לכל האטאיסטים למינהם!

ערנארן

New member
לכל האטאיסטים למינהם!

הבעיה שלכם היא שאף פעם לא למדתם מה זה יהודי וגם לא אכפת לכם מזה!!! לא אכפת לכם שבמשך כל ההיסטוריה כולם מנסים להשמיד אותנו! לא אכפת לכם שהסבים שלכם והאחים שלכם נשרפו יחד עם כל משפחתם בגלל שלא רצו לוותר כך שהם יהודים! לא אכפת לכם שבכל יום שאתם יושבים בבית ומנסים למצוא עוד איזה תירוץ עלוב וטיפשי לבריאת העולם,יש איזה מישהו שמתכנן איפה אפשר לפגוע ולהרוג אותנו ואותכם ביחד! לא אכפת לכם שקורים לכולנו ניסים כל יום וכולם מסתכלים על זה כמובן מאליו! לא אכפת לכם ,פשוט לא מזיז לכם!!! אז אתם יודעים מה? אל תיהיו כאן!!! לכו לאמריקה הדמוקרטית שלכם או לאירופה המזדיינת שלכם ותיהיו חלק מהגויים ומיצידי שתיהיו אפילו אנטישמים כי אתם זבל של אנשים פשוט גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L7

New member
החרדים עדיין בברוקלין.

הציונות נוסדה מתוך החשיבה החילונית ולא מתוך הגישה הדתית שתפסה טרמפ. 2000 שנות יהדות דתית אלילית באירופה לא גרמו לתנועה לאומית דתית . ולמה מנסים להשמיד אותנו? זוהי התנכלות אלוהית. שאל אותו. לך הרי הוא מקשיב... במיסיונריות הדתית מנסה לכפות את עצמה על החילוני המואס ונגעל מעובד האלילים הדתי הזר לו. את ירושליים המסיון הדתי הולך וכובש. המאמץ המיסיונרי לגרש את היהודי החילוני כנראה יצליח.

Baby Doc

New member
תגיד, בלעת רעל או מה?

ומה זה ההפלצה המוחית הזו שכתבת? האם אתה מנסה להתחבר לחומייני הפנימי שלך או משהו ???

Dark Muse

New member
למה אלוהים בורא אנשים כמוך?

זה כבר כשל לוגי בהבנת קיום אלוהים.

Lu Tze

New member
אז... אתה אומר שכדאי לנו להאמין

באלוהים כי היהודים היו רדופים במשך כל ההיסטוריה, כי הייתה שואה שבה מתו כ-6 מיליון יהודים, כי בכל מקום בעולם עדיין יש אנטישמיות וכי בארץ ישראל, הבית הלאומי של היהודים, יש פיגועים שמטרתם להרוג כמה שיותר יהודים ולנשל אותם מאדמותיהם? יפה. מה הצעד הבא שלך? לקחת אדם, להרוג את משפחתו, לתלוש את גפיו ולשים אותו ליד טלוויזיה שמקרינה בלופ הרצאה של אמנון יצחק ולטעון שהוא האדם המאושר ביותר בעולם?

preacher

New member
הסבא שלי לא נשרף בשואה

הסבא שלי עלה לארץ לפני השואה והוא היה אתאיסט, הקים קיבוץ, היה פעיל בהגנה, ועשה למען המדינה והעם הרבה יותר ממה שאתה יכול לדמיין. אני אשמח מאוד אם לא תזבל את השכל עם השטויות שלך שפוגעות בזכר הסבא שלי, חתיכת חרא קטן.

neko

New member
אתה משווה מקרה בודד פה ושם של

פשיעה שהחברה הישראלית מנסה לעקור, לפעילות המאורגנת של חלקים נרחבים מהחברה החרדית לביטול מדינת ישראל? אין לך טיפת פרופורציה?

בּאהבה

New member
הפכת את היוצרות...

מקרה בודד פה ושם??? לא לא לא...
חלקים נרחבים מהחברה החרדית
פועלים לביטול מדינת ישראל? מאיפה אתה שואב את המדע הבדיוני הזה???

שנאה עיוורת ופשיזם טהור

מאיפה באה כל התוקפנות הזאת? אמא לא חיבקה אותך כשהיית ילד? ההודעה המטופשת שלך והמסיתה מלאה בחורים וסתירות שכמדומני רוב החברים כבר התייחסו אליהם: 1. אני למדתי מה זה יהודי, שנה תמימה (בגיל 18) הלכתי עם ציצית, הנחתי תפילין, נסעתי לשיעורי גמרא בבני ברק ומה לא. אני לא שולל מה שאינני חווה, והחוויה הזו באמת הוכיחה לי עם מי ומה אני מתעסק. 2. כל ההסטוריה אכן ניסו להשמידנו- זו הוכחה לאי קיום האל יותר מההפך, כנ"ל לגביי המשפט הוולגרי והדוחה שכתבת בהמשך. השואה היא אחת ההפרכות הגדולות ביותר לאלוהים שלך, או שהוא פשוט סדיסט עיוור. 3. התירוצים השטותיים שלנו מתבססים על מדע. דברי ההבל שאתה מוציא הם אמונה פאגאנית עיוורת שמלמדת שנאה והסתפקות בחסך אינטלקטואלי. חוצמזה, לאחרונה יוצא לי לדבר עם דתיים שטוענים שהסברי הבריאה המדעיים אינם בהכרח סותרים את התורה. 4. ניסים? כשקורה דבר רע זה תמיד באשמתנו וכשקורה דבר טוב הוא תמיד "נס" משמיים. כשאוטובוס מתפוצץ בירושלים ישר הדוסים מחפשים משהו שהם עשו רע כי לא ייתכן שאלוהים לא קיים או סדיסט. אבל כשקורא משהו טוב, זה בזכותו... איזה פירוש מעוות. 5. כאן נחשפת שנאתך העיוורת ומשתוללת ללא רסן- "לכו לאמריקה הדמוקרטית שלכם או לאירופה המזדיינת שלכם ותיהיו חלק מהגויים ומיצידי שתיהיו אפילו אנטישמים" מה אמרת פה בעצם? שאתה שונא דמוקרטיות? אם אתה ה"שמי" הטיפוסי, אלמד בנקל איך להיות אנטישמי.

ערנארן

New member
בגלל אנשים כמוכם קורים לנו כל הצרות

בגלל אנשים כמוכם קיבלנו את השואה!!! בגלל ה"ליברליות" שלכם אנחנו מקבלים פיגועים!!! ואני מתערב עם כולכם כאן כולל ה"סכיזואיד" שאתם לא יודעים מה פירוש המילה "יהודי"! אין לכם מושג מי אתם ומה אתם ומאיפה באתם ולאן אתם הולכים. ואולי כשתגלו אז זה יהיה כבר מאוחר מידי. שיהיה לכם שבוע טוב!

Lu Tze

New member
silly me,

ואני חשבתי לי שהשואה קרתה בגלל הנאצים והפיגועים מתרחשים בגלל אירגונים טרור למיניהם. לומדים משהו חדש כל יום.

Lu Tze

New member
אגב,

בגלל אנשים כמוך קורות לי כל הצרות (צרות זה לשון נקבה. סתם לידע כללי)!! בגלל אנשים כמוך דג הזהב שלי מת!! בגלל צבע החולצה שלך השרוכים שלי נפרמו!! ואני מתערב איתך שאתה לא יודע מה פירוש המילה "פויקלוטרמי"!! או במילים אחרות, מה לעזאזל הקשר בין התגובות שנתנו לך לבין ההודעה שלך שכל מטרתה היא להתבכיין ולהאשים את האנשים הלא נכונים בצרות שלך במקום להסתכל עליהן ולנסות לפתור אותן מבלי לחפש שעירים לעזאזל?

Levos

New member
המצאת את המילה הרגע, נכון?

טוב, אז לא. אבל מה משמעותה? בטח משהו שקשור ב M-16

למעלה