לכל בעלי ה

לכל בעלי ה ../images/Emo107.gif

ה
שלי הגיע ליום דין, היא קיבלה מחזור, תפסה אותנו ממש לא מוכנים. אנחנו כמו הורים טובים הדחקנו את התבגרותה, ומבחינתינו היא רק בת שישה חודשים
, אבל הפלא ופלא, היא גדלה, ואנחנו פספסנו את זירקת המניעה שלה
. ניסיתי ללמד אותה לדרוש שימוש ב
, אבל אני לא חושבת שהיא ממש מבינה. ושלא להאמין, אנחנו חוששים מפנצ´ר
. עכשיו לשתי השאלות שלי. 1.מה אתם עושים כשהן במחזור? 2. האם אתם חושבים למנוע מהם להביא גורים? הרי אנחנו מכירים מקרוב את הסבל.

מה שתעשו כרגע , אם אתם לא רוצים

גורים (ועכשיו , כשהיא בת חצי שנה , זה מוקדם מדי , היא עצמה טרם סיימה לגדול והדבר מהווה סכנה בהמלטה) הוא פשוט לשמור שהיא לא תסתובב לבד בחוץ ותיפגש פגישות רומנטיות עם כלבים. האם היא גזעית או "חבר´ה"? - כיוון שאם לא תרצו שאי פעם היא תמליט - מומלץ שתקחו אותה לניתוח עיקור - הכי טוב ובריא. לגבי דימום הייחום: זה לוקח קצת זמן וקצת מלכלך , אבל יש תחתונים מיוחדים לכלבות במחזור (ברצינות...נו קידינג , וזה גם לא עולה הרבה) שבתוכם שמים פד וזה סופג נהדר - מורידים כשמוציאים אותה לפיפי/קקי ושמים שוב כשהיא בבית. אל תעשו את הטעות של לתת לכלבה כה צעירה להיכנס עכשיו להריון,זו הרישא והסיפא של דברי.

הכלבה כבר בת שמונה חודשים.

אנחנו הדחקנו את התבגרות
ובעניין השמירה שלה, זה בלתי אפשרי מבחינתינו, אנחנו גרים בישוב, והיא כל הזמן משוחררת, היא לא יכולה להשאר לבד בבית, היא לא מסוגלת להשאר אפילו לילה אחד שלם בבית, היא חייבת לצאת להסתובב, אחרת היאתעשה לנו את המוות. בנוסף לכך, גם אם נעניש אותה, ונסגור אותה בבית איתנו לא נוכל להוציא אותה תחת פיקוח לפיפי וקקי, כי היא לא יודעת ללכת עם רצועה ולעשות צרכים כשפוקדים עליה. כך שאנחנופשוט חיים בסיכון. השאלה עיקרית היתה איך אתן מרגשיותאם עיקור בע"ח. דרך אגב, קשרתי לה תחתון ישן שלי, בזמן זהיא מסתןבבת בתוך הבית, זה פשוט מצחיק לראות את זה.

אז אני חוזרת ואומרת:

אם אתם לא רוצים גורים , אין לכם מה לעשות איתם וזה צער בעלי חיים טהור -תעקרו אותה! זה אפילו בריא בשבילה:ייחומי סרק חוזרים ונשנים עלולים להביא לכדי דלקת רחם , ולי היתה פעם מזמן כלבה שמתה מזה בגיל שנתיים מבלי שבכלל ידענו שהיא חולה. לדעתי - תעקרו כבר עכשיו. ההתאוששות מהירה ביותר וגם תמנעו סבל של גורים לא רצויים.

TWEETY =^.^=

New member
לנו יש חוטיני ולהם יש זנבטיני ../images/Emo3.gif

ברצינות עכשיו,,,,,אני לכלבה שלי,לקחתי תחתונים שלי, עשיתי חור במקום של הזנב, וזהו חסל סדר הטיפטופים. גם אני לא עיקרתי אותה, אבל לא בגלל ההרגשה של מה שאנחנו עוברות, אלא בגלל שלכלבה כמו שלי, תמיד יכולתי למצוא בתים חמים, והגורים היו מוזמנים עוד בטרם יצאו לעולם. אבללללל את החתול שלי, כן סירסתי, מאחר ולא חסר חתולים ברחוב ולמצוא אוהבי חתולים קצת יותר קשה, אז דינו להשאר בלי ביצים
עד לסוף ימיו.

אושרת@@

New member
לא הייתה לי מעולם כלבה וגם לא

נראה לי שתהיה לי עם ההסטריה של הניקיון שלי... טוויטי את באה לצ´ט?

אושרת@@

New member
אנחנו משחקות חתול ועכבר....

אשאיר את המייל שלי פתוח שאוכל לקבל את תגובתך בזמן

רינתילה

New member
לשרה

כרגע אין לנו כלב, אבל הייתה לנו כלבה מק-סי-מה...אז ככה: גיל חצי שנה הוא מוקדם מידי להתעברות, ורצוי לחכות שתיהיה בת שנה +-. לא רצוי לעקר כלבה לפני שילדה פעם אחת כי אחרת היא נשארת "ילדותית". מה שעושים - שומרים עליה הרבה בבית, וכשיוצאים איתה (בדרך-כלל יהיו מיליון זכרים שינסו להגיע ליפיפיה...) לוקחים מקל ו/או אבנים לדרך כדי להבריח את הזכרים ממנה (הרבה עבודה). כשהיא תהיה בת שנה בערך ותהיה מיוחמת תארגנו לה מפגש עם בן זוג כלבבכם כדי שהיא תהרה. אחרי המלטה אחת אפשר לעקר. בהצלחה, ושתהנו! רינת.

עידית ד

New member
אני נגד מקל או אבנים !!

את הכלבה שלי מצאתי ברחוב כבר מעוקרת (אנשים רעים עיקרו אותה וזרקו אותה לכביש) את החתולים שלי תמיד סירסתי זה קשה וכואב לראות את החיה שלך סובלת מניתוח אבל המטרה פה הכי חשובה. אני לא אשקר היו לי מחשבות שאולי קיבלתי "עונש" בגלל שעיקרתי/סירסתי אבל האמת שעשיתי את זה תמיד לא מטעמי נוחות עשיתי את זה תמיד עבור החיה כדי שחייה יהיו טובים יותר - והם טובים יותר אל תחששי שרה

סוזי

אנחנו עיקרנו את הכלבה. לא רצינו גורים. זה ממש פשוט ובלי סבל לכלבה. אם תרצי עוד פרטים כתבי לי למייל [email protected] הדימום הזה היה מלכלך נורא וגם ריחמתי על הכלבה שלנו. זוהרה

אני עשיתי הפרדה מוחלטת בין מה שעובר

עליי לבין חייה של הכלבה. אנחנו עיקרנו אותה אחרי ייחום ראשון, כך המליץ לנו הוטרינר, כדי לתת לה להגיע לבגרות מלאה ולא לעצור לה את ההתפתחות. היום, לאחר שהספקנו לאסוף גורה נוספת שננטשה בגיל 4 שבועות (הערכה לא מדוייקת) מקסימה, אותה מצאנו בארגז יחד עם עוד 4 אחיות שלה, אני ממש לא מצטערת שעיקרתי את הכלבה הגדולה, וגם את הקטנה אני אעקר. הניתוח לא נעים, אבל ההתאוששות מדהימה, אחרי יומיים היא כבר היתה כלבה חדשה. הלוואי שאנחנו בני האדם היינו מחלימים כל כך מהר. הגורות שמצאנו נטושות (הלוואי שהייתי יכולה לקחת את כולם!) היו יפייפיות ומספיק קטנות בגיל בכדי שאנשים יוקסמו מהן, ולמרות זאת נטשו אותן, ולפי הגיל נראה לי שבכלל לא ניסו למצוא להן בית חם. ממש כאב הלב. אז ההמלצה שלי, כן לעקר. צער בעלי חיים לא לעשות את זה. רחל

רומי^^

New member
שרה יקרה - אני עשיתי טעות ובמקום

לעקר אותה נתנו לה זריקות נגד ייחום, מה שגרם לה להשמין ולהיראות כמו שולחן-קפה מהלך
מחוצלזה - זה גם מאוד לא בריא כי יש סיכויים יותר גדולים לסרטן הרחם...אצלה זה הגיע למצב שלפני שנה, כשהייתה בת 10 (שתזכה לחיים ארוכים טפו-טפו-טפו
), התפוצץ לה הרחם כי הוא היה מודלק. לא נעים ואף מסוכן. אם אתם לא רוצים גורים כי אין לכם מקום או מבחינה כלכלית, תעקרו אותה, ללא היסוס. זה יהיה הרבה יותר טוב ובריא גם לה וגם לכם (וגם לגורים שלה שלא נולדו). בהצלחה. הב הב הב

למעלה