לכל בעליי כליי הרכב עוז אור ואני נשמח אם מישהו מהאזור שלנו שבא במכונית יתן לנו טרמפ למפגש בשבת
ע עומרגמן New member 24/1/07 #1 לכל בעליי כליי הרכב עוז אור ואני נשמח אם מישהו מהאזור שלנו שבא במכונית יתן לנו טרמפ למפגש בשבת
ל לינויההה New member 25/1/07 #5 לשניכם..חחחח סקטים כמה זמן לא שמעתי סקטים חחחח ובכיפ..תארגן אותם ויאלללהה..חחח ופיליפחומד מזההההה ללמוד להתניע..?!?! אני יכולה ללמד אותך..חחח אזזז תירגע נשמה...חחח אחרת אתה יודע נראה אותך יום שבת בע"ה ולא יהיה לך טוב...חחח
לשניכם..חחחח סקטים כמה זמן לא שמעתי סקטים חחחח ובכיפ..תארגן אותם ויאלללהה..חחח ופיליפחומד מזההההה ללמוד להתניע..?!?! אני יכולה ללמד אותך..חחח אזזז תירגע נשמה...חחח אחרת אתה יודע נראה אותך יום שבת בע"ה ולא יהיה לך טוב...חחח
P Philipil New member 25/1/07 #6 טוב נראה אותך מתניעה ביום שישי ד"א אני לא מביא לי-ם את האוטו ההורים מפחדים שאני אתקע בעליה לירושלים
ל לינויההה New member 25/1/07 #7 אני כל הזמן מבקשת ממך.. ואתה לא מביא לי..=[..ותנסה אותי ביום שישי חחחח
P Philipil New member 26/1/07 #8 כי מקודם היה לי מצבר דפוק (ישן) שאם לא היו מתניעים אותו נכון אז הוא לא היה מתניע לחצי השעה הבאה לאחר מכן עכשיו יש מצבר חדש חזק (גרמני ) והמצב הרבה יותר טוב, גם יותר קל להתניע, אבל עדיין צריך מיומנות
כי מקודם היה לי מצבר דפוק (ישן) שאם לא היו מתניעים אותו נכון אז הוא לא היה מתניע לחצי השעה הבאה לאחר מכן עכשיו יש מצבר חדש חזק (גרמני ) והמצב הרבה יותר טוב, גם יותר קל להתניע, אבל עדיין צריך מיומנות