....

manic_subsidal

New member
איתי!!!

בוא נדליק משהוא .... אני אומר לך בשיא הרצינות... זה לא שרואים שם משהוא כולם מעשנים שם .... נעשה את זה מתוך מחאה... נגיד ש עישון זה רע ורצינו להשמיד את הבדלי סיגריות שהיו שם על הרצפה

the mutt

New member
אללה

מינק יא חתיכת פרומן! תפסיק להצית דברים! והינה הפציעהזה לא נראה רציני אבל זה ממש ממש שרף! בגלל כל החול והיה חם שם...

למעלה