לכל האדומים

לכל האדומים

נא נא נא נא נא נא נא שמעון גרשון בן זונה שמעון גרשון בן זונה נא נא נא נא נא נא נא! סלים טועמה סלים פיגוע בקו 40 סלים טועמה סלים אנחנו שונאים מחבלים! טועמה או או טועמה או או או או טועמה אתה מחבל אנחנו אותך נחסל!

כמו שכבר נאמר...:

" אני מביט מהחלון וזה עושה לי די עצוב, כי הזמן עבר חלף לו, מי יודע מתי ישוב, שם למעלה בשמים, עננים נמצאים ביאוש, כי אחרי דור אלף, מי רואה את הצהוב. נחמה קטנה יש לי, השמחה בלב גואה, אבי נמני הוא ברור, בן זונה, טל בנין, יודע, בחיפה יש עגלה, טל בנין צולע, מי יאמר את התשובה, בן חיים הוא טל, אבל זבל לא למאכל, זה הרי ברור ידוע, הגורל נחרץ נגמר, האדום עולה ברקע, הצהוב מייד נשרף. את קרית שמונה הבסנו, גם את יתר החבורה, את רודה לא עברנו, מי ידע את התשובה, שער 11 בדרום, הוא שקע בדיכאון, כי הרי ברור ידוע, האדומה של המדינה. כולם ביחד נה נה נה נה פאנתניקוס היא אהבה גדולה. אדום בלב בנשמה,טועמה אהבה גדולה,למכבי יש בלם ערבי,מה יעשו החלאות הלאה,יקללו את השופטים אוהבים אותך הפועל מיני דן יעד אילת,שמש במרום זורחת,האדומה שוב זרחה"

חוזר שנית,למען יראו ויראו

אני מביט מהחלון וזה עושה לי די עצוב, כי הזמן עבר חלף לו, מי יודע מתי ישוב, שם למעלה בשמים, עננים נמצאים ביאוש, כי אחרי דור אלף, מי רואה את הצהוב. נחמה קטנה יש לי, השמחה בלב גואה, אבי נמני הוא ברור, בן זונה, טל בנין, יודע, בחיפה יש עגלה, טל בנין צולע, מי יאמר את התשובה, בן חיים הוא טל, אבל זבל לא למאכל, זה הרי ברור ידוע, הגורל נחרץ נגמר, האדום עולה ברקע, הצהוב מייד נשרף. את קרית שמונה הבסנו, גם את יתר החבורה, את רודה לא עברנו, מי ידע את התשובה, שער 11 בדרום, הוא שקע בדיכאון, כי הרי ברור ידוע, האדומה של המדינה. כולם ביחד נה נה נה נה פאנתניקוס היא אהבה גדולה. אדום בלב בנשמה,טועמה אהבה גדולה,למכבי יש בלם ערבי,מה יעשו החלאות הלאה,יקללו את השופטים אוהבים אותך הפועל מיני דן יעד אילת,שמש במרום זורחת,האדומה שוב זרחה יאללה זקן 7 אדום בדרך לשינה ללה ללה ללה לילה טוב אדומים

לא שולט

New member
לדוקטור לא שולט (המעתיקן)

למרות שיריך היפים, תחליף את השם יא מעתיקן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא שולט

New member
ל-על האש

הפועל עולה באש הפועל עולה באש הפועל עולה באש הפועל עולה באש!!!!!!!!!!!!!!! אין אדומים אין פיגועים שער חמש הם מוסלמים לא מייצגים את ישראל סלים טועמה מחבל הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו!!!!!!!!!!!!!!!! נה נה נה נה נה נה נה צד שני:נה נה נה נה נה נה נה שמעון גרשון בן זונה שמעון גרשון בן זונה שמעון גרשון בן זונה !!!!!!!!!!!!!!!! מי המציא את המילה אהבה! שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה שלפעמים גם בא לבכות ושמעון גרשון בן זונה בן זונה ושמעון גרשון בן זונה אה אה אה אה ושמעון גרשון בן זונה הוא בן זונה הוא בן זונה!!!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן אומרת אימי הכל כבר מוכן לזיין ת´אדומים! טועמה מחבל טועמה מחבל! טועמה מחבל טועמה מחבל!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי נער בשכונה יפה לכדורגל הייתה לי אהבה הייתי רץ מבקיע בין החיבורים ימי ילדות מאושרים וכשגדלתי לימדו אותי תמיד שהצהוב הוא הצבע היחיד תמיד אוהב אותך מכבי ת"א ולכבודך אשיר שירים או הו או הו שונא אותך הפועל או הו או הו שונא אותך בדם או הו או הו נשרוף לך את הדגל או הו או הו תודה לך בית שאן!!!!!!!!!!!!!! נימני להיות איתך בכל דקה הו אבי נימני אני נשבע אוהב נורא הו אבי נימני ואז נוכל לפרוש כנף ולחלום ספרתי יום ויום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עומד ושר היום למני ולאל מרום אנא שמור נא אלוהי מני לוי אהבת חיי!!!!!!!!!!!!!!! לובש אדום הוא בן זונה אני צהוב בנשמה סלים טועמה מחבל אני שונא את הפועל!!!!!!!!!!!!!!!! שער חמש עולה באש שער חמש עולה באש שער חמש עולה באש שער חמש עולה באש!!!!!!!!!! את מתרגשת לא מבינה עניין,את מתבגרת עם השנים רודפת אחרי הזמן, מחפשת שינויים,ואת איתי את לא לבד,בנשמתי את רק אחת! ובמרום יש רק אחת,מכבי ת"א לעד! ובמרום יש רק אחת מכבי ת"א לעד!!!!!!!!!!!!!! אגדות נרקמות בלילות,ציפורים כבר נמות וחולמות,חרישי הוא הלילה ואפל כוכבים מלמעלה גם שואל הפועל זונה הפועל זונה הפועל מוצצת לכל השכונה!!!!!!!!!!! לסיכום אבי נימני המלך שער חמש עולה באש ולשער שבע בכלל אין מה לדבר כי הם לא שרים

מי מעתיק,רק משכפל

הפועל אלופה הפועל אלופה הפועל אלופה הפועל אלופה !!!!!!!!!!!!!!! יש אדומים אין פיגועים שער חמש הם חמודים מייצגים את ישראל סלים טועמה גבר הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו!!!!!!!!!!!!!!!! נה נה נה נה נה נה נה צד שני:נה נה נה נה נה נה נה שמעון גרשון נשמה שמעון גרשון נשמה שמעון גרשון נשמה !!!!!!!!!!!!!!!! מי המציא את המילה אהבה! שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה שלפעמים גם בא לבכות ושמעון גרשון נשמה נשמה ושמעון גרשון נשמה אה אה אה אה ושמעון גרשון נשמה הוא נשמה הוא נשמה!!!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן אומרת אימי הכל כבר מוכן לזיין ת´צהובים! טועמה גבר טועמה גבר! טועמה גבר טועמה גבר!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי נער בשכונה יפה לכדורגל הייתה לי אהבה הייתי רץ מבקיע בין החיבורים ימי ילדות מאושרים וכשגדלתי לימדו אותי תמיד שהאדום הוא הצבע היחיד תמיד אוהב אותך הפועל ת"א ולכבודך אשיר שירים או הו או הו שונא אותך מכבי או הו או הו שונא אותך בדם או הו או הו נשרוף לך את הדגל או הו או הו תודה לך רודה!!!!!!!!!!!!!! נימני להיות איתך בכל דקה הו אבי נימני אני נשבע אוהב נורא הו אבי נימני ואז נוכל לפרוש כנף ולחלום ספרתי יום ויום ואתה נמני בן זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עומד ושר היום למני ולאל מרום אנא שמור נא אלוהי מני לוי אהבת חיי!!!!!!!!!!!!!!! לובש אדום הוא גבר אני אדום בנשמה סלים טועמה נשמה אני שונא את מכבי!!!!!!!!!!!!!!!! שער אחת עשרה עולה באש שער אחת עשרה עולה באש שער אחת עשרה עולה באש שער אחת עשרה עולה באש!!!!!!!!!! את מתרגשת לא מבינה עניין,את מתבגרת עם השנים רודפת אחרי הזמן, מחפשת שינויים,ואת איתי את לא לבד,בנשמתי את רק אחת! ובמרום יש רק אחת,הפועל ת"א לעד! ובמרום יש רק אחת הפועל ת"א לעד!!!!!!!!!!!!!! אגדות נרקמות בלילות,ציפורים כבר נמות וחולמות,חרישי הוא הלילה ואפל כוכבים מלמעלה גם שואל מכבי זונה מכבי זונה מכבי מוצצת לכל השכונה!!!!!!!!!!! נו יצאת גבר אז לסיום נה נה נה פנתאנייקוס אהבה, שער 11 זבל אני חולה על הפועל זקן 7 אדום

לא שולט

New member
ל-אגדה אדומה (עלק אגדה)

איזה בושה אתה אוהד כורסא ואת זה גיליתי רק לפי השירים ששרת ואני לא אתפלא עם אני אפגוש אותך ברחוב ואתה תהיה ילד משקפופר קטן בן 6,הייתה פעם בכלל במגרש כדורגל?

לכל האדומים2../images/Emo86.gif../images/Emo171.gif../images/Emo42.gif

הפועל הפועל הפועל ת"א מתי תישרפי? הפועל ת"א נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא נא הפועל הפועל מתי תישרפי? הפועל הפועל מתי תישרפי? שימעון גרשון בבבבבבבןןןן זדונה כוס אמא שלו מוצצת ביום ובלילה!!!! הפועל פ"ת אלופה שנה הבא בעזרת השם האוהד השרוף ארז כ.

אוח נו....

אתה בכלל אוהד הפועל פ"ת....
אין לך זכות דיבור.

למעלה