לכל בעלי הפופיקים:

לכל בעלי הפופיקים:

שעשו עגיל
: עד כמה כאב לכם?

NightWish2

New member
הממ ...תאמת?

לא נעים בכלל ... ואפילו קצת כואב, רק ברגע שעושים! אח"כ לא מרגישים כלום ...

NoKi2sh

New member
מה עשית פירס בפופיק!?

ולי יש מגיל 13 ולא כאב בכלל,לפי מה שהבנתי,אם אני הצלחתי לחורר מישהי ושלא יכאב לה יותר מידי(היא הייתה בלחץ שאני הולכת להרוג אותה או משהו,ודווקא לא קיטרה או בכתה או משהו,ויצאה עם חיוך...) זה לא פירס מסובך יחסית...והוא נמצא במקום עם עצביות נמוכה (יחסית,עוד לא למדתי מספיק כדי לומר בוודאות..) לא אמור לכאוב יותר מידי. חוצמיזה,מאן,זה כואב לשניה! שווה את זה

נאזית

New member
אמממ

בהחלט כאב, שהוא הכנסי את המחט זאת הייתה דקירה פשוטה שלא כאבה אבללל שהוא הוציא מהצד השני הרגשתי שהוא קרע אותי זה היה ביותר מידי ברוטליות. אבל זה היה שווה את זה

1 aNורJoגת

New member
פיייייי

לי בטבור יש 2 זה לא כ"כ כואב אבל גם עם כן לא נראה לך שזה שווה את זה? :)

love d animals

New member
אממ..גם עונה וגם שואלת

כתבתי בפורום פה לפני כמה זמן.. (עשיתי עגיל בבטן)..ונכון המשחה ששמים יוצאת אחרי כמה זמן?או בחלקים..קיצר-אז אתמול יצא לי קצת והיה עם זה דם (לא הרבה)..(וסורי על הגועל אםן זה מגעיל מישהו)..אז זה לא נורא..נכון?כי בסה"כ העגיל בסדר..לא כואב לי לא כלום וזה לא שיורד לי תמיד דם או משהו.. דבר שני-עגיל בפופיק למטה זה כמו בפופיק למעלה? (מבחינת כאב..) ואם מי ששאל את זה יקרא אז-לי זה מממממש לא כאב (והייתי ממש בלחץ-התחלתי לבכות שם..חח).. רק אח"כ כאב לי כשהתכופפתי וכל זה אבל אחרי שבועיים ככה זה עבר הכאב..(כאילו-שבועיים-שלושה)

love d animals

New member
אה..וזה

לקח בידיוק 5 שניות (עם להכניס את העגיל).. ואני בהתחלה לא האמנתי וממש פחדתי..מה שחשוב זה ליהיות רגוע ואפילו אם זה כואב (כי משהו שלמדתי מהפורום-כאב משתנה אצל כל אחד..חח) אז זה כאב של שניה.. אני אישית הרגשתי דקירה קטנה וממש לא כואבת 0ואני מפחדת ממחטים)..זה כאב לי פחות מעגיל באוזן

Rivendell

New member
כאב לכמה שניות, אבל לא מאוד

כי הפירסר מאוד הרגיע אותי לפני החירור. מה שכן, לי היו המון בעיות איתו אח"כ (שנה וחצי) - ואז בהחלט כאב
. בסוף הורדתי אותו.

למעלה