../images/Emo207.gif ראיתי POTC 3 וזה מה שאני חושבת
אין ספוילרים בשביל מי שלא ראה את הסרט כל מה שהזכרתי הופיע בטריילר או בסרטים הקודמים. אני נותנת לסרט 3 כוכבים מתוך 5 וזה הפירוט: ג'ק: כמו תמיד ג'ק ספארו מצחיק ומשעשע את הצופים. שוב יש את הקטע של ההתחכמויות והאקשן שהוא נותן שם טוב. לא הזיקה העובדה שהוא בלי חולצה בתחילת הסרט. אבל למרות כל הצדדים החיוביים האלה ג'ק לא מופיע בחצי שעה הראשונה של הסרט. אקשן: האקשן בסרט היה טוב. היו בו הרבה קטעים מגניבים כמו בשאר הסרטים [החרבות שעולות מלמטה ועוד...]. ושוב הקרב בין 2 האוניות היה מוצלח, הקרבות אחד על אחד היו מהנים לצפייה והפעלולים והאפקטים המיוחדים היו טובים וענו לרמה שהייתה בסרטים הקודמים. שחקנים: השחקנים בסרט נתנו הופעה ושיחקו מעולה אין לי הרבה מה להגיד על זה כי זה אותו דבר בכל הסרטים. הופעות אורח: אני יתייחס ל-2 שחקנים- הרבה אנשים ציפו להופעה האורח של קית' ריצ'רדס ששיחק בצורה טובה וגם כן דאג לצחוקים משלו.השחקן השני הוא ין פאט צ'או ששיחק את קפטן סאו פנג. ין שחקן מעולה ששיחק את הנזיר חסר השם ב"נזיר חסין אש" וגם כאן הוא נתן הופעה, ין ענה על כל הציפיות שלי ממנו שהיו גבוהות. עלילה: העלילה בסרט כמו בסרט השני הייתה ארוכה ולא הובילה לשום מקום. במשך שעתיים וחצי בערך הם דחפו כל כך הרבה דברים שאת חלקם אפשר להבין רק מצפייה חוזרת. אהבתי בסרט את: האקשן, המשחק, הופעות האורח, הפעלולים והאפקטים המיוחדים. לא אהבתי בסרט את: דודה דלמה [שוב אי אפשר להבין כלום ממה שהיא אומר, מזל שיש תרגום], ההתחכמויות בסרט הזה היו יותר מידי מתחכמות אפילו בשבילם [התחכמויות זה אותם קטעים שאחת הדמויות פועלת בדרך כלשהיא שלבסוף עוזרת לה ו/או לאחרות כמוה כמו שבסוף הסרט הראשון ג'ק לקח מטבע זהב אחת מהתיבה שהפכה אותו לבן אלמוות], הסוף של הסרט השאיר הרבה דברים פתוחים ושוב הסרט נראה כמו עוד פרק בסדרת POTC, העלילה הארוכה והמסובכת. סיכום: מי שהולך לראות את הסרט שילך לראות אותו בלי ציפייה לסרט ענקי כמו הראשון. עשו הרבה רעש סביב הסרט הזה קצת יותר מידי. בגלל כל הרעש וכל המהומות שעשו סביב הסרט הלכתי לראות אותו בציפייה לסרט גדול ולא נהינתי. מי שיילך לראות אותו בלי הרבה ציפיות בטח יהנה יותר.