לכל האוהדים

liron292

New member
לכל האוהדים

קודם כל רציתי להגיד שלמרות שאני הולך להמון משחקים. בבלומפילד לא הפסדתי משחק ליגה לפחות 15 שנים. השנה לא הלגתי נגד טוטנאם וגם אתמול (את הסיבות לא צריל להגיד כולם יודעים). אבל לא אשקר, הלב נקרא ונצבט גם בבית, רציתי לקחת את האוטו ולנסוע לבבלומפילד. אבל לקלל את השחקנים ב24:00 בלילה אכפת להם בכלל אז למה? עידן סרור-הוא אומר שנמאס לו שהוא לא רוצה עוד רגע להשאר. עידן אני פונה אליך מהלב לך הביתה לך ואל תחזור לעולם, זה מדים של הפועל תל אביב. זה שאתם חושבים שהיא לא אימפריה אתם עושים טעות, עוד תצטער על המילים שאמרת אתמול. לך לאבי נמני חבר שלך שם המקום שלך דואני-הייתי מעיף אותו בבעיטה לא ראיתי שנים שחקן כזה גרוע בהפועל, שמן שזה לא זז, ועושה את כל הטעויות האפשריות בהגנה.. ג'וניור,סבג,עובד,נתאכו,אסולין,דואני,רועי דיין-להיף את כולכם בבעיטה לא רק שאתם גרועים לחלקכם גם לא אכפת בושה שאתם לובשים את המדים האדומים. לגבי אנסומבו ואניימה -היכולת הלא טובה לפעמים שלהם לעניות דעתי בגלל שאר הקבוצה המחלה מדבקת אין מה לעשות. שחקנים זבל, לא אכפת לכם הייתי קונס אותכם בכמה אלפי דולרים, אולי היה מזיז לכם משהו. אתם לא שווים שקל, אין לכם כבוד, סרור לך ואל תחזור בחיים שהכסף שלך ילך לתרופות. לא משנה מה יקרה עם הקבוצה בין אם תרק או לא אנחנו תמיד נמשיך לאהוב אותה גם בלעדיכם. היא תהיה תמיד בליגת העל, את חווית הליגה הארצית חווינו בעבר , וחזרנו בגדול עם סמלים כמו אלי כהן קוקוס,מוקיס ז'אנו שאתם הייתם בששים סרור אתה חוצפן כל כך ומגעיל חבל שבכלל החזירו אותך (עוד מיקבץ טעויות של ההנהלה בהשראת משפחת לוזון)

ירדן717

New member
דייייייייייייייייייי...קיבינימט

כמה פעמים אפשר לחזור על אותו דבר דואני - זבל אסולין- אפס........ דיייייייייייייייייייייי תפסיק..כל פעם שמשעמם לך אתה כותב הודעה באורך הגלות...וכל הזמן אתה כותב על כמה הפועל גרועים.... בדרך כלל אני לא קורא את ההודעות שלך כי הם ארוכות מידי אבל הפעם קראיתי... אתה תיסע עד בלומפילד בשביל לקלל.. זה מוכיח שאת לא רק משועמם אתה גם טיפש. לסיום יש לי עצה... בהודעה הבאה שלך דבר ראשון תכתוב לעניין בלי לחפור יותר מידי ודבר שני על תכתוב על כמה שאתה כועס אלא על מה שתוכל להציע בשביל שהקבוצה תשתפר.. אני יודע שאתה אוהב את הפועל..ורואים את זה בהודעות אבל תנסה להיות ענייני

the red dragon

New member
2-0 לאשדוד

ירדן: קדימה הפועל מלחמה!, יאלה הפועל ניצחון! נישארו רק עוד שלושה גולים בישביל לנצח! קדימה הפועל! תפסיק כבר לעודד אנשים שמשתינים עלייך בקשת

למעלה