דיילי קרקע
לא הייתי דייל קרקע אבל אני חושב שאני יכול לענות לך על השאלה. כעקרון יש כמה וכמה תפקידים לדיילי קרקע: 1)התפקיד ה"קלאסי" של לשבת בדלפקי הצ'ק אין ולעסוק ברישום לטיסה (צ'ק אין) של הנוסעים.התפקיד הזה יכול להיות משעשע למדיי אם יש לך סבלנות כי יש מריבות עם נוסעים ובאופן כללי נתקלים בנתב"ג ברמות טמטום שיכולות להעביר את הזמן באחלה צחוקים לימים הקרובים.במסגרת הרישום לטיסה את בודקת את כרטיסי הטיסה של הנוסע,בודקת דרכון,נותנת לו מקום במטוס,בודקת שמה שהוא שולח למטוס הוא בגדר המשקל המותר להעלות לטיסה (חריגה מהמשקל=תוספת כסף.בד"כ כאן מתחיל האקשן של המריבות). 2)עבודה בסביבות המטוס וב"גייטים".בתפקידים הללו בודקים את כרטיסי העלייה למטוס של הנוסעים שבאים להכנס אליו דרך ה"גייט",מטפלים בכל מיני מנהלות שקשורות לנוסעים שעדיין לא עלו למטוס,עוזרים לנוסעים מוגבלים פיזית או לילדים לעלות/לרדת מהמטוס וכו'. 3)עבודה בדלפקי אבידות ומציאות באולם הנכנסים.כאן את מטפלת בכל מיני אנשים שהמזוודה שלהם לא הגיעה לארץ או הגיעה שהיא ניזוקה וכו'.כמו כן מתן שירות לנוסעים החוזרים ארצה באולם הנכנסים,ליווי נוסעים מוגבלים פיזית או ילדים וכו'.