לכל הבחורות...

s h i r k u s h

New member
לא ../images/Emo31.gif

לא מאמינה בלאהוב 2 אנשים ולראות בשניהם השלמה שלך.

Lovable Stray

New member
אפשרי בהחלט.

הנורמה של לאהוב רק אדם אחד היא משהו שהחברה המודרנית יצרה. אדם הוא יצור מסובך ומורכב וככזה זה לא בלתי אפשרי שמישהו יאהב אהבה אמיתית שני אנשים (או יותר). השאלה היא מה הוא עושה עם זה.

טל קר

New member
זה שתי שאלות שונות

האם אפשר לאהוב שני גברים בו זמנית - כן. האם בלעדי אחד מהם את רק חצי, ולעולם לא תהיי שלמה וכו' - לא מאמינה בדברים האלה, נראה לי צרכני אך הרסני.

גורי פ

New member
ועוד שאלה אליכן...

בנות אם לאחת מכן היה חבר תקופה ארוכה היא יודעת שהוא כבש חלק מליבה לעד... שפיסה קטנה מהלב תישאר מלאה בחוויות זכרונות נשיקות חיבוקים שלו... ותואהב אותו לעד... ואחרי זה היא מכירה גבר נוסף שאותו היא אוהבת גם ... זוהי אהבה לשניי אנשים? זה לא קרה לכן?

בחורה יכולה לא רק לאהוב 2 בו"ז

היא גם יכולה להזדיין עם 20 בו"Z זה עונה על שאלתך? אם את מנסה לקבל לגיטמציה לבגידה אז רק שיהיה לך הרבה הרבה לבריאות ומי ייתן וחברך הנחמד יביו את זה מהר ויזרוק אותך לכל הרוחות.

גורי פ

New member
חמודה שלי ...

אל תמהרי להסיק לעצמך מסקנות נמהרות... מי אמר לך שבכלל יש לי חבר ? אולי את בוחרת להזדיין עם 20 בו"ז זה לא אומר שכולן בוחרות .. (אני בהחלט מתנצלת בפניי חברי הפורום על צורת הביטוי הבוטה - חמודה שלי אני פשוט עונה לך בהתאם לרמת תשובתך ....) מי אמר לך שאני לא פשוט חושבת על האקסים שלי לשעבר ? מי אמר לך שהם בכלל רוצים אותי ? מישהו בכלל שאל אותך או ביקש לגיטימציה בנושא של בגידה? כי לא ברור לי מאיפה זה הגיע -וזה אחרי שקראתי שוב את מה שרשמתי... ועכשיו אם זה באמת סקרן אותך מקור לשאלתי ... בחורה שהתאהבה נואשות בבחור שבגד בה והלך אם אחרת ... האם תוכל לאהוב עוד אדם? והריי שנתיהם ביחד זה לא פשוט... אז חמודבה שלי תנסי למתן את הסגנון הבוטה שלך ... כי בסה"כ לא מהערך שלי המעטת אלה משלך .... שיהיה לך בהצלחה...

daniella1980

New member
לא. אהבת אמת היא טוטלית.

לאהוב שניים בו זמנית זה לא לאהוב אף אחד מהם באמת.

כשתכירי אותה תדעי../images/Emo6.gif

תשימי לב טוב לשאר ההודעות שלה הכל אצלה שחור או לבן, חוצ מזה שהיא סתם מנסה לעצבן כמו בשאר הפורומים.

אני חושבת שמאוד תלוי באיזה שלב

בחיים נמצאים. כשנמצאים בתחילת קשר ומאוהבים בהחלט לא אבל אחרי עשור ביחד כשכבר יש ילדים וכבר אין פרפרים למרות שאוהבים עדיין ופתאום קולטים בואנה זה אמור להיות הגבר האחרון, אפשר לחשוב שאפשר לאהוב עוד מישהו במקביל. הבעיה היא שכדי לאהוב עוד מישהו במקביל צריך לעבור את השלב הראשוני של ההתאהבות/הדלקות וכו' וכדי לעשות את זה זה כבר נקרא לבגוד ברמה המנטלית/נפשית ואז יש המון המון השלכות לחיים עם בן הזוג הקבוע ולמשפחה אז בכלל לא כדאי להגיע למצב כזה. תיאורטית זה אפשרי עם מתעלמים מההשלכות.

למעלה