לכל בוחרי שינוי...

kity

New member
לכל בוחרי שינוי...

היי... אולי זה לא כל כך חכם לשאול אבל בתור מצביעים לשינוי הייתם גם רוצים שטומי לפיד יהיה ראש ממשלה?..... (אפילו אם זה לא ניתן לישום...) kity

שאלה קשה.

אני למשל לא מת על לפיד (כפי שציינתי כאן בעבר) אבל אינני סבור שהוא יתפקד פחות טוב משרון (שכמעט והביא את המדינה אל סף קריסה בשנתיים האחרונות) או ממיצנע (שמכר את חיפה לכרישי נדל"ן על חשבון התושבים). הבעייה היא שהציפיות הן שראש ממשלה יהיה באמת אדם משיכמו ומעלה ואנשים כאלה קשה מאד למצוא.

ronen1981

New member
ראש הממשלה יוסף (טומי) לפיד.

אין ספק שטומי כראש משלה יהיה יותר טוב ממצנע הליצן ומשרון הבלפן. כך שבהנחה והשאלה היא ביחס לשלשיה אז כן אני רוצה את טומי לפיד ראש ממשלה.

לאחר שנערך דיון יסודי במטכל שינוי

מי שנבחר למועמד עתידי לראשות הממשלה הוא ח"כ מודי זנדברג. התוכנית תבוא לידי ביצוע בעוד כ15 שנה.

תשובה רשמית ממטכל שינוי

שינוי מעוניינת לעסוק בעניינים החברתיים כלכלים-קרי בענייני ישראל הפנימים,כמו חינוך,חלוקת הכספים,זכויות הפרט וליברליות לכן אם היה דבר כזה ראש ממשלה לענייני פנים היינו רוצים שטומי לפיד יהיה ראש הממשלה כל המפלגות מתעסקות בענייני החוץ והביטחון צריך שמישהו גם יתעסק בנושאים שציינתי ואולי בעצם ראש ממשלה לענייני פנים זה שר האוצר? אני הייתי רוצה את לפיד בתור שר אוצר בתור ראש ממשלה אני לא חושב שלפיד כלל מעוניין בזה

פלסטיק

New member
הרגע בודאי שלא כדאי

מספיק מכל מיני כוכבים שזורחים פתאום, כדי להיות ראש ממשלה צריך לצבור נסיון הייתי שמח אם היה מתחיל בתור שר במשרד לא מרכזי או סגן שר במשרד מרכזי ואחרי שהיה צובר נסיון (וכמובן מוכיח את עצמו) בכמה משרות כאלה הייתי שמח אם היה שוקל מועמדות לראשות ממשלה זה תקף לגבי כל אדם ולא דוקא כלפי לפיד

NetGangsta

New member
איך בדיוק הוא יכול להיות ראש ממשלה?

יש לו איזה רקורד? הוא עצמו עשה משהו בשנים האחרונות בכנסת?

Handle This

New member
קשה לעשות הרבה שאתה מפלגה של 6

מנדטים. אבל שתסתכל על העבר של טומי לפיד תראה שהוא עשה הרבה בחיים שלו. הוא באמת צריך לתפוס ניסיון תפעולי פעיל. ולא מאחורי הקלעים.

למעלה