לכל האתלטים

לכל האתלטים

לכל האתלטים שלום. אני גם אתלט אבל יש לי משהו להגיד אני בעד עצמי אבל איך שאני רואה את מצב האתלטיקה בארץ הוא לא רציני. אסביר גם למה כסף באתלטיקה זה לא פרמטר אתלטים צריכים להבין שהם צריכים להתחיל לעבוד קשה אלוף העולם ב-100 לא בא ממדינה עשירה אבל למה הצליח כי היה לו כח רצון. פה אני רואה שהרבה בוכים תבינו האתלטיקה לא מקבלת כסף מבחינה הגיונית כי אין לנו הישגים רציפים הג'ודו או הגלישה והכדורסל מביאים לנו הישגים בזירה הבינלאומית ובגלל זה הם מקבלים כסף זה ומתי שנתחיל לעשות תוצאות בזירה הבינלואומית נקבל כסף לא נעשה לא נקבל אז את מבינים עכשיו למה זה כך. ותוצאות באירופה לא משקרות אנחנו דרג ג'.

BLINKI BILL

New member
מר.ארמסטרונג03

טוב אז אני אלך איתך שלב אחרי שלב: א. נתחיל באירופה שם אני מקווה שאין בינינו ויכוח על ההשקעה. ב.נעבור לאסיה אם אני לא טועה מאז שיותר קשה להתחרות שאתה נגוע בסמים אין יותר מדיי מתחרים ברמה חוץ מיפן שהיא מדינה מערבית לכל דבר ואני דיי משוכנע שההשקעה שם קצת יותר רצינית מפה. ג. מכאן היישר לאפריקה פה אני מסכים איתך שלרוב המדינות אין כסף אבל גם שם רוב המתחרים הם רצי ארוכות שאולי בגלל נתוניהם הטבעיים דורשים קצת פחות השקעה ממקצועות אחרים, ואם כבר יש מישהו ממקצוע אחר אני בטוח וקצת יודע גם שהם עוברים לארהב או לאירופה לייצג שם מדינות אחרות כגון: אוביקוולו, קיפקטר ועוד... ד. לגבי אמריקה אני שוב מאמין שאין צורך יותר מדיי להסביר לך כמה שם משקיעים בספורט ולא רק בשלהם אלא גם בספורטאים זרים. בקיצור אני מקווה שלגבי ההתפלצנות הזאת שלך קיבלת תשובה ואם לא אז רק דע לך שאני לא רוצה כסף בתור כסף אלא רק עזרה בדברים בסיסיים כמו נסיעות לחול כדיי להיות קרוב לרמה הגבוהה, תוספים וכו... מה שלא דורש ממש הרבה תקציב לכמות הספורטאים הדלה ברמות הגבוהות שיש בארץ. חוץ מזה אם אין כסף ולא בהשקעות האיגוד רצה לעסוק לפחות לא צריך ללכת ולהפיץ דברים לא נכונים כמו השקעות בספורטאים הבינוניים+, אז אם לא להשקיע גם לא סתם לדבר ואם כבר מדברים אדרבה ואני יודע שיש גם כסף ל"שתויות" האלה כמו שהוכיח האיגוד למרות שטען שאין אז תשקיע איפה שצריך בשביל לשפר ולא בשביל לשמור על רמה נוכחית ומטה.

noa7189

New member
יש לי משהו להגיד../images/Emo70.gif

קודם כל אני אתלטית ואני מראשון ומתאמנת בת"א לאגודה שלי אין כסף כדי לממן לי הסעות לאימון !!!! אני משתתפת ב 3 קבוצות גיל ויש לי הישגים דיי טובים אבל מה אני יודעת שאם אני יתאמן יותר ואני יוכל להגיע ברציפות לאימונים אז אני יצליח יותר אבל אין לאגודה שלי כסף וגם אי אפשר לבקש כל הזמן מההורים שיסיעו אותי אז אין מה לעשות אז הרמה פה בארץ בהשוואה לעולם לא טובה אבל היא גם לא תשתפר אם לא ישקיעו בנו ואז גם לא נוכל להביא הישגים בינלאומיים!! ותאמין לי שאני לא בכיינית כי אני מנסה לשעות הכל כדי להגיע לאימונים

viper84

New member
יש לי שאלה אחרת

באיזה תחום ספורט בארץ מושקע הרבה כסף....... אתה תגיד בכדורגל: הם בכלל לא מקבלים הרבה לעומת ארצות אחרות באירופה אני חושב שבמולדובה מקבלים יותר כסף השחקנים מאשר השחקנים שלנו... סתכל לארץ אין כסף להשקיע במיוחד באטלתיקה כי זה יחסית ספורט חדש ועדין אין ממש היתקדמות. הספורט הזה לא יפרוץ למלה עד שלא יתחילו להשקיע כסף כי כך אותי למשל הייתי אלוף הארץ בכיתה ט לפני 3.5 שנים ומה.. כן זה היה כבוד אדיר אבל לא יותר מזה ומדליה. כן זה נחמד והכל אבל אתה לא מקבל שום תרומה למאמצים שלך. אם היו נותנים פרסים ככה היו יותר ויותר אטלתיקאים שרוצים לזכות בפרס והיו עושים יותר מאמצים. אתלקיתה עצלינו זה תחביב ולא עבודה זאת הבעיה היחידה בארץ

BLINKI BILL

New member
בין מה שאתה אומר

וזה נחמד למה שצריך באמת יש קצת הבדלים. בוא נתחיל עם הכדורגל אז אני מתאר לעצמי שאתה יודע שיש שחקנים שמרויחים כמו כל האיגוד בשנה, אבל זה לא משנה ולא נוגע למה שכתבתי. אתה היית אלוף הארץ וזה נחמד אז בוא אני אלך איתך רחוק יותר בשנת 99 נסעו לאליפות העולם לקדטים 9 ספורטאים ישראלים השנה נסעו לאליפות אירופה לגילאי 22, 4 ספורטאים מה שמראה כי משהו לא כל כך עובד מבחינה מקצועית כי הכשרון נמצא וזה ידוע הטיפוח הוא הבעיה וזה מתחיל בהשקעה, ולא בשביל הכסף, הפרס או השי הצנוע אלא למשל לשלוח ספורטאי לחול בשביל באמת לקרב את הספורטאי לרמה הגבוהה ולהרגיל אותו להתמודד בה או לעזור לו בטיפולים או תוספים שהם הדברים הבסיסיים ביותר ברמות הגבוהות אבל לא רק זאת הבעיה אלא גם ידע. בקיצור יש כאן כסף לא הרבה אבל יש וכמו שאילייה בר זאב יקיר האיגוד כתב היום בעיתון שעם כסף אפשר לעשות הרבה דברים הרעיון הוא לעשות את הדברים הנכונים, זה לא הציטוט המדוייק אבל זאת הכוונה. בסהכ האתלט לא אמור להתפרנס מהמדינה אלא מתחרויות ברמה גבוהה שהוא אמור להגיע אליהן, אבל את הדחיפה הראשונית שלו הוא אמור לקבל דרך האיגודים והאגודות.הדוגמא היא אברבוך שחיי היום לא רע בזכות התחרויות אליהן הוא נוסע.

viper84

New member
סתכל

אתה אומר שאת המסכורת הוא צריך לקבל מהתחרויות ולא מהמדינה אתה יודע יש דבר כזה להיתיאש... זה מה שרוב האטלתים בגילינו עושים כשלא מנצחים בשום תחרות במשך שלוש שנים ברציפוץ כשהם עדין בתיכון הם מתיאשים נכון. כאשר מתיאשים עוזבים. ואם המדינה היתה משלמת את המשכורת של האתלט אז היו פחות מתיאשים כי הם מרויחים את המשכורת. לא כל אתלט יכול לזכות בתחרויות. מי מקבל כסף מי שזוכה בין מקומות הראשונים וזהו. עד לפרס הכספי מאוד קשה להגיע. והם מתיאשים ולא מגיעים לשיא הרמה שלהם.

למעלה