לכל האוהבים

לכל האוהבים

אז ככה אני לא ממש מאמינה באהבה אז כשתגיעו אל אי האהבה תספרו לי איך היה כי אף אחד מהחברים שאני מכירה לא יצא משם מאוהב אז אני מחכה ואם אראה שיש תקוה מבטיחה לקחת כרטיס לכיוון אחד !!! סתם קישקוש להעלות חיוך B-) שלכם יונית

יונית תראי ...

אני התאהבתי ותראי איפה בסוף מצאתי את עצמי ... חחחחחחחחח שרון

חחחחחחחחה שרון

יופי, חשבתי הלכת לישון בלי להגיד איזה כיף ידעתי איך למשוך אותך חזרה לכאן והאי הזה הממממממ מזכיר לי מעצר משהו לא? חחחחחחחחחחה יונית

ב א ר י

New member
אומר לך מהו אי האהבה !!!

אי האהבה זהו חלום שאת לא רוצה להתעורר ממנו. אי האהבה זהו מקום בו הרגשות מחוללים בך נפלאות . אי האהבה זהו המקום המושלם לזוג אוהבים. היכן הוא אי האהבה כעת? ארצה להיות עכשיו עליו כמו עד לפני חצי שנה... איפה את אהבתי היקרה מכל?!! בארי

בארי, אךךךךךך אילו

הייתי יכולה להתעורר מהחלום שאני נמצאת בו כל יום חלום שאומר לי ``תמשיכי לישון ילדה, את לא מפסידה כלום`` אהבה זה הדבר הכי ב עולם, לפני האהבה אני מתקדמת לאט לאט וכשזה קורא לי אני בעננים, אני מאושרת, לא רואה כלום , אני בהיי לכן מקריבה את כל כולי לפעמים מדלגת על כל מיני עוברי אורח כמו הפתעות שיש בחיים והכל למען האהבה, ואז כשזה נגמר, והרי ידוע שזה ייגמר, אני מן שבר כלי. ואני, אמא ל.....שניים מתוקים כמו זוג עיניים.....לא אוכל לשבת ולהתבודד ולו לשעה עם כאב האהבה. זה הבאסה, אסור לי להתאהב מהפחד של מה שאחר כך יתרחש. יוניתוש

למעלה