לכל דבר טוב...יש...אר...

sarah

New member
לכל דבר טוב...יש...אר...

-זו היא הודעה מוקלטת- סוף?.כן. אני מקווה שלא,אבל ככה הם החיים ו... *לא דופקת את הראש בקיר מילולית*,ואני חושבת שאי שם בזיכרון קראתם לפחות 2 הודעת בעייני איזה פורום ´יויו´ נידח שהלך לעולמו ושאני עדיין סובלת מטראומה...אבל...הרי אני פרנואידית ולי-זה-לא-יקרה וזה גם לקרא ,אבל במצב של קצת-יותר-מידי-הודעות-שלא-ברור-מה-הן-עושות-כאן,ובכלל,לא שזה רע,יכול להיות שאני נוטשת את הפורום הזה שכה אהבתי...או לפחות,לא כותבת בו כי אין לי בדיוק מה לכתוב ו... *מוחה דמעה* *הופכת לנביא* אני תמיד אמרתי לכם שקללת ´יויו´ תבוא עליכם להשחיטכם ,
ו,חבל,לפחות בשבילי. היו שלום,ותודה על כל ההודעות (האאא,אני עדיין פתוחה להצעדות שוחד ואני אחזור מייד אחרי שהכל ירגע כאן,פחות או יותר,כנראה אחרי תחילת שנת הלימודים...מי שרוצה לברבר באודיגו שיבקש את המספר משתמש שלי מליאת...או משהו) שרה,בפעם האחרונה (בתקווה שפעם אחרונה,זמנית),חותמת בצורה מלאה שרה&ברברה סטריינסד&מפלצת הבזיליקום&טום רידל רוקס!&סליפי הלו רוקס! גיל רובין... שרה -ההודעה הזאת תשמיד את עצמה תוך 5 שניות- 4,3,2,1-

::מוחה דמעה::

למה?!?! למה?!?!?!?!?! ::נופלת על בריכה::::ברק::::רעם:: באר פי ג´י תשארי לפחות, נכון? יש דרך בה אוכל לשחד אותך?! משהו?! -ליאת-

Lady_Voldemort

New member
והצפוי מכל קורה.....

המ חזיתי את זה קודם אבל אמ לא כל כך גרוע יחסית .... הלורד מיצי שולט

Nagini Potter

New member
אמממ... באופן עקרוני...

לכל דבר יש סוף, בלי קשר אם הוא טוב או רע. הרי שום דבר לא יכול להמשך לנצח..... Nagini Potter

בה-ביי!

למרות שלא תקראי את זה אני אשאל אותך משהו: האם תחזרי לביקורים או שעזבת לתמיד ואין ביקורים? האם נראה אותך בפורומים אחרים? ואם כן אז אילו? s@me @ne

למעלה