לכל האתאיסטים

אתה רציני?

זה ספר שלם ולא מאמר. באמת ציפית שמישהו פה יקרא את הכל? אתה קראת את הכל? אגב, מריפרוף נראה לי שמדובר בחומר שיעניין בעיקר אנשים מהציונות הדתית, לא אפיקורסים ולא חרדים. בכל אופן, אם אתה מעוניין בדיון על נקודה ספציפית אתה מוזמן לפרט אותה בעצמך.

ואני חשבתי שחילונים מורגלים

בקריאת טקסטים - כנראה שטעיתי. בשביל בחורי ישיבה לקרוא את הטקסט הנ"ל (ואף לזכור את כולו בעל-פה אם צריך - זה משחק ילדים) - זאת רמתכם?

תפסיק לבלבל את המוח.

טקסטים שמעניינים אותי אני קורא בכל אורך. התדיינות פנימית של הציונות הדתית על איך אפשר להשלים בין מדינה יהודית ומדינה דמוקרטית זה לא ממש בראש מעייני. וגם לא ענית לשאלתי: אתה קראת את הכל? אגב, משפטים המכילים ביטויים מהצורה של "חילונים מורגלים" מעידים על המופרכות של עצמם. החילוניים אינם מיקשה אחת. יש חילוניים הקוראים ספריות שלמות ויש כאלה שלא יודעים צורת אות מהי. ואותו דבר ניתן להאמר על בחורי ישיבה, אם כי, אף הלמדן שבהם, עולמו התרבותי צר עשרות מונים מזה של חילוני משכיל.

תשובות

א. קראתי את הטקסט. ב. "החילוניים אינם מיקשה אחת" - ברור שלא - אני מתכוון אל ה-main stream לא אל הגאונים הבודדים ולא אל הבורים.

preacher

New member
ודתיים, לא מורגלים בכתיבת טקסטים?

נתת לינק למשהו שמישהו אחר כתב, הוספת מספר זעום של מלים משלך, ואתה מצפה לתגובות ארוכות מאיתנו? קודם נסח שאלה משלך ונענה. לא מעניין כאן אף אחד "להגיב" על מאמר ארוך כזה, כשמי שמבקש מאיתנו להגיב מתעצל בעצמו.

Lu Tze

New member
מעניין,

אמרת שזו לא בעיה לזכור את הטקסט בע"פ, אבל לא אמרת כלום לגבי הבנה. כנראה שבחורי ישיבה שמים דגש על דברים אחרים מאשר חילונים.

Lu Tze

New member
מעניין,

אמרת שזו לא בעיה לזכור את הטקסט בע"פ, אבל לא אמרת כלום לגבי הבנה. כנראה שבחורי ישיבה שמים דגש על דברים אחרים מאשר חילונים.

גוססי

New member
לא מעניין, לא רלוונטי, לא חשוב

אם אתה רוצה להתייחס לנושא ספציפי נא עשה זאת, אחרת (שוב) חבל על הזמן.

L7

New member
כן לציונות. לא לעבודת אלילים דתית.

למעלה