לכל האספני מטבעות.....!

zininininizidj

New member
לכל האספני מטבעות.....!

כל אספן מטבעות שירשום כאן את האייסיקיו שלו/אימייל.... ושירשום אם הוא אוסף עוד משהו חוץ מזה.... אני אתחיל........ אייסיקיו:166561468 אימייל:[email protected] ואני אוסף גם בולים.....

astrok

New member
אם אתה אוסף בולים,

אולי נוכל להחליף... אני אוסף בולים של ישראל, ושל חלל. כמו כן גם טלכרטים של ישראל ושל חלל. יש לי מטבעות להחלפה, וגם טלכרטים ובולים כמובן. אם אתה מעוניין להחליף תכתוב לי - [email protected]. יום נעים, תמיר.

dan the man

New member
גם אני כאן

אני דן ואני אוסף מטבעות ויש לי אוסף קטן של 100 טלכרטים מהארץ ומחו"ל שאני כבר לא ממש אוסף ויש לי גם בול אחד מישראל ו3 בולים מרוסיה מסומנים שאני מוכן להחליף מסנג'ר :[email protected] איי סי קיו : 262883048

zininininizidj

New member
holy shit!!!!!!111

האתר הזה שלך?? ויש לך את כל המטבעות משם???????!?!?!?!?!?!??!?!?!?!

geru

New member
פורגיבן אני מבקש ממך נא להרגיע

נא לדבר בשפה קצת יותר תרבותית שרון

coincollector

New member
מכל מיני מקומות

אני רוכש ממכירות פומביות (בארץ ובחו"ל), מ eBay, מסוחרים, מאספנים אחרים, ומטבע אחד אפילו נמצא במחזור ע"י קרוב משפחה. אני גר באיזור המרכז, ואין לי ICQ (היה לי פעם, נמאס מזה).

zininininizidj

New member
באיזה...

סכומים אתה רוכש?? יש מצב שתתקין אייסיקיו רק כדי לדבר איתי כדי שיהיה לנו יותר נוח?

coincollector

New member
הממ...

לגבי הסכומים, אני מעדיף לשמור על זכות השתיקה
לגבי תקשורת, אתה מוזמן לכתוב לי לאימייל [email protected]

beni165

New member
ברוכים השבים

חו"ל זה תמיד טוב. לפני עמוד שניים הייתה שאלה על מטבעות. כחלק מהתשובה היה צריך לבוא הסבר שלך על טעויות בזווית של ההטבעה. אבל מכיוון שלא הייתה בארץ, לא ראית את הבקשה. אם בא לך נשמח לשמוע... בני

למעלה