לכל האירופאים....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
לכל האירופאים....

מה תאמרו על המאמר הזה של YNET?

funkbass

New member
דבר אחד

שאם YNET היה חינם לתושבי חו"ל אז הייתי קורא ואולי אפילו מגיב עליו

forglemmigej

New member
Here it comes

1.tools 2.internet option 3.connection 4.lan setting 5.192.115.106.236 adress ,mark it also 5.port 80 6.ok 7.ok מקווה שעזרתי

een ogenblik

New member
אתה זוכר שאנו מחו"ל לא ממש צופים

בווינט? כלומר זו לא הייתה בעיה בכתבה אחת בודדת, אלא משהו כללי יותר. קשה לנו לנהל דיון מתוך קישור לווינט, אבל כדי לנהל דיון אין חובה להביא את כל המאמר, גם הבעת דעתך שלך על המאמר יכולה לפתוח דיון.

snup

New member
היתה פה עזרה...

לפני כמה שבועות הייתה פה עזרה איך לעקוף את החסימה של האתר לאלה שגולשים מחו"ל. לתומי - חשבתי שמשתתפי הפורום הקבועים ביצעו את ההוראות ויכולים לגלוש ל- YNET. לא מצאתי את ההודעה הזו בארכיון, מישהו יכול לעזור(?) דובר שם על הוראות להתחברות לשרת פרוקסי.

een ogenblik

New member
התפרסמו הרבה מאוד הודעות בנושא

רובן התפרסמו עם החלת הגבייה מטעם ווינט, ומדי פעם יש להן חידוש. אני מכירה בזכויות היוצרים שלהם על הכתבות שלהם, והם דורשים כסף על צפיה בכתבות ממי שגולש מחו"ל. כך שפרוקסי או לא פרוקסי, עד שווינט לא יפסיקו לגבות כסף מתושבי חו"ל, אני לא אקרא אותם.

stevie1

New member
maybe we don't want to...

I have tried using the proxy thingy and it f*cked my PC up so no more!! like Ogen said, if you want a discussion why not copy the article??​

snup

New member
לרשותכם...

הנה המאמר, אבל רציתי לציין משהו - זוכרים שביקשתי מהעורך הראשי של ידיעות אחרונות(במקרה זה גם YNET) לפרסם מאמר על Mishel Friedman שתירגמתי לאנגלית לטובת החברים בגרמניה. עד היום למרות שהייתי עקשן עם הפניות אליהם(10 במספר)הוא משום מה עסוק מידי לענות לי. ולמה אני מספר את זה - כי אם אני עובר פה על חוק זכויות יוצרים(אני ממש לא יודע) אני בצרות. ואחרי שקראתם אני שואל - האם אלה המדינות שהישראלים יברחו אליהם בגלל החיים פה בישראל? לפחות שמעתי שהתורים מול שגרירות פולין הולכים ומתארכים מיום ליום.

mikledet

New member
שני דברים

1. לאלו שבתורים לשגרירויות של המדינות בכתבה - שיהיה להם לבריאות. כל אחד עושה את הבחירות שלו בחיים.
2. רציתי להודות לך על כל הטירחה שאת המשקיע בכל העניין של הכתבות - ואני מדבר במיוחד על זו של מישל פרידמן. אז ממש תודה - בלי קשר - את יצליח או לא.

למעלה