לכל גולשי פורום הפיג'מות!!!

8עדידוש8

New member
לכל גולשי פורום הפיג'מות!!!

אני לא מבינה מה הבעייה שלכם עם דנה פרידר היא מדהימה!!!! אתם אומרים שהעונה התדרדרה בגללה ואם תמשיכו להגיד את זה הפיג'מות יפסיקו לעשות עונות ואתם תתחננו שהם יעשו עוד!!!! אתם אומרים לה להכנס לפה ואני בטוחה שהיא נורא נפגעת כי אתם יורדים עליה למרות שאתם אומרים לה להכנס לפה!!!! כל המבקרים אמרו שדנה פרידר שחקה יוצא דופן בתמיד אותו חלום ורק אתם שאתם בכלל לא מקצועיים אמרתם שהיא משחקת גרוע..... תפסקו עם זה!!!!!

תיקון סיבה+הגיגים על הנושא

רוב חברי הפורום שונאים את דנה משום שהיחס שלה אלינו היה מזלזל. בכל מקרה, טעון שיפור בשירה שלה, וגם במשחק. ומי אמר לך שהיא נפגעת?מי אמר שבגלל טענה אחת קטנה הפיג'מות יורידו את התוכנית מהמסכים?מי אמר לך שאמרנו לה להיכנס? אגב(1), בתמיד אותו חלום היו יותר מדי סצנות "לא לילדים".איתן פוקס!?תתעורר!דנה רוצה להיות כוכבת ילדים וזה לא עוזר לה לתדמית...אבל בטח בעצ'פור(עוד סדרה של הוט שתעלה בקרוב)גם יהיו סצנות שאינן לילדים. אגב(2), היא על שער "פנאי פלוס"...

הדר 1992

New member
"היחס שלה אלינו" ?!

סליחה,אבל באותו היום,אני לא זוכרת שגם אתה היית כש"היא התייחסה לא יפה".. ותכלס אתם כולכם פה עושים מזה עניין ענק,וזה מה-זה בולשיט,כאילו ולכם לא קורים דברים כאלו.. תדונו אדם לכף זכות,לא יזיק לכם. אתם לא יודעים לאן היא מיהרה..וביכלל,אולי היא מיהרה לדיזינגוף סנטר [ששם בעצם ראינו אותה יוצאת] כי לשם היא מיהרה !?!?!?!?!

אז מה?

יהיו מי שיעידו על היחס של דנה(זה לא שאני אומר משהו לא נכון, אם לא הבנת). אז שתגיד שהיא ממהרת.לי לא זכור(לפי ההודעה)שהיא אמרה. אם היא רוצה, היא מוזמנת בכיף להתארח פה ולהשמיע את גרסתה(
, המבין יבין). וקצת ממה שרובי אמר באירוח: "ולגבי העליהום שיש עליה כאן בפורום . ואני חושב שזה כאן בלבד והרבה בגלל מה שהיה בצ'אט . לגבי המשחק שלה אני מפנה אתכם לתגובות שלכם לימית בעונה ארבע .. איך שנאתם אותה והתרגלתם .. תראו איפה אתם היום ביחס אליה כשחקנית ... ". קחי לתשומת לבך...

הדר 1992

New member
אז מי שאמר עליה ככה אתה מייחס לכך כאילו גם

אתה היית שם,וגם לך היא התייחסה ככה? עדיף שלפחות לא היית מוסיף את המילה "לנו"..אלא "לכמה מחברי הפורום" (שביכלל בעיניי היא התייחסה בסדר גמור.יש לה כנראה את הסיבות שלה למה ולאן למהר,והיא לא חייבת לכם שום דין וחשבון.וביכלל,מי שלטענתו היא התייחסה לא יפה,לא הסתכל ביכלל על הצד הזה שאולי היא בעצם מיהרה לדיזגוף סנטר,שאולי היה לה שם משהו חשוב.ואת זה תיקחו לתשומת לבכם)

שתיתן מעט הערכה

למעריצים שלה, זה מאוד יעזור.יש המון פליטי ריאלטי שנהנו מ-15 דקות התהילה שלהם ולא ניצלו אותן כשהן חלפו. בעיקר בגלל הסיבה שהיא בפיג'מות לא בזכות עצמה(יכולות המשחק, השירה)אלא בזכות החבר שלה. זה לא שמשחק בטלנובלות, התמודדות בריאלטי ודוגמנות גרמו לה להיות שחקנית מוערכת(אם בכלל). האמת שגם לי נמאס מהדיון הזה.

shaked2010

New member
אמממ...

רגע לא הבנתי... "היחס שלה אלינו"? מתי היא התייחסה אליינו לא יפה? פעם היא אמרה בטלווויזיה "איש תרבות רציני אתה מעצבן אותי" או משהו?.. וחוץ מזה מי אמר שהיא רוצה להיות כוכבת ילדים? איתן פוקס לא יכול להכריח אותה להופיע לו בתוכנית הוא הציעה והיא יכולה לבחור אם להופיע או לא שתעשה מה שהיא רוצה זאת הקריירה שלה וגם מי אמר שכולם שונאים אותה אני חושבת שהיא אחלה וחמודה..

Jen74

New member
"לנו" אין בעיה עם דנה פרידר - זה דבר ראשון

לפי ההודעה שלך אפשר לחשוב שדנה פרידר מהווה חלק נכבד מהדיונים כאן בפורום, בעוד שההיפך הוא הנכון, דנה פרידר לא כל כך מעניינת את חברי הפורום, גם בתקופות שהפורום היה פעיל יותר, לא התעסקנו יותר מדי בדנה פרידר. היה מקרה בודד שבו היה ראיון עם דנה פרידר וחבר'ה שהם גולשי הפורום הזה הלכו לפגוש אותה ולפי מה שנכתב כאן אז וגם עכשיו בשרשור, היא מיהרה לאן שהוא ולכן כביכול לא התייחסה או התייחסה בזלזול למי שחיכה לה ורצה לפגוש אותה. אותם ילדים הרגישו נפגעים וזאת ההרגשה שלהם ואי אפשר להגיד להם שהם טועים אבל מצד שני, הם באמת לא יודעים למה דנה לא יכלה לעצור לרגע ולהתייחס אליהם ולכן, לדעתי, הם צריכים לתת לה להינות מהספק שאולי היא באמת לא יכלה להקדיש להם אפילו דקה כי היה לה משהו באמת חשוב יותר מקבוצה של מעריצים של התוכנית בה היא השתתפה. דנה היא כוכבת ילדים ולאחרונה מתחילה צעדיה גם בתחום של הפקות לבוגרים יותר. אם היא רוצה או לא רוצה להישאר בתחום הילדים, זה כבר די עניינה והזמן יעשה ויגיד את שלו. לא צריך להתרגז על דנה או על גולשי הפורום. מה שהיה היה כבר ועבר ולא צריך לדוש בנושא הזה שוב ושוב.

edens 114412

New member
שוב הנושא הזה .....טוב נמאס

כל פעם מעלים את אותו נושא, כן היא התייחסה לא יפה מבחינתי לפחות (ואני חושבת שגם מבחינת אורי), הדר אם את לא ראית איך שהיא התייחסה אלינו אחרי הוידיאו צ'אט אז אין לי מה להגיד לך כי ראו את הזלזול שלה בנו את ישר קפצת עלייה ואני לא יודעת אם שמת לב לאיך שהיא עשתה טובה לזה שהיא מצטלמת ומדברת איתנו. בוא נסיים עם הנושא המטומטם הזה על דנה פרידר וזהו :).

הדר 1992

New member
אני דווקא כן ראיתי !

ויש עד כמה שמבחינתם היא לא התייחסה יפה,למה תמיד את מזכירה את אורי ?!
קיצר,היא לא התייחסה בשום זלזול ואתם תמיד מחכים לרגע הזה שתכתבו שוב פעם ומחדש את המקרה איתה "היא התייחסה בזלזול התייחסה בזלזול התייחסה בזלזול.." חלאס. (ושלא תחשבו שיש לי משהו כלפיה או שאני עוד איזו מעריצה שלה וכאלה,כי לא)

8עדידוש8

New member
מגיבה לתגובות שלכם (ארוך)

קראתי את כל התגובות שלכם לגבי ההודעה שלי. אני רוצה להבהיר את עצמי קצת יותר ולפרט, אני מצטערת שזה ארוך אבל אני מבקשת שתקראו את הכל. 1) אני רוצה שתדעו שאני קראתי הרבה הודעות שלכם מלפני הרבה זמן שבהם אתם כותבים דברים מאוד לא יפים על דנה. 2) אני מבינה שנמאס לכם כבר להתעסק בנושא הזה של הירידות על דנה, אבל מאוד מעניין אותי לדעת למה אתם נותנים לה יחס אחר וכל כך מזלזל מזה שאתם נותנים לימית ואלונה. חוץ מזה אני רוצה להזכיר לכם שאתם בעצמכם מעלים את הנושא הזה הרבה פעמים, לדוגמא כשיש הודעות לגבי העונה השישית והחמישית אתם כותבים: "הלוואי שדנה לא תשתתף" או "הסדרה התדרדרה רק בגלל דנה" ועוד... 3) לפי מה שהבנתי חלק מחברי הפורום הלכו לפגוש את דנה פרידר בצ'אט באתר ערוץ הילדים. כתבתם שהיא כן התייחסה אליכם קצת, אבל כנראה לא באותה המידה של היחס שאתם מקבלים מהפיג'מות ולכן קיבלתם את זה קשה. אני מאמינה שכשהיא אמרה שהיא ממהרת היא באמת התכוונה לכך. היא בן אדם עם שכל והיא מבינה שעכשיו היא כוכבת ילדים ושהיא צריכה להיות נחמדה עם ילדים אם היא רוצה שימשיכו לאהוב אותה. זה לגבי הטענה על היחס המזלזל שלה. נ.ב. אני בטוחה שאם אחד מהשלישיה היא עושה את מה שהיא עשתה זה היה בסדר גמור. 4) אתם יכולים לחשוב מה שאתם רוצים על המשחק והשירה שלה אבל בבקשה תנסו להגיד את זה בצורה פחות מעליבה. 5) אתם בוודאות אמרתם לה להיכנס לפורום בעוד שאתם ממשיכים לכתוב עליה דברים רעים ומעליבים. מי שרוצה הוכחה שייכנס לאתר ערוץ הילדים לעמוד של הפיג'מות ויראה את הצ'אט של דנה שבו היא מדברת עם אחד מחברי הפורום והוא מבקש ממנה להיכנס לפורום והיא מסכימה. אני מקווה מאוד בשבילה שהיא לא נכנסה ואם היא נכנסה אז אני מקווה שהיא לא נפגעה יותר מדי (ואיך אפשר לא להיפגע אחרי שאתם כותבים לה שהיא הרסה את הסדרה עם הצטרפותה). 6) לגבי "תמיד אותו חלום": דנה לא פנתה לכיוון של כוכבת ילדים, היא רצתה להיות שחקנית. וכמו בערך כמעט כל השחקנים בארץ היא עושה סדרות גם לילדים וגם למבוגרים וזה באמת לא צריך לעניין אתכם. ומה הקשר לאיתן פוקס?! מה הוא צריך לשנות את כל התסריט שיתאים לילדים בגלל שדנה נחשבת לכוכבת ילדים?! היא בחרה ללכת לאודישן ל"תמיד אותו חלום" והיא יודעת שזה לא לילדים (כמו גם "עספור"), היא רוצה להתפתח ולהשתכלל בתור שחקנית, מה אתם רוצים ממנה?! 7) לגבי הפיג'מות: אתם הרבה פעמים טוענים שהסדרה התדרדרה (ולא רק אתם אלא עוד אנשים), ואתם לא מבינים שהפיג'מות עושים את הסדרה בשבילכם! אם תמשיכו להגיד את זה הם לא יעשו יותר עונות נוספות ואז אתם תתחננו ותבכו שהם יעשו עוד עונה. 8) אני מבינה גם שדנה לא כל כך מעניינת אתכם אבל אני מזכירה לכם שהיא משחקת באחד התפקידים הראשיים בדיוק כמו ימית ואלונה פעם. תנסו לתת לה יחס שווה לזה של אלונה וימית ולא לדבר עליה רק בנושא הירידות. 9) אני יודעת שאני עושה טיפה דרמה אבל תחשבו שנייה בתור בני אדם איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם עובדים כל כך קשה על משהו ובסוף כשאנשים רואים את התוצאה אתם מקבלים תגובות של "הרסתם את מה שעשיתם". תחשבו שכשדנה נכנסה לפורום והיא קראה את כל זה מה היא הרגישה, אני בטוחה שהיה לה מאוד לא נעים. 10) רק שתדעו שאני מעריצה שרופה של דנה פרידר ושל הפיג'מות. ראיתי את כל הפרקים מהעונה הראשונה ועד החמישית, אני מצטטת אותם בכל אפשרות ובקיצור אני פשוט מטורפת עליהם. לדעתי כל העונות היו מצחיקות מאוד והם לא השתנו כל כך (חוץ מהדמויות). אני חושבת שזו הסדרה הכי טובה שנעשתה בארץ לילדים, ושאילן רוזנפלד, עודד פז, קובי פרג' ודנה פרידר הם אנשים מאוד מוכשרים ומצחיקים. אני כבר לא יכולה לחכות לעונה השישית והשביעית ואני בטוחה שהם יתנו לנו עונות מצויינות ומצחיקות כמו שרק הם יודעים לעשות. אני ממש מצטערת על האורך של ההודעה אבל פשוט הייתי צריכה כבר להוציא את כל מה שאני חושבת על מה שאתם כותבים פה. קחו את זה לתשומת לבכם ותגיבו.

השרשור המקורי על דנה

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1082&MessageId=122201679 וסיפור האירוע(מאת אורי): היא באה. אנחנו: היי דנה דנה: היי [ממשיכה ללכת] אנחנו: אנחנו מפורום הפיג'מות בתפוז דנה: אה זה אתם? [נכנסת] דנה יוצאת. דנה: בייייייייייייייייי אנחנו: אפשר להצטלם איתך? דנה: כן.. [בלית ברירה ] [מצטלמת איתנו] דנה: אני פשוט נורא ממהרת אז ביי כעבור חצי שעה בסנטר: אנחנו: היי דנה: [בסנוביות]: היי [ממשיכה ללכת] ממש ממהרת ומה דעתכם עכשיו?

Jen74

New member
דעתי שהיא ממש מיהרה...

ובכל זאת עצרה להצטלם איתכם.

למעלה