לכל האנשים הטובים.....

kostopoule

New member
לכל האנשים הטובים.....

כבר כתבתי הודעה או שתיים בנושא אבל החלטתי לנסות בפעם האחרונה.... אני מחפש קטעים\שירים\קטעים מהופעות\וכו'.... שכוללים קטעי אילתור של בוזוקי (TAXIMIA), בד"כ קטעים כאלה ניתן למצוא בהופעות\פתיחות של שירים\סולואים באמצע שיר\וכו'.... אני מתכוון בעיקר לקטעים ווירטואוזים... אני מחפש בנרות קטעים כאלה כדי ללמוד ולהחכים בנגינה שלי בבוזוקי... מכיוון שאינני מבין כ"כ במוזיקה יוונית החלטתי לפנות ל"מומחים".... תודה מראש לכל הנשמות הטובות...

F a d i

New member
בקשתך מאוד כללית...כי דברים כאלה

מאוד שכיחים במוזיקה היוונית בכלל ובהופעות בפרט אז קצת קשה לתת לך את שמות כל הדיסקים/השירים שדברים כאלה נמצאים בהם אבל אני יכול לתת לך שמות של נגני בוזוקי שוודאי תמצא ביצירותיהם תקסימים: VASSILIS TSITSANIS באסיליס ציצאניס CHRISTOUS NIKOLOPOULOUS כריסטוס ניקולופולוס MANOLIS CHIOTIS מנוליס כיוטיס אם זה לא מספיק תחפש שירי "לאיקה" ושירי "רבטיקו" שם יש בשפע... מקווה שעזרתי..

נדמה לי ...

שבעבר כתבתי לך על להקה בשם טריכורדו שחיה למשך דיסק אחד לצערי וגועה... חובה!!!

sysyv

New member
xalkias

ממליץ לך להאזין להקלטות של הוותיק יואניס חאלקיאס. כמה טקסימים שלו נמצאים על הדיסק שצורף לספר רבטיקן.

12אניהיא

New member
פשוט ולעניין

בכל דיסק של הופעה חיה יש קטעי טאקסים יש כמה ממש טובים בהופעות של טרזיס.אבל כללית כדאי לך ללכת על קטעים מתוך הופעות כי שם תימצא את הדברים האמיתיים.

למעלה