לכל האנשים!!

1661

New member
לכל האנשים!!

אתם כל הזמן מגנים את שוקי פורר אתם יודעים מה הוא עשה בכלל?? אתם יודעים מי זה חנניה בכלל? אתם יודעים מי זאת רות בכלל? אז ככה בעלה של רות מאיים על החיים של שוקי- זה בסדר? זאת מערכת בחירות? חנייה נגד כל החלטה של העירייה לא חושב מי יזם אותה ניכנס בהם בצורה מגעילה (פירסופ בעיתונות) זאת מערכת בחירות??? שוקי מאשימים אותו על פשע שחיים אברהם עשה זה בסדר?? אתם לא חייבים ליבחור בחץ הרשימה שחיים נימצע אבל שוקי לא עשה שום דבר!!! הדבר היחיד שרע בעיירה של היום זא מועצת העיר אייך אתם רוצים שראש עיר שהדבר היחיד הוא יודע לעשות (חנניה) זה לפרסם ששוקי פורר וכל העיירה מושחטים?? ולא אומר אייך אפשר לקטן טת זה רק אומר שזה אל בסדר?? או אייך אתם רוצים שראש עיר (רות) שבעלה מאיים על חיים של ראש עיר מכהן? זה לא פשע?? זה מגעיל!!!!!! תפסיקו להאשים את שוקי פורר בפשע שהוא אל ביצע אלה חיים אברהם. ותתחילו להיסתכל סביב!!!! העיר מתחה את הפנים שלה ב5 שנים האחרונות !!! ורק שתידעו שאני לא הולך להצביע בשביל שוקי אבל גם לא בשביל חנניה וגם לא בשביל רות אני לא יבחר בשום מיתמודד לרשות העיר אלה רק למועצת העיר וכם מישהו בפורום אחת שאמת רחובות כולם שם צעירים וזה נכון אני חושב שזה הדבר הכי הכי טוב שיכול לעזור לעיר שלנו להכניס קצת למועצת העיר רוח צעירה!!!!

יוֹאב

New member
מממ...

מה הקשר בין מה שבעלה של רות ברודי עשה, לבין רות ברודי עצמה? אתה באמת חושב שזה היה על דעתה? בכל מקרה אם חיים אברהם מושחת, ופורר לוקח אותו כמספר 2, אז מה זה אומר על פורר? וגם אני מצביע ל"אמת ברחובות". תנו את הכח לצעירים!

1661

New member
כן אני חושב

שמה שבעלה של רות עשה היה במודע על אישתו לפי דעתי אי אפשר להסתיר את זה מאישתך ושהיא עוד מיתמודדת על ראשות העירייה! וגם עם היא ידע על כך רק אחרי שזה נעשה כבר! זה פשע פלילי!!!!! היא היתה שותפה לפשע פלילי!!! ועכשיו לגבי פורר זה שהוא לוח את חיים בתור מספר 2 ברשימה אתה יודע יש אילוצים פוליטים! כך ותן אחרת לא תיסרוד וזה נכון וחוץ מיזה עם חיים אברהם היה בסוף מאושם בשחיתות לא היו נותנים לו להיתמודד בבחירות ע"פ חוק! אז גם אם הוא אשם או לא השם עדיין לא הוכיחו שום דבר אז ככה שלפי החור הוא עדין זכאי (אדם זכאי עד אשר הוכחה אשמתו) ושוקי כן שינה את העיר ואף אחד לא יכול להגיד שאני לא צודק!! היה שינוי בעיר לטובה מאז שהוא ניבחר אולי לא מספיק ואולי כן זה כבר ניתן לשיכול לדעתו של כל אחד וגם לי אישית יש המון דברים שאני לא מסכים עם העייריה כמו פעילות התרבות שלה (מחלקת התרבות והאומנות) שאין מספיק פעילות !! מה הם עושים? בימת הנוער, ועוד מספר קטן של שירה בציבור!!! יתר הפעילות בתחום התרבות היא אך ורק של רשת המתנ"סים! (ואם זה בתחום הנוער אז מי שמפיק את זה זה מועצת הנוער וגם זה בחסות העיירה ביגלל עניין פוליטי) לא חנניה ולא רות עשו משהו באת בשביל העיר הזאת חוץ מלהשמיץ את שאר המתמודדים בימקום להגיד מה לא טוב אלה מה הם עשו או יעשו בימקום ראש העיר!!! וכן תנו את הכל ל אמת רחובות כי צריך לתת את הכול לצעירים כי רק הם יכולים לשנות את העיר!!!

ronatd

New member
ומה עם שמואל פישר?

ישנו מתמודד נוסף לראשות העיריה, שמו שמואל פישר. מישהו יודע משהו עליו?

יוֹאב

New member
כן, מתמודד אלמוני

מרחוב רוז'נסקי. בחור דתי שטוען ש"עם ישראל קרא לו להתמודד" (ומה עם התפוצות?) מעבר לזה אני לא ממש יודע עליו כלום. האג'נדה שלו כנראה לא מחדשת הרבה

ליטלי

New member
כן, אני באמת חושבת שרות ברודי

ידעה!! מה שבעלה עשה היה באישורה המלא ובידיעתה

יוֹאב

New member
תמשיכי לדמיין

רות ברודי לא הייתה עושה שטות כזאת - גם כי היא לא הייתה מסכנת את חייו של פורר באמת, וגם כי מבחינה פוליטית זהו צעד מטומטם. מה שאת אומרת זה חמור מאוד.

"לכל האנשים", טחחח...

זה כל הקטע, אין פה אפ'חד כמעט

למעלה